|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
savjet molim
malo ću odužit. inače, nemam blage veze o pda uređajima al frend mi stavio bubu u uho. neki dan sam kupio passata 2002 godina, koji u sebi od mjuze ima blaupunktov gamma model. gamma je kazetofon. pošto više nemam nikakav kaz doma, nit bi mi se dalo snimat kazete, trebam nešto što će reproducirati empetrice. al vizualno, kaz mi se sviđa, lijepo svijetli u mraku i potpuno se uklapa u unutarnje plavo crveno osvjetljenje. postoje modeli mislim od blaupunkta i još nekih proizvođaća koji su rađeni baš za vw al mi i nisu nekaj. e sad, frend jučer uzeo hp ipaq4700. i tak pričamo o ipaqu i o mom kazu i on mi veli kaj si ne zemeš na njuzima neki rabljeni pda, spojiš ga na kaz preko cd ulaza, i slušaš mjuzu s njega. a možeš si kupit i gps modul kad hoćeš pa imaš i navigaciju. navigacija mi ne treba al ovo za mjuzu mi se svidjelo. našao sam dućan u gradu gdje imaju svu silu raznoraznih kablova s kojim se moj kaz (blaupunkt) može spojit s nekim mp3 uređajem. ideja mi se svidjela čisto zato što bi to guba izgledalo. 3,5" displej mi je fensi vidjet u autu. dakle, želim pda na kojem ću slušat mp3-ce i eventualno pogledat koji divx. moje pitanje je: kak bi to funkcioniralo u praksi? bi ja mogao recimo putem touch screena (ali prstom, ne onom olovčicom) birat pjesme koje želim slušat? kak se kreću cijene rabljenih uredjaja kakav meni treba? dakle niš posebno, da zadovolji samo ovo kaj meni treba. 3,5" display, mp3 i divx.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Cijene uređaja bi trebao sam pogledati, ali ako uzimaš čistokrvni pda bez mobitela nebi trebalo biti skupo. Ljudi ih se pokušavaju riješiti i nemogu pa prodaju u bescjenje. Windows modeli će ti svirati mp3 bez problema i naravno da možeš prstom birati pjesme, ali će ti biti dosta nezgodno ako su kontrole sitne. Možda da nabaviš neki program za audio koji ima velike ikone za playback, inače ti negine olovka. U praksi bi to moglo biti ok ako ga montiraš negdje u auto, sa držačima. Trebao bi i memory card nabaviti, bar 512MB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|