|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Samsung L-310
Kupila sam novi Samsung L-310 i nisam baš presretna kupovinom, jer navikla sam da mobitel osim dizajna ima i tehničke vrijednosti, što ovaj model nema... no to sada nije bitno... Molim za pomoć, ako netko ima uređaj zanima me gdje se može promijeniti melodija zvona, vibracija i sl. (jer u postavkama to nije moguće) ![]() Onda me zanima gdje se može isključiti zvuk tipkovnice, jer u postavkama tipkovnice to isto tako nije moguće ![]() Luda sam... Imala sam do sada model E-500 isto zlatni, ženski... imala sam i D modele, ne kužim kamo su nestale te postavke ali ja ih ne mogu pronaći Pomagajte.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm , nisam se susretao sa ovim mob , ali da pogledas upute od moba ? jer nisam jos cuo da postoji noviji mob kojem se ne mogu mijenjati melodije , glasnoca , zvukovi tipkovnice .... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Proučila sam upute, ali na žalost nije urodilo plodom... danas sam srela neke ljude koji imaju U i J modele Samsunga i isto ne znaju gdje su postavke zvona... u ponedjeljak ću kontaktirati servis ukoliko mi ovdje nitko ne pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
|
Bas gledam ovaj mob u reviewu na mobile reviewu i vidim odgovor na ovo pitanje , pa : http://www.mobile-review.com/review/...-l310-en.shtml jasno se vidi pri kraju , Phone profiles - normal - incoming calls - call alert type i voice call melody ... a sljedeci je uz incoming call i znak od poruke , tako da stvarno mi nije jasno kako se na mobitelu o kojem se pise u ovom topicu to ne moze ... |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
E super, hvala ti pomogao si mi puno ![]() ![]() ![]() Ja nakon što sam ušla u postavke telefona, pa nakon toga u profile nisam kliknula na OK, nego sam išla na opcije i to me zeznulo, dakle riješili smo problem zvona dojave poziva, ton poruke i zvuk tipkovnice ![]() Kada uđem u meni i nešto radim ostane mi sve kako sam zadnji put tipkala nakon što sam mobitel zatvorila... npr. ako sam posljednji put nešto spremala na memory SD karticu ostane mi ikona datoteka i memorijska kartica... bilo bi mi logično da se mobitel zatvaranjem poklopca vraća u stanje pripravnosti, pa molim i za to pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Kaj nitko ne zna? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
Ne , ocito nitko ne zna , jer nitko nema taj mobitel . Ponovno savjetujem da se citaju upute , jer ako sam ono prvo rjesio cisto da sliku i intuiciju , onda mislim da se i ovo drugo moze tako rjesiti , ili jednostavnim citanjem uputa .... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|