|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
hdd problem !!
na njemu mi je diplomski !! bios ga vidi ali "invalid boot..." ili kad stavim win cd "windows cannot access this hdd". stavim ga u ladicu u drugi comp i ista priča: u device menageru se vidi ali ne mogu ništa otvoriti na njemu. ima netko kakvu ideju da spasim i hdd i podatke?? ili mi slijedi data recovery ? zna netko di se to može jeftinije napraviti? u zgu? ovi u susjedstvu mi traže preko 1000kn !! više mi se isplati ponovo pisati diplomski !! hvala na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
|
Kad ga stavis u drugi komp, odi u Control panel -> administrative tools -> disk management i napisi ovdje kako ga disk management vidi i sto pise za taj disk. Btw, o kojem se disku tocno radi? Kako je doslo do problema? Btw, vazne stvari poput diplomskog se uvijek spremaju na vise mjesta ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
maxtor diamondmax plus 9. 'maxtor 6y080po 80gb' device manager ga vidi a disk manager ne!!! kažu mi da je vjerojatno elektornika... jel znate nekog ko otkupljuje neispravne hardove? pa on meni podatke a ja njemu hard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
|
Ako ga BIOS vidi, vjerojatno nije elektronika... aj probaj skinuti utility PowerMax (sa Maxtor ili po novom Seagate-Maxtor web-a) pa provrtit testove da vidis sta kaze. A sto se tice zamjene elektronike, probaj kontaktirati lika marin.sosicMAKNIOVO@zg.t-com.hr, gotovo sigurno ima elektroniku za tvoj disk ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Nabavi program GetDataBack i gotovo sigurno ćeš moći spasiti podatke. Ako češ se rješavati diska nakon što spasiš podatke ja bi ga kupio jer mi treba elektronika njegova. Ili možeš doći do mene da probamo spasiti podatke, pa mi samo posudiš elektroniku da spasimo i moje.
![]() |
#7 |
Premium
|
elektronika je ispravna. vjerojatno se pomakla glava, čitač ili nešto slično. a do tog zaključka sam doša nakon što sam isproba sve moguče programe. naravno bezuspješno. i kad sam već pomislio da mi ne gine par tisuća kuna za spašavanje podataka dobih savjet da ga probam staviti u frižider ili ga baciti na pod ("to bi trebalo pomaknut glavu"). skeptično ga ugurah u frižider i naravno niš i na kraju ga bacih o pod. priključim ga i ... RADI !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
zaboravio si napisat NEMOJTE TO RADITI KOD KUĆE samo ako niste tako jako očajni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
čini mi se da osjećam dašak nevjerice... bilo kako bilo disk sad radi me `appy !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Prečupavi mod
|
Brzo radit backup i ubuduce se ne igrat s podacima ![]() ![]() ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11372
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|