|
![]() |
#1 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Shopping...ZG...Graz..di i kako? molim preporuke
eto sibam na fakin prijamni za 9 dana u Zg, pa cu uspu malo u Shopping kad (ako ![]() prvo sto cu reci je NE, necu kupovat nikakav hardveraj jer mi je toga iskreno vise pripun kufer (dobro mozda neku sitnicu vent ili sl.... ![]() zanima me jel se moze u Grazu nabasat na neka veca snizenja sredinom ovog sedmog miseca, ono da se bas moze kupit par (stvarno) dobrih stvari za par stotinjak €, znam da u Becu toga ima na veliko jer mi je rodica tam, al to mi je ipak malo predaleko. dakle ako neko zna nek mi preporuci neke dobre robne kuce ili butike u Zg i Grazu, ono da ima stvarno dobrih stvari, pa nek je i skuplje hebe me se, i nek rece misljenje o tome dal se isplati ic u Austriju ovo pitam jer znam da u Zg ima dosta vas koji idete preko granice u shopp, a mislim potrosit podosta novca pa ak se nes moze ustedit, i opet ponavljam, ak ima bolja ponuda bez razmisljanja bi se provojkao malo dalje aj moderi nemojte mi brisat ovo molim vas, ipak je svastara, a treba mi ovo u St nemrem nista normalno nac za obuc se ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
neznam kakvo je stanje sa ducanima u splitu (izbor robe itd... mozda je isti kao u zgbu a mozda i ne...) ugl ak se odlucis za shopping u zg-u onda si pogledaj ducane po ilici (od jelaćićevog trga do britanskog trga), bogovicevoj, importane centar (to ti je kod glavnog kolodvora), a ak si sa autom mozes skociti i do jankomira (imas tamo par ducana ukljucujuci i shopping centar: city centar 1...) evo jedna dobra mapa sa ulicama: http://www.euroave.com/maps/00mapx.php?xcity=zagreb |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
|
ma Split je opca katastrofa....mozda je problem i u meni jer sam (pre)izbirljiv... znaci u Zg da trazim po "spici" jel...za importanne isto znam, al sumnjam da ce tamo bit kakvih snizenja, kao i ostatka robe od zime jer sada vjerojatno tucu samo litnje krpice, a taj City centar1 neam pojma sta je ni di je, al gps ce me valjda otpeljat do tamo, sada lipo pisem sve znaci Jankomirova jel.... o Grazu su bilo kakve informacije dobrodosle ![]()
![]() |
#5 |
teta Mraz
|
vidim da svi preporucate Zg, znaci Graz da otpisem-e nece ic samo tako, bas sam htio nac izliku starome da se provozam do tamo ![]() ok za sada svi Zg preporucaju, al nije mi hica idem tek 12-og, pa slobodno pisite
![]() |
#6 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovisi sto mislis kupovati, markiranu odjecu ili ne, koje marke itd... Za Graz cisto sumnjam da se isplati u financijskom pogledu, marke manje-vise isto kostaju, eventualno ako ti se bas potrefi neko snizenje...imas u centru grada Kastner & Öhler gdje je izbor marki jako dobar i jos nesto ducana u centru. Izvan centra ima nekoliko velikih shopping centara. Zg - Centar (Ilica - Frankopanska), City Center One, Kaptol Centar...eventualno King Cross, Importane Galleria i Importanne, ali nisu bas nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
|
znam da ti Zg ducani nisu bas nesto, zato i pitam za Graz, naravno, trazim markiranu robu, evo gledam na Webu taj K&O, ima u Grazu nekakvo snizenje 30% na sve cini se, zanimljivo, zapravo kad malo boljerazmislim ponuda mi je vaznija od cijena, jer na snizenjma i tako skoro nikad nista ne nadjem, i molim te ako mozest navest imena tih shopping centara van Graza (ako znas), bar da naziv znam, adresu onda lako saznam, Thx
![]() |
#8 | |
*
|
Citiraj:
http://www.google.com/search?hl=en&q...st&btnG=Search Ma nisu ducani u zg losi, reci kakve marke te zanimaju pa ako su mi poznate mogu ti reci i nesto konkretnije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
teta Mraz
|
Evo odlucio sam da prvo idem u Graz, a za Zg je lako jer cubit 4 dana gore pa lako obidjem sve concretno me ne zanimaju nekakve marke po imenu, ne patim bas toliko na to, vazan mi je kroj, tj look, a na odjecu gledam: skuplje=bolje (glupo al sta cu), ne gledam ime tocno, onak cjenovni rang do 100€ za hlace ili rabatinke, majice isto tak, jakne skuplje, glavno da ima veelik izbor jer sebi tesko nadjem sta mi pase, info: jaknu sam zimos trazio 2 mjeseca, nisam nasao, al bilo je toplo pa mi na kraju nije niti trebala evo nasao sam ove u Grazu City Park Personal Shopping Service "Shopping just for you" Shopping at the Old Town of Graz Shopping Center West Shopping Guide Shopping Nord jel su ti poznati, i u koji od njih da odem, za sve vjerojatno necu imat vremena, ne mislim potrosit vise od cilog dana gore...mislim, da idem rano u zoru i vracam se navecer
![]() |
#10 |
*
|
Ako trazis bas marke mislim da bi ti pametnije bilo otici u centar u Kastner & Öhler jer je poprilicno velik i ima stvarno svakakve odjece/marki + jos drugi ducani u centru. Od tih centara izvan grada bio sam u westu i nije mi izbor odjece ostao nesto posebno u pamcenju. Znam da ima H&M, New Yorker, Esprit, Intersport + jos neki, a ovo ostalo su ti Ikea, ducan sa tepisima, sa kucanskim aparatima itd... Jedan dan ti je sasvim dosta, samo kreni dovoljno rano. Sto se Zg-a tice, kao sto sam vec rekao svakako City Center one + centar + kaptol centar. Inace To ti je i najbolja opcija, da vidis kako je u grazu, kako u zg pa da prosudis sam. Ako nista drugo prosetat ces Grazom, vidjeti gradic, pojesti kebab kod turcina, kolac u kavani, vrlo vjerojatno i kupiti nesto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
teta Mraz
|
hmmm Slovenija a? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma u Gracu zna bit sniženje i to brutalno, ali neznam točno kad. Ima zimska i ljetna rasprodaja. Znam da je frend jednom kupovao jaknu, jakna sa 260 eura snižena na 130. I onda još na blagajni dobije 50% popusta. Platio 65. Umro je od smijeha. u Shopping Centru West ima ok stvari.
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Bobe => BTC ti je ogroman šoping centar...popuste da ne spominjem,pogotovo u Zari,H&M-u itd...jako puno dućana. U Grazu nisam bio,ali za Ljubljanu garantiram da ćeš proći jeftino,a izbor da ti kasnije bude žao što nisi napunio kamion robe,ili išao s malo više love ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
teta Mraz
|
ok, kako sada stvari stoje....a fak zasto je ta Ljubljana doli u p*ipi*dini !!?? ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|