|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zalman CPU Cooler Fatal1ty FS-C77 (AMD/Intel)
Jel ko probo ladit DualCore s TIM ??? Eto, cijena mu 376kn, jel opravdana? Lijepo mi zgleda, 918g, skoro pa KILA !I bogati, vele da ima 120mm vent?! http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...07&ID=A0701008 http://www.pc-shop.hr/proizvodi2.asp?Kat=A07
|
|
|
#2 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikako ti ga ne preporucam! Imao sam 7700 Cu, a to je skoro isti vrag, isto 918g i mogu reci OCAJNO! Razlike izmedju 7000 Cu i 7700Cu skoro nema i hladi jako slabo jer je to samo hrga bakra bez heatpipeova... Svakako se bolje isplati 9500Cu LED ili TT Big Typhoon ili Sonic Tower Jako brzo sam se rijesio te hrge bakra ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Izgleda da Zalman jedino grafe zna hladit...
|
|
|
|
#5 |
|
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
ne ne gadno si se prevario Zalman zna i grafe ali i proceve ohladit,sad ti je došla nova serija Zalmana za proceve sa heatpipeovima i koliko sam čitao na internetu dobri su |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Zalmanove ruze su zastarijeli koncept i u potpunosti su zavladale toplinske cijevi... zivjele toplinske cijevi! :clap: P.S. Ove Fatal1ty brije su totalni porez na budale, NHF nekima koji i ako to vole, ali eto meni je to cisto bacanje love ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
Ne, brijao sam da to zbilja ladi... Al sam htio baš zato pitat...
|
|
|
#9 |
|
zippo61_junior
|
I korisnika još ohladi koja je to momčina![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
cek hehe to te ja pitam http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.079 po meni bolje rijesenje od sonica..jer se nemoras igrati s kvacenjem venotva ![]() http://www.overclockercafe.com/Revie...oon/index.html enđoj ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
zippo61_junior
|
Možeš da Sonic Tower ili ti u Sloveniji imaju Tuniq Tower pa vidi za to u kombinaciji sa tihim 1200mm ventom |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Al znate kaj, ja hladim s Svojim Freezerom 7 930D 3GHz@4GHz na 43C u Idle-u... (nemam dodatnih ventilatora, previše buke )Kaj brijete da će Sonic Tower ili nešto drugo bit puno bolje?
|
|
|
|
#14 |
|
zippo61_junior
|
Imaš momčino u Cool-pc-u pa pričekaj da provijerim |
|
|
|
|
|
#15 |
|
zippo61_junior
|
Ojla momak evo imaš to u Cool-PC-u evo ljink https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...id=1329&cat=56 |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Premium
|
Citiraj:
edit: ok ok, čitam baš review-e gdje piše da ide na s775, pardone ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
zippo61_junior
|
Ništa ništa nego ti je mali problem kako to nabavit jer ćeš morat platit carinu i to a ja mogao preko jednog gosta Slovenca naručit i nek mi on pošalje nešto što sam ja htio za sebe ali nema veze ima vremena naručit bit će još prilika i ne piši lepo jer nismo u Srbiji molim lijepo ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
daj si uzmi tajfuna..neces pogrijesiti...mislim da nitko nije požalio... na kraju ti dode na isto..jerbo..ako kupis sonica za 220kn i jos cca 80kn za posteni vent...eto ti 300kn tj.tajfuna..a s tajfonom..dobijes uuuultra tihi vent koji fakat hladi...imas 6x heat pajpova... ispod venta su ti aluminijski listici..koji..khm..hladan zrak raspršuju po ramima, chipsetu i grafi...tak dao..eto stvarno isplativ i odlican cooler ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
zippo61_junior
|
Da i korisnika ohladi ![]() ![]() zezam se malo Hamm nemoj zamjerit![]() Bilo šta da uzmeš Tuniq Tower,Sonic Tower ili Big Typhoon ali i čak Zalmana CNPS-8000 nećeš pogriješiti jer odlično raznose toplinu ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Premium
|
Citiraj:
(veze )Nego, 53-55Eura to ti dodje na 398,75 kn sto mislim da ne opravdava cijenu, radije uzet Sonic Tower ili ovo što si rekao, jer za 3-5C razlike, fukaš 100kn... Ne?
|
|
|
|
#21 |
|
zippo61_junior
|
Pa neznam uzmeš si onda Sonic Tower i oglancaš mi bazu pa bi nadoknadilo taj zaostatak ali to je neisplativo i kvragu koji si ti lik imaš veze joj |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Premium
|
Citiraj:
(malo si me krivo shvati)
|
|
|
|
#23 |
|
zippo61_junior
|
Ako nisi lik onda si momak ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bih ipak dao glas Sonic Toweru. Sa dobim ventom je to nenad*ebiva kombinacija, pogotovo sto ga se moze na Premijumki usmjerit kamo hoces (ispuh ili u napajanje ako ima 12cm vent).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
zippo61_junior
|
I moj za Sonica i za Robija imam 15 godina zašto |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#28 |
|
zippo61_junior
|
Ja sam drugi po redu najmlađi sa foruma dok je Sniper Wolf najmlađi i on ima 13 godina |
|
|
|
|
|
#30 |
|
zippo61_junior
|
Ne kužim šta misliš:confused: |
|