|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
JA luzer s vokabularom poluretardiranog teenage dirtbag-a
Imam jednu čudnu situaciju koja je moguća samo u ovoj našoj državi bez reda , zakona i pravde . Ukratko . 23.12.2005. trajanje akcije - MAXadsl . Sklapam ugovor na godinu dana .Osnovni paket 99 ćuna. Službenica objašnjava da namaju više DVD playera free , već da imam pravo na 2 mjeseca flat-ratea . 18.01.2006 stiže željeni MAX . Prikopčavam se i na skidam ( normalno . ) 08.02. stiže mi račun za siječanj . Troškovi uređaja za max-cca.soma kuna Promet u siječnju - soma i dvjesto . Za 12 dana . A za mjesec dana i čestitka za onih prvih 8 dana u veljači ( dok mi nije stigao račun ) soma . Nakon svih mogučih žalbi , mahanja ugovorom , T-com mi iskopčava telefon , radi neplaćanja uređaja za MAX , iako piše na ugovoru 1 KUNA . Bio sam desetak dana bez tel . i platio toj prokletoj firmi soma i 200 da bi mi ukopčali moj telefon . Sada me tuže i za promet , i traže još 2 soma . Iskopčali su mi mail , ne mogu sa svog compa na net , ali šta je najjadnije i dalje mi svaki mjesec uredno naplačuju 80 kuna za max adsl !!!!!!!! Nemaš se kome žaliti , nazoveš onaj 0800 9000 i dobiješ nekog jadnika ili jadnicu koji je tamo samo da bi te kulturno saslušao i ćao . U petak sam bio u T-Comu i pokušao otkazati to govno od MAXa . Rekoše da ne mogu jer imam ugovor na godinu dana . Za 1200. kuna i još dvije .... Ima li netko ideju , osim da im ispilim 2,3 tel . stupa pa da barem imam neku satisfakciju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
prvo ,promijeni naslov, to nisi ti nego oni,a mi smo samo naivni ![]() tuzi tscum. ne kuzim,kak ,ti si trebao platit 100kn taj mjesec 1+99 flat si imao bespla... imas sve papire ,odi jos jednom i nabi im na nos stvarno mi je zao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A kad ja kazem da iz PRINCIPA necu kupit njemacku auto, ventilator, robu onda mi se ljudi SMIJU. Evo i vama jedno velko HA HA HA HA.... Nisi ni prvi ni zadnji kojeg ''spolni čin'' u mozak. Stovise dobro dosao u klub. Nemozes nista. Da si švabo mozda bi i mogao. Buduci da nisi. Nemozes. Digni kredu, otpali racun i gledaj jos jednog debelog švabu kak se vozi u BMWu na Kotačima koje si ti sponzorirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da te službenica lagano za***ala. Kada je bila akcija za free dvd playere, nisi imao pravo na flat. Osim toga za dvd playere je pisalo (doduše, jako sitnim slovima) "do trajanja zaliha". Jedina ti je opcija platiti. Sorry.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost, coconut je u pravu. Ili si trebao imat na papiru napisano da imaš 2 mj. flata ili kad se ulogiraš na korisnički račun. Ja ne okrivljujem tebe jer si vjerovao službenici koja nema pojma o ničem, to nikako nisi mogao znati. Mogao si biti oprezniji, ali j... ga. Ti si još jedna žrtva T-Com-a i ne možeš im apsolutno ništa kaj se tiče para. Jedino možeš objavit u novine kak su te nasanjkali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
idemo sad s karom u rukama pokarat ju, ne, mislim propucat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
više opreza -->
ja sam imao sreće...al sam prije "masovnog" trošenja poslao mail, zvao 2 puta dali imam FLAT mjesec dana...tek onda sam išao trošit...
----> više opreza |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005