|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vrelo napajanje
Imam Seasonica 380 HB, i doslovno je vreo, cijeli mi case ugrije, a kad nazad stavim ruku ispuhuje skoro hladan zrak, nije mi nikako jasno, koji mu je k... Ima li netko isto napajanje i ima li isti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
koliko vreo? 30,35,40°C...? mislim da se ne bi trebao brinuti normalno je da se grije(ne previse ali dosta) a i ovih dana dobro je zagrijalo vani...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma kod mene bude cijeli gornji dio case-a vruć, nekih 45 stupnjeva, a kad dirnem napajanje bude oko 50-55 stupnjeva, sada sam sve izvadio iz case-a, prvo sam bio uključio samo napajanje da radi, bez ploče ili bilo čega, i normalno nije se ugrijao, sada sam spojio samo ploču i ništa više i upalio da vidim hoće li se ugrijat, i tako ću testirat, nema mi druge |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala bogu nije do napajanja, ono se grije jer prosotor oko proca na matičnoj je jako vruć,a odatle napajanje ispuhuje zrak, ja sam mu odvrtio cijelu noć onaj drugi test u prime testu i nije se ugrijao, nakačit ću iznad toga dijela na matičnoj neki vent da mi ispuhuje to |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cuj, meni je isto Prescott 3.0 i MOSFET-i koji se griju dosta drito ispod napajanja. Napajanje isto Seasonic, ali 430W. Cuj, to ti je cijena tisine, naravno da ce se malo jace grijati ako ga nesto odozdo konstantno dinsta. Na ovo moje je natrpano 6 diskova, 4 PCI kartica, DVD-RW... i ne pokazuje znakove posustajanja vec vise od pola godine ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma nije problem preopterćenja, hladno je skroz vani koliko ga god preopteretio, ali cijeli case izvana mi bude prevruće kada je to unutra, zato ću stavit to, evo sve mi je još na stolu, neda mi se vraćat u case, kad vratim dam vam slike, kupio sam Cooler master mystique 631 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Gle, vrucine su i ako nemas klimu to je normalno... meni je od P2 200MMX stroja cijelo kuciste toplo, doduse sve je pasivno hladjeno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma znam da su vručine i sve to, ali ovo je previše, ko radijator je, ma riješit ću to, ionako moram što prije ovo micat sa stola jer mi stari pizdi kako ću sve pokvarti budem li tako radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ma uvjeri ga lol... same here s fortronom... vruceee iznad casea...nis ti nebu kompu... ja sam svoj starog uspio uvjerit da je palomino na 60c load mrtav ladan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato je bolje kupit napajanje s 2 x 80 mm ventovima postavljenim paralelno ko što recimo Tagan ima jer ne uvlači topli zrak s proca nego iza optike, a vrući zrak s MOSFET-a oko proca izvače ventovi ispod napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Zato slabo ispuhuju i napajanje i cijela unutrašnjost se svinjski zagrijava. Ne znam kako je na novijim modelima te firme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
bucnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Hehe, frendu je riko vent od napajanja, i cijeli rep kucista mu je vruc... ![]() Bedak mi neda da mu scistim komp i zamijenim vent (komp nije otvaran odkad ga je dobio, a unutra celer1000, znaci vec jako dugo) ![]()
![]() |
#17 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
the luda ribetna
|
ne tagan je stavio samo jako kvalitetne komponente...zato i ima 2 kile ![]() inace ne vjerujem da ce crknut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Većina brand name napajanja je teško. ![]() I da, crknit će, ako misliš na ovaj post Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
the luda ribetna
|
mislio sam na autorov text tj njegovo napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Evo ja sam riješio ovo sa grijanjem, stavio sam na vanjski dio napajanja jedan 80mm vent da ispuhuje i jako je velika razlika, puno se manje grije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|