|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
kvalitetni cdeovi gdje?
zanima me verbatim super azo gdje ima za kupiti?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
makro-mikro je do sad imao verbatim, ali ne baš povoljno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nije bas direktno na temu, ali blizu... ovak, jel ima netko s nekom od plextor 40x przilica, koju mu sljaka kak treba? ako ima, zanima me koji model, te koje medije koristi za przenje na 40x. naime, ja se hebem tu s plextor scsi 40x przilicom koja mi nece prziti iznad 10x pa makar kaj. prvo sam mislio da je uzrok kaj sam koristio 24x medije (traxdata) ali istu stvar mi radi i s 52x traxdata medijima. ajd netko pomagaj jer me ovi iz plextora dave za test da mi ih je vec dosta, a na moja pitanja o tome jel oni znaju nekaj kaj ja ne znam nedaju odgovore. O. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
aha, plextor koji nevalja.....di je sad rak da nam prica o superiornosti plextora i njegove mehanike, zvucnosti otvaranja ladice u plextora i sta ja znam o cemu vise ![]() sto se tice verbatima gospar uvati nekoga tko ide u njemacku, ponekad pomislim da su to jedini CDevi koje se tamo moze kupiti jer mi uvjek verbatim donesu ljudi kad idu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
|
Citiraj:
a da je plextor izbirljiv moze biti..samo s cime ga przis? probao si winoncd,nero i clonecd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
nisi svjestan koliko ih krepava........ puno ih prezivi ali daleko od toga da ih statistika udaljava od ostalih |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Imam doma Plexa 24x koji rošta ko čekučar dok melje kukuruz ![]() Isto tako ne voli baš pržiti na 24x niti 48x Benq medije ![]() ![]() Na poslu 48x LG - prži sve po redu ![]() Tih ko šapat na povjetarcu. Sad dali će raditi 12 mj. ili 200 mj. koga briga. Jeftin je i kada krepa ga se lako zamijeni ![]() Plextor je nekada bio manga, ali danas kada je konkurencija postala itekako kvalitetna, nema ga smisla uzimati kad su jeftinjaci ( LG, Samsung etc. )ponekada i kvalitetniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC Ekspert
|
Ah, Plextor jest bio manga, tu nema kaj. Mislim, moj CDROM, 40max, je iz 98-e i radi ko nov... imam i plextor 8x scsi przilicu koja je snimila jedno milijardu cdova i isto radi ko luda... ali ovo novo sranje, uh ah. ne znam koji mi je vrag bio da ih trazim to na testiranje, valjda sam mislio "ah, napokon jedna nova scsi przilica, plextor ide back-to-the-roots pa mora biti dobra"... na poslu imam lg 24x przilicu i ta radi bez beda... jedinu ne zeli prziti iznad 12x na traxdata 24x medijima koji su mi stigli (prethodna serija istih je radila ko luda, ova ne)... najgore kaj nikad ne znas kaj ce te srediti, cdi ili przilica.
![]() |
#14 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
E sad, ne znam šta da vam kažem. Iz potpisa vidite da doma ima dva Plexa. Ovaj stariji spržio je uredno bar 15000 cd-bez (bez pretjerivanja, mislim da sam rekao malo), a noviji. nekih 2000 zasad. Još da napomenem da sam starijem slučajno dva puta izbio rukom vrata i to krvnički i da po vraćanju sve radi kako treba. A CD-ove primaju i jedan i drugi šta god im staviš.
![]() |
#15 |
od LemilicE
|
Imam EIDE Plextor 40x12x40 i sve CDe guta uredno i sve przi na 40x, cak i one od 99min. U glavnom koristim spindle Traxdata CDee.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() ajde priznaj, kolko te placaju ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
A sad da i ja svog konja nahvalim Teac 16/10/40 snima na sve i svasta jedini cd-i s kojim je imao problema su vec pogadjate Princo 16x od prije cca godine dana kad sam od 100 kupljenih komada pola sprzio na 8x, 1/4 an 4x 10ak na 16x a 20ak je krepalo tijekom snimanja...bila je to neka turbo shit serija (i frend je imao sl. iskustva)...na ove nove princote przi bez problema, iako mi je osobno najdrazi cd traxica 24x ( pogotovo black ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Eto, meni je ostalo jos nekih 15ak kom. i nemam nikakvih primjedbi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
radio sam s mnogo mnogo recordera. doma sam uvijek imao teaca i doma NIKADA nisam imao problema sa različitim medijima - mislim da bi mi i palačinku spržio kad bi mu stavio unutra. stvarno, za teac recordere ruku u vatru. osim teaca, preporučujem Toshibu DVD/CD-RW combo uređaje. tosibe prže na SVE i za razliku od LGa, Toshiba stvarno zna izregulirati optimalnu brzinu snimanja, tako da ScanDisk u CD Speedu da savršeni rezultat, a ne žute blokove kao diskovi snimljeni na isti način u LGu i pročitani u istom referentnom readeru. o plextorima u zadnje vrijeme jako jako loše - spomenut ću samo par statistika iz jednog razvijenijeg informatičkog dučana: - od 100 LG pržilica, vrati se na reklamaciju jedan ili NIJEDAN - od 100 Teacovih pržilica, vrate se 3 - od 100 Toshibinih pržilica, vrate se 4 - od 10(!) Plextor pržilica vrate se 3 (30%!!!!) - gotovo svaki Plextor combo dođe natrag! toliko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja ti imam plexa i przi sve no name,princo benq,traxdata,plextor(dobio sa przilicom),arita...i nikad nisam imao problema...model je PX-W4012A
![]() |
![]() |
#25 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
tako ono, probaj kupiti neki šrot medij i spržit ga na 12x ili 16x,.... ako ti je to prihvatljivo naravno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
prinko rulz !
ma princo mediji su naj. moš ga turnut kud 'oćeš, kurit na čem oćeš i za 1,80kn (48x pravi prinko kakvi su po dućanima) me fakat li-bo ta-ki kaj mi svaki peti prdne kad ga pržim s Clone-om. a traxdata mi je još uvijek No1, ali mi je malo preskupa 2,20kn za svakakva sranja kaj pržim. again.... kolko para tolko megabajta
![]() |
#27 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
I moja se malenkost pridružuje nekolicini koji svoje pečenjare pune s princom. Inače, ložim teac E540W 40x i informacije radi, skurio sam s nerom i s cloneom cd-a i cd-a, puno jako, bez obzira o kojim formatima pričamo i.....mogu Vam cijenjena gospodo reči da se bogme ni jedan nije "rastopio" da ne kažem sj.... ! Neznam od kuda toliki problemi kod vas ali ja ložim samo princo (jeftini su, a ne radim za njih). I ako bude bilo i dalje struje ja budem u teaca samo princo ubacival, a kad bude prvog našiljio budem ga stavio u okvir i objesio na zid. Pozdrav.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Ja isto vecinom przim na Princo White medije i zasada nisam imao nekih vecih problema. Inace medije nekupujem nego meni frendovi dusenu par cd-a prazih i ja im sprzim neku zikiju na jedan cd a ostali cd-i meni ostanu., naime mi smo jako cudan kvart (Precko), od mog frenda cura trosi para i para za kompic i pitala me koju przilcu da joj preporucim?. ja rekao NEC ili LG u gorem slucaju medjutim otisla je ona u nekih xxy ducan gdje joj je prodavac rekao da te przilice sto sam ja napisao nevrijede qurtza i neka ona uzme Plextor za nekih 800kn. Ona je uzela Plextor i platila ga 800kn medjutim u ovih mjesec i pol dana jos nije ni jedan cd sprzila! ![]() p.S: zvala me je prije par dana da joj pokazem medjutim ja sam joj rekao neka ode u taj ducan i neka joj strucnjaci pokazu ![]() Vuk sit, ovce na broju a ja hepi zbog toga! Mojih 7.49kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|