|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nestali desktop
ovako, da bi mogla upotri***************iti teme za win xp(one sa devian arta i one koje sami napravimo) instalira sam program Neowin The UXTheme Multi-Patcher v4.0, onda klik na Patch i reset računala, i kad sam se išla ulogirati na svoj account, sve je nestalo, ikone, start menu, taskbar, sve........ovo sad pišem sa drugog accounta naa istom računalu gdje je sve u redu, pokušala sam napraviti system restore sa tuneup utilities a zadnja opcija koju mi prikazuje za restore je deinstalacija neke igre, je li kako mogu vratiti to na staro, a ako ne, mogu li nekako doći do svojih podataka da napravim back-up
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj (ako već nisi) iz Safe moda deinstalirati UXTheme Patcher. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
imao sam neki dan sličan problem..vidim da si već pokušala system restore, pogledaj ovo malo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41892 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Probaj pokrenuti explorer.exe, ovak kak je objašnjeno na linku koji je Mr. Black del, a i kombinacijom Win+R tipke moreš napraviti isto. Pomoću ovog programa počisti registry...za svaki slučaj. Moreš probati i ovo kaj je crn napisal na ovoj temi. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
ej, McG, hvala, pomoglo je, učinila sam kako si napisa i sad sve dobro radi ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|