|
![]() |
#1 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Warcraft 3 probljems
Ee, vako. Dana gospodnjeg 20.8.2006. sam sav srećan sjeo za komp, uš'o u W3, click na Battle.net kad ono connection problem (oni koji igraju W3 znaju o čemu pričam "provjeri da li si "upalio" konekciju ako koristis modem..."). Koristim ORIGINAL, i igro sam do juče kako treba i onda odjednom ovo. Mogu na sve servere osim Notrhrenda (evropskog). Nisu imali nikakvog razloga da mi banuju ključ (nisam hackovo, cheatovo...) jedino što mi pada na pamet je da je puko server. Ajd ako neko zna nešto u vezi ovoga neka progovori sada il' nek' ćuti vječno ![]() BTW kako mogu provjeriti šta mi je sa ključem (da li je u banani) za svaki slučaj, otkud znam šta one sve rade. THX
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Moguce da je server prdnul ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad sam se probao spojit na isti server i sve radi kak spada |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
|
Evo sta mi privaljuje. http://img176.imageshack.us/my.php?i...ntitledcv4.jpg Na sve ostale servere mogu ici bez ikakvih problema.
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
|
Ovako problem rijesene. IP mi je bio banovan (nemam pojma iz kojeg razloga). Problem otkriven pomocu BnetDiagTool programa, pa ako se nekom desi nesto ovakvo da zna.
![]() |
#8 |
Adrenaline junkie
|
Eeee. Ti zivis u Hrvatskoj aj a u Republici Srpskoj. Kod vas ADSL vec godinama hoda, a kod nas tek wireless doso (prije kojih godinu dana). Kod mene je to rjeseno tako sto je na moju zgradu stavljena jedna antena (jer ima puno korisnika u mojoj zgradi pa da ovi iz firme ne b i dolazili i svakom stimali posebno) i na njoj switch, i onda sa njega mreznim kablovima do korisnika. To ima i prednosti i mane. Svi korisnici interneta jedne firme su direktno umrezeni (igramo igre u LAN-u) preko tog wireless-a, a opte mana je sto se zna naci kretena koji dodju i napune ti disk sa kojekavkim sranjima iz za***************ancije. (ne stavljamo firewall jer stalno neko nekoom nesto kopira (korisno), p a je to brze nego mailom) A ja imam i jos jednu posebnu prednost nad ostalima. Naime, dva sprata ispod mene (komsija mi) zivi lik koji radi u firmi ciji internet korisrtim, pa tako cim nesto ne valja meni ne valja ni njemu i on to popravi u najkracem roku (npr. zimus se penjo svaki dan na krov da cisti snijeg ![]() A sto se tice problema on je rjesen promjenio sam IP i sad sve radi kako treba.
![]() |
#9 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ah vidiš - to komplicira stvari ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|