|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
gledanje divix-a na 733
radi se o compaq stroju PIII 733 (grafulja, zvucna intel integrirano), 256 ram pc133 instaliram divix 5.02 codec, nimo codec pack i bilo koji player (sve kao i kod sebe) i uvijek u originalnoj rezoluciji u kojoj je film sniman radi dobro (proc opterećen cca 80%) ali kad stavim full screen pocne jako trzati i opereti proc 100%. a neke filmove koji tu stekaju sam gledao i na AMD 450 MHz bez problema. HDD je spojem nekim starim kablom (ne ata100) ali nevjerujem da to koci, a steka i kad pokrenem film preko mrezne kartice sa svog kompa. gdje bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U Nimo shitpacku i BS playeru ako ga imaš. Taj potonji radi ako imš 3 različite verzije. Tada guta apsolutno sve ali se može i podesiti da sve radi na 2 sa drugačijim postavkama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: gledanje divix-a na 733
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ali bez nimo mi ne radi nijedan film na compaqu. na mom compu nije bio potreban. za player koristim "RadLight". koje codec-e da onda instaliram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Osobno instaliram 3.11 alpha, 5.0 DIVX i XVID. To pokriva sve fimove osim jednog koji je u nekom drugom codecu koji sam dobio uz njega.
![]() |
#6 |
Premium
|
isprobao sam sve i svasta i zakljucio da je problem u grafickoj kartici (Intel integrirana)! kad stavim 16 bitne boje sve radi normalno i slika ne trza na punom ekranu, ali su boje uzasne! vise mi se cini da je 256 boja nego 16 bita. najvise sta podrzava je 24 bita i kad to stavim filmovi rade normalno na originalnoj rezoluciji filma ali kad stavim na puni ekran sve trza i optereti procesor 100%. nakon toga sam stavio unutra svoju gForce4 i sve radi normalno i bez trzanja na 16 i 32 bita i da stvar bude bolja na 16 bita je slika normalna a ne onak losa kao kod Itelove graficke. da li netko ima ideju sta ne valja? Drivere sam prvo imao od win XP a poslije sam stavio nove skinute s compaq-ovog site-a i ista je stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|