Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.07.2007., 00:01   #1
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Shopping...ZG...Graz..di i kako? molim preporuke

eto sibam na fakin prijamni za 9 dana u Zg, pa cu uspu malo u Shopping kad (ako) se upisem...

prvo sto cu reci je NE, necu kupovat nikakav hardveraj jer mi je toga iskreno vise pripun kufer (dobro mozda neku sitnicu vent ili sl....), mislim kupovat nesto robe (odjece da eh...), par reba, tenisica, nekakve jakne majice, i tako to...gluparije jel, ne hebem kolekcije jesen/zima `08 tako da me ne zanima ako su stvari od prosle god i tako... e pa sada, mene zanima, dal da picim do Graza, tj jel se isplati u pogledu cijena i sto je jos vaznije, ponude, ili da trabunjam po Zagrebu...pa sta nadjem...

zanima me jel se moze u Grazu nabasat na neka veca snizenja sredinom ovog sedmog miseca, ono da se bas moze kupit par (stvarno) dobrih stvari za par stotinjak €, znam da u Becu toga ima na veliko jer mi je rodica tam, al to mi je ipak malo predaleko.

dakle ako neko zna nek mi preporuci neke dobre robne kuce ili butike u Zg i Grazu, ono da ima stvarno dobrih stvari, pa nek je i skuplje hebe me se, i nek rece misljenje o tome dal se isplati ic u Austriju

ovo pitam jer znam da u Zg ima dosta vas koji idete preko granice u shopp, a mislim potrosit podosta novca pa ak se nes moze ustedit, i opet ponavljam, ak ima bolja ponuda bez razmisljanja bi se provojkao malo dalje

aj moderi nemojte mi brisat ovo molim vas, ipak je svastara, a treba mi ovo u St nemrem nista normalno nac za obuc se

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2007., 00:21   #2
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
neznam kakvo je stanje sa ducanima u splitu (izbor robe itd... mozda je isti kao u zgbu a mozda i ne...)

ugl ak se odlucis za shopping u zg-u onda si pogledaj ducane po ilici (od jelaćićevog trga do britanskog trga), bogovicevoj, importane centar (to ti je kod glavnog kolodvora), a ak si sa autom mozes skociti i do jankomira (imas tamo par ducana ukljucujuci i shopping centar: city centar 1...)

evo jedna dobra mapa sa ulicama:

http://www.euroave.com/maps/00mapx.php?xcity=zagreb
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.07.2007., 00:36   #3
bobe
teta Mraz

ma Split je opca katastrofa....mozda je problem i u meni jer sam (pre)izbirljiv...

znaci u Zg da trazim po "spici" jel...za importanne isto znam, al sumnjam da ce tamo bit kakvih snizenja, kao i ostatka robe od zime jer sada vjerojatno tucu samo litnje krpice, a taj City centar1 neam pojma sta je ni di je, al gps ce me valjda otpeljat do tamo, sada lipo pisem sve znaci Jankomirova jel....

o Grazu su bilo kakve informacije dobrodosle

Staro 03.07.2007., 01:00   #4
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
king cross,city centar one,importanne + galerija,dućani po gradu...kaptol centar...branimir...antunović šoping centar u zgu tih centara ne fali
Staro 03.07.2007., 01:07   #5
bobe
teta Mraz

vidim da svi preporucate Zg, znaci Graz da otpisem-e nece ic samo tako, bas sam htio nac izliku starome da se provozam do tamo

ok za sada svi Zg preporucaju, al nije mi hica idem tek 12-og, pa slobodno pisite

Staro 03.07.2007., 01:11   #6
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ovisi sto mislis kupovati, markiranu odjecu ili ne, koje marke itd...
Za Graz cisto sumnjam da se isplati u financijskom pogledu, marke manje-vise isto kostaju, eventualno ako ti se bas potrefi neko snizenje...imas u centru grada
Kastner & Öhler gdje je izbor marki jako dobar i jos nesto ducana u centru. Izvan centra ima nekoliko velikih shopping centara.

Zg - Centar (Ilica - Frankopanska), City Center One, Kaptol Centar...eventualno King Cross, Importane Galleria i Importanne, ali nisu bas nesto
morph je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2007., 01:21   #7
bobe
teta Mraz

znam da ti Zg ducani nisu bas nesto, zato i pitam za Graz, naravno, trazim markiranu robu, evo gledam na Webu taj K&O, ima u Grazu nekakvo snizenje 30% na sve cini se, zanimljivo, zapravo kad malo boljerazmislim ponuda mi je vaznija od cijena, jer na snizenjma i tako skoro nikad nista ne nadjem, i molim te ako mozest navest imena tih shopping centara van Graza (ako znas), bar da naziv znam, adresu onda lako saznam, Thx

Staro 03.07.2007., 01:27   #8
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
znam da ti Zg ducani nisu bas nesto, zato i pitam za Graz, naravno, trazim markiranu robu, evo gledam na Webu taj K&O, ima u Grazu nekakvo snizenje 30% na sve cini se, zanimljivo, zapravo kad malo boljerazmislim ponuda mi je vaznija od cijena, jer na snizenjma i tako skoro nikad nista ne nadjem, i molim te ako mozest navest imena tih shopping centara van Graza (ako znas), bar da naziv znam, adresu onda lako saznam, Thx
Evo, mislim da to nije jedini
http://www.google.com/search?hl=en&q...st&btnG=Search

Ma nisu ducani u zg losi, reci kakve marke te zanimaju pa ako su mi poznate mogu ti reci i nesto konkretnije
Staro 03.07.2007., 01:43   #9
bobe
teta Mraz

Evo odlucio sam da prvo idem u Graz, a za Zg je lako jer cubit 4 dana gore pa lako obidjem sve

concretno me ne zanimaju nekakve marke po imenu, ne patim bas toliko na to, vazan mi je kroj, tj look, a na odjecu gledam: skuplje=bolje (glupo al sta cu), ne gledam ime tocno, onak cjenovni rang do 100€ za hlace ili rabatinke, majice isto tak, jakne skuplje, glavno da ima veelik izbor jer sebi tesko nadjem sta mi pase, info: jaknu sam zimos trazio 2 mjeseca, nisam nasao, al bilo je toplo pa mi na kraju nije niti trebala

evo nasao sam ove u Grazu

City Park
Personal Shopping Service "Shopping just for you"
Shopping at the Old Town of Graz
Shopping Center West
Shopping Guide
Shopping Nord

jel su ti poznati, i u koji od njih da odem, za sve vjerojatno necu imat vremena, ne mislim potrosit vise od cilog dana gore...mislim, da idem rano u zoru i vracam se navecer

Staro 03.07.2007., 02:03   #10
morph
*

morph's Avatar

Ako trazis bas marke mislim da bi ti pametnije bilo otici u centar u Kastner & Öhler jer je poprilicno velik i ima stvarno svakakve odjece/marki + jos drugi ducani u centru. Od tih centara izvan grada bio sam u westu i nije mi izbor odjece ostao nesto posebno u pamcenju. Znam da ima H&M, New Yorker, Esprit, Intersport + jos neki, a ovo ostalo su ti Ikea, ducan sa tepisima, sa kucanskim aparatima itd...
Jedan dan ti je sasvim dosta, samo kreni dovoljno rano.

Sto se Zg-a tice, kao sto sam vec rekao svakako City Center one + centar + kaptol centar.

Inace To ti je i najbolja opcija, da vidis kako je u grazu, kako u zg pa da prosudis sam. Ako nista drugo prosetat ces Grazom, vidjeti gradic, pojesti kebab kod turcina, kolac u kavani, vrlo vjerojatno i kupiti nesto...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.07.2007., 14:56   #11
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

bilo bi ti još pametnije ići u BTC u Ljubljanu...cijene niske,robe i dućana k'o u priči
Staro 03.07.2007., 18:34   #12
bobe
teta Mraz

hmmm Slovenija a? vidis to sada sam u totalnoj nedoumici, nemrem u Ljubljanu i Graz jer tolko vremena nemam, a "T" s*ebo si me skroz sada, sta da radim?

Staro 03.07.2007., 19:05   #13
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ma u Gracu zna bit sniženje i to brutalno, ali neznam točno kad. Ima zimska i ljetna rasprodaja. Znam da je frend jednom kupovao jaknu, jakna sa 260 eura snižena na 130. I onda još na blagajni dobije 50% popusta. Platio 65. Umro je od smijeha. u Shopping Centru West ima ok stvari.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2007., 19:27   #14
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ma u Gracu zna bit sniženje i to brutalno, ali neznam točno kad. Ima zimska i ljetna rasprodaja. Znam da je frend jednom kupovao jaknu, jakna sa 260 eura snižena na 130. I onda još na blagajni dobije 50% popusta. Platio 65. Umro je od smijeha. u Shopping Centru West ima ok stvari.
ima sniženja i u BTC-u,i većih...ja već par godina odlazim u ljubljanu u šoping

Bobe => BTC ti je ogroman šoping centar...popuste da ne spominjem,pogotovo u Zari,H&M-u itd...jako puno dućana.

U Grazu nisam bio,ali za Ljubljanu garantiram da ćeš proći jeftino,a izbor da ti kasnije bude žao što nisi napunio kamion robe,ili išao s malo više love jer fakat za male pare nađeš odličnu robu,kvalitetnu...s popustom ofkors.
Staro 03.07.2007., 20:14   #15
bobe
teta Mraz

ok, kako sada stvari stoje....a fak zasto je ta Ljubljana doli u p*ipi*dini !!?? , ne znam jos, u Graz idm 100%, Zg sam skroz otpisao i vjerojatno iz Graza kidam ravno doma, samo sada bi htio do Ljubljane, molim nek mi neko kaze kolko ima voznje od Graza do Ljubljane autom, da vidim jelse to moze sve u danu, ali umnjam jer mi se cini da cesta i nije bas velebajna, i da, definitivno mislim kupit tonu robe, zato i planiram ovo ovako, inace bi otiso do Pitarela u St, izgubio 150Kg zivaca zbog retardirano lose ponude i kupio par sranja koje bi bacio nakon par mjeseci, btw jos jednom hvala svima na pomoci

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno