|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() frend mi nudi Gainwardovu Geforce 3 ti200. dao mi ju je samo na testiranje pa me zanima koliko bi ti vrijedilo, stara je oko 2 god (tak je bar rekao). imam screenshot iz everesta: ![]() jos me zanima moze li to raditi sa tim ventom ali da mu smanjim brzinu? to je inace okrugli rebrasti sa crvenim rubom. malo mi je bucan, jos cu vidjeti sto ce biti kad ga malo ocistim i podmazem. ili bi mozda mogao ici kakav pasivac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nekih 150Kn vrijedi. Stari AC VGA Silencer rev. 3 .... ultra tiho. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
da..tako sam i mislio za cijenu. mozda ju cak i ne uzmem...neda mi se zamarati sa nabavkom tog coolera jer meni je u interesu uzeti neku koja se ne zagrijava jako, nesto sa tihim stock ventom ili pasivnim jos bolje. neki ATI 9200 ili 9250. ako je netko zainteresiran mozda za kupnju ove gf3 kartice neka se javi meni. edit: reko mi je frend da postoji neki gainwardow soft koji regulira rad i frekvu, nisam ga bas shvatio...o cemu se tu radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tako je za nju bi mogao dobiti max 150 kn
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
150kn mozes dati bez problema za nju! Imao sam 2 takve i sa stock coolerom su radile sasvim ok... Vise se ne sjecam kolko sam ih clockao samo znam da je mema dosta isla jer je imala gore crvene pasivnjake! Nije pod "moras" mijenjanje coolera iako se ta grafa dosta grije ![]() Ja bi ju svakako uzeo prije neke ATI 9200/9250 jer sam bio prezadovoljan sa njom ![]() Sto se tice programa za mijenjanje clockova postoji ti Gainward Expert Tool makar mi se on ne svidja bas, ja sam taktove mijenjao sa Riva Tunerom i Coolbitsima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ta kartica kad se clocka pojede za doručak 9200, ako ti je to važno. A evo, moj šogi koji je dobio moju (s 128mb) igra sve igrice na njoj još uvijek. Super kartica
![]() |
#7 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
overpowered
|
Da se pridružim ja ju i dalje imam i čist ok radi,(doduše na 200/450 clockovima)sad tek razmišljam o nečem jačem...:burn: inače na njoj igram i Rome-TW,Bloodrayne 2 itd i ok radi služi me dobro već jako dugo i mislim da je nebudem prodavao nikad jer sam sentimentalno vezan za nju,uokvirit ču je majke mi: cheers2
![]() |
#10 | |
overpowered
|
Citiraj:
Whoo dude ak da,inače je default Ti200 175 jezgra i 200 mema ak se ne varam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Ja ju iznad 240/530 nisam tjerao jer je imala stock cooler i duze od 2sec nisam mogao sa zadnje strane na jezgri drzati prst ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
overpowered
|
Citiraj:
![]() ![]() ja ju cijeli njezin vjek držim na 200/450 ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|