|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() Koristim DScaler 4.1.15 i Terratec Cinergy 400. Problem je tome kada mi je uključen modem/router Kasda, onaj koji T-com daje za ADSL, svakih 10-ak sekundi slika trzne (modem je spojen s računalom mrežnim kabelom), a kada je isključen sve je u redu. U čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
evo da se i ja javim. Imam istu TV karticu i isti modem. Naravno i iste probleme. ako netko zna odgovor.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Slične simptome sam ja imao sa Skystar2 i usb108. Probajte za cinergy skinut više drivera, pa isprobavat koji ne rade probleme. To je na kraju kod mene riješilo problem. Ili provjerite irq setinge za ta dva uređaja, pa ako dijele irq adresu podesit u biosu ili selit po slotovima dok ne nađete dobitnu kombinaciju.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
A probat ću. Nego, @csx.evolution, ti spojena kasda preko usb-a ili na mrežnu karticu i koje drivere za cinergy koristiš, ja koristim Philips SAA7134 WDM Driver? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da ti nema veze jesi preko usb-a ili preko lan-a. Meni je iste probleme radilo i kad sam spojio router preko lan-a umjesto preko usb108.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Idem sada probati staviti karticu u drugi pci slot pa javim da li ima promjena... Evo probao, ali ništa ne pomaže, i dalje trzne slika svako malo. Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 13.07.2006. u 10:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|