|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Molim za pomoc.Imam maticnu plocu soltek sl-65jbv i procesor intel pentium iii 853 Mhz. Primjecujem da mi sistem ne radi na ovoj brzini koju bih mogao da imam sa procesorom. Mislim da je problem u maticnoj ploci i da ona ne moze da podrzi ovu brzinu. Moze li se podesiti da radi brze? Ako moze - KAKO? Hvala unaprijed.
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
|
not sure
baš sam pogledo na netu... strana 14 manuala - tvoj proc. uopće nije naveden kao nešto što je podržano. ja se ne kužim nešto posebno u OC , ali rekao bih da tvoj procesor (koji ima BUS na 100MHz) nije moguće staviti na više od 800 na ovoj ploči. ako nisam u pravu, neka me netko ispravi. anyhow.... stranice od 12-14 ti govore o tome. ja bi bez puno filozofije ovako: SW1 DIP1-DIP4 u položaj 8.0x SW1 DIP5-DIP6 u pložaj 100MHz tako bi to trebalo raditi na 800MHz i to je to. na neviđeno se ne usudim niti pomišljati na nešto veće brzine. Soltek SL-65JVB Manual od ploče BIOS Flash Procedure Award Flash utillity BIOS 07/07/2000
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pogledaj da li ima novi bios za tvoju ploču, pa flashaj. To bi trebalo pomoć
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ono ispred konpjuktora
|
a jesam
Citiraj:
kada sam rekao ekipi s posla za taj problem, nisu mogli vjerovati, ali što je - tu je.... mislim da nema pomoći.
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Prvo hvala na odgovorima! Da, ja vec imam taj bios. Sve sam ja vec pokusao. Potpuno ste u pravu. Sta predlazete? Da promijenim maticnu plocu? Koju bih trebao kupiti? Za neke razumne novce. Pozdrav
![]() |
#7 |
Registered User
|
Hvala na odgovorima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |