|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
kablovi i ventici
Zanima me gdje ima za kupiti crveni UV kabel za floppy? u hg-u imaju samo za hdd, a treba mi i za floppy... i kakav ventic bi mi preporucili 80mm sa plavom LED-icom? nasao sam u linksu ovo http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.908.108 ali me zanima dali ima nesto jeftinije... i kako izgleda UV neonka kad je upaljena? htio bi si sloziti kablove crvene UV i plave ventice i 1 neonku, pa me zanima kako bi izgledalo ako se stave UV i plava neonka zajedno? ![]()
![]() |
#2 |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja imam plave i crvene UV reflektirajuće kablove i UV lampu i izgleda divljački a UV kablovi sa plavim svjetlom će izgledat bezveze a pod UV će se bliještati ko benavi i izgledat će pre ****************, vrijedi dat par lipica više pa da izgleda dobro... ![]() Nemoj kupovati ventilatore sa ledicama jer sa vremenom pocnu blicat ko disko ![]() Idealna kombinacija UV kablovi i UV lampa sa najobičnijim crnim ventilatorima ![]() Vidio si od habe PC na forumu pa tak ti to zgleda ak nisi pogledaj... UV lampa LJBIČASTA + PLAVI VENTILATOR = bezveze jer će ti on ubijat efektivno svjetlo UV lampe : roller : Pozdrav!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni po predasudi BLJEK a možda i griješim ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
a oni UV uredjaji imaju plavo svijetlo (ono za nofce provjeravati ![]() ![]() i mislim da ce kombinacija plava-crvena biti ok...samo ako ima plava uv neonka...hmmm... EDIT: i da, ja sam mislio da bude pod UV svijetlom, ali da ima i plavog svijetla...ono, ledeno plavo osvjetljenje + UVR crveno kablovinje ![]() EDIT No. 2: ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr. M. 19.07.2006. u 15:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|