|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
DC++ 0,691 lud ko šiba
![]() ugl , imo sam staru verziju , neznam sad tocno broj , 0,674 tak nesto. ona mi je radila relativno normalno . i slucajno sam skuzio da ima update DCa , reko ajd skinucu. i skinem ja taj 0,691 i ono PAF lik mi podzere svu sistemsku memoriju lik (dc++)zdere 125 MB fakin memorije , makar nis ne skido ja , makar nitko ne skido od mene. e sad , nekom to mozda ije puno , al na mom kompu se jaaako osjeti (256rama) el ima neko slicnih iskustavA? e da , spojen sam na nekih 15 hub-ova. i najvise me zivcira , skidam neki fi ovaj fajl od 700 MB , lik skine 600 i onda skuzi me diskonekta s tog skdianja .. jednostavno kaze da je user oso aaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To ti nema veze sa verzijom, juzer ti jednostavno ode... Traži alternates... Za veće filmove su torrenti dušu dali, DC za albume.. Al da, novije verzije jako puno CPU-a uzimaju. Mislim da hubovi nemaju veze, nego koliko imaš DL-a i UL-a. ¸0.674 radi normalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
|
znam , joj najrađe bi se vratio na staru verziju . gle ona mi nikad nije dzerala tolko resursa , a osim toga i cesto mi se sve zbrejka , al ja sam ikusna stara lija pa ga pricekam da se smiri. ma uzas. ma nema domacih/ex yu filmova na torentima .. ak zna neko di ima , nek veli. za strane mi nije bed to znam .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lepi
|
ne zeli mise regat na tom sajtu ... poksuavam i nejde i nejde.. kad kliknem an aktivacijski link kaze mi ovo Found Nothing, SELECT secret, passhash, editsecret, status FROM users WHERE id = 23725 ak ima neka dobra dusa koja ima pass za tu starnicu (www.****************) ,a da trenutno ne koristi to ... bio bih jako zahvalan. Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.07.2006. u 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
a ako baš moraš skidat tako velike uratke, pm-aj osobu i zamoli ju da ti ostane online ili se dogovorite kada će biti online, da ga ufatiš. lijepa riječ zlata vrijedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lepi
|
zas??? @hl33d kaj je to strong dc? @ladybug skinuo sam vec jedno 4 , 5 filmova tak s dca .. nemoze se roll backat , moro sam uninstalirat dc , ubit cijeli queue , nestali mi svi favorite hubovi i useri , i svi download filesi . ajd , nije bilo tak puno , 1 gb mozda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() za rollbackanje ne bih znala... al dobro, nije neki bed addremove rpograms, pa opet ići na setup, jel? aj drago mi je kaj si ti skidao kućni uradak sa dc-a, ja tek par i to od provjerenih ljudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lepi
|
Srećo , vec sam ga 2 puta prije uninstaliro , oba puta sam , kad me pito "do you want to save queue and (jos nest) ? " kliknuo na yes , i svaki put iznova bi mi lik zdero 120+ Mb. danas sam kliknuo na "no" , i lik je sve zbriso. nisam bas ocekivo da ce izbrisat mp3eve , koji su zapravo miksevi napravljeni s dozvolom razmnozavanja okolo . no nema veze , evo vratio sam vec vecinu dada skidam kucne uratke prek dca , promo singlove i tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ma ja sam sve to ručno iz foldera makivala, palilo svaki put... nema ničeg boljeg od dobrog starog copy/pastea :P srčeko ![]() edit: ijaoooo..... lol @ "makivala" - eto ti 4 godine jezične.... Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 19.07.2006. u 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lepi
|
hehe ![]() a dobro , zasad se ne bunim , sad mi opet dc zauzima normlanih 9 megabajta ko i prije , ne mislim ga tak skoro uninstalirat , bar dok ne dodje neka verzija stabilnija od one vrazje 0,691 @letva evo skinuo i instaliro , kolko sam procito s te stranice , to je prakticki modificirani dc++ ? autor dca je dao source code da se ljudi igraju .. mislim koja je razlika od dca? @alimilano citaj malo bolje prvi post @ladybug opća rulz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
šta ja znam..ali nikad ne stavljam novije verzije programa ako sam sa postojećom verzijom zadovoljan...prvopročitam read me file pa ako vidim da ima nekih BAŠ korisnih novosti onda mogu probat..sa verzije DC-a 0.674 se nisan maka......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
lepi
|
Citiraj:
covjece , imas moju zahvalu do neba : goood : : goood : : goood : : goood : otkad sam skinuo ovaj program ne micem se od kompa , jedva sam spavat otiso : lol2 : stvarno dobro napravljeno ... puno mi bolje ide nego sa DCom . kad krenem skidat neki film ( home made naravno ) , skdia ga cijelo vrijeme i ne izbacuje me uopce ,a i da me izbaci jos ostaje par usera od kojih nastavi skidat! ma divota |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
lepi
|
možeju ![]() srećo , da nisi ti sanjala ovo da si isla u jezicnu ![]() neznam ti to , nisam probo iskreno ... al hubovi su ti isti ko i na dcu , mislim sve je isto .. samo je ovdje preglednije , bar meni |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
lepi
|
da provjeri ... ja evo od jucer skinuo , according to net limiter , 2200 MB s tim.. stvarno jako dobra stvar. a mozda si mozes skinut i kakvu virtualnu gramatiku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|