Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.08.2008., 23:16   #1
itta
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Samsung L-310

Kupila sam novi Samsung L-310 i nisam baš presretna kupovinom, jer navikla sam da mobitel osim dizajna ima i tehničke vrijednosti, što ovaj model nema... no to sada nije bitno...

Molim za pomoć, ako netko ima uređaj zanima me gdje se može promijeniti melodija zvona, vibracija i sl. (jer u postavkama to nije moguće)
Onda me zanima gdje se može isključiti zvuk tipkovnice, jer u postavkama tipkovnice to isto tako nije moguće

Luda sam...

Imala sam do sada model E-500 isto zlatni, ženski... imala sam i D modele, ne kužim kamo su nestale te postavke ali ja ih ne mogu pronaći

Pomagajte....
itta je offline  
Staro 16.08.2008., 09:18   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Hm , nisam se susretao sa ovim mob , ali da pogledas upute od moba ? jer nisam jos cuo da postoji noviji mob kojem se ne mogu mijenjati melodije , glasnoca , zvukovi tipkovnice ....
Router je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.08.2008., 19:07   #3
itta
Registered User

Proučila sam upute, ali na žalost nije urodilo plodom... danas sam srela neke ljude koji imaju U i J modele Samsunga i isto ne znaju gdje su postavke zvona... u ponedjeljak ću kontaktirati servis ukoliko mi ovdje nitko ne pomogne
itta je offline  
Staro 16.08.2008., 19:36   #4
Router
Hejter

Bas gledam ovaj mob u reviewu na mobile reviewu i vidim odgovor na ovo pitanje , pa :

http://www.mobile-review.com/review/...-l310-en.shtml

jasno se vidi pri kraju , Phone profiles - normal - incoming calls - call alert type i voice call melody ... a sljedeci je uz incoming call i znak od poruke , tako da stvarno mi nije jasno kako se na mobitelu o kojem se pise u ovom topicu to ne moze ...
Router je offline  
Staro 16.08.2008., 21:58   #5
itta
Registered User

E super, hvala ti pomogao si mi puno
Ja nakon što sam ušla u postavke telefona, pa nakon toga u profile nisam kliknula na OK, nego sam išla na opcije i to me zeznulo, dakle riješili smo problem zvona dojave poziva, ton poruke i zvuk tipkovnice, a sada imam još jedan problemček....

Kada uđem u meni i nešto radim ostane mi sve kako sam zadnji put tipkala nakon što sam mobitel zatvorila... npr. ako sam posljednji put nešto spremala na memory SD karticu ostane mi ikona datoteka i memorijska kartica... bilo bi mi logično da se mobitel zatvaranjem poklopca vraća u stanje pripravnosti, pa molim i za to pomoć
itta je offline  
Staro 20.08.2008., 00:24   #6
itta
Registered User

Kaj nitko ne zna?
itta je offline  
Staro 20.08.2008., 09:52   #7
Router
Hejter

Ne , ocito nitko ne zna , jer nitko nema taj mobitel . Ponovno savjetujem da se citaju upute , jer ako sam ono prvo rjesio cisto da sliku i intuiciju , onda mislim da se i ovo drugo moze tako rjesiti , ili jednostavnim citanjem uputa ....
Router je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno