|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
moj Chieftec Big Dragon, pics inside :)
evo malo sam uredio svog chiefteca, konfa je u sigu, ventovi su 2x120mm AC na 7v, 5x92mm Sharkoon System Fan na 7v, 1x Spire LED 92mm 5v unutrašnjost AC 120mm vent i Chieftec 360W hlađenje diska sa 3x92mm sharkoon jos jedna inside pic filter za prašinu i ujedno zvučna izolacija filter na djelu Lite On dvd prža i prekidači za neonku i 2x120mm venta za malo bolji look jedan LED vent na 5v i spužva protiv prašine pozadina case-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
2xsharkoon system fan na bočnoj stranici spojeni na 7v da se vidi da je živo ![]() Spire LED vent u akciji sa strane eto to je to, slike su malo lošije kvalitete, jer sam pri kraju paketa pa ne smijem baš puno mb trošiti... svi prijedlozi dobrodošli! eh da, samo da se zna komp je sa svim ovim silnim ventovima dosta tih(nije za FKT al nije ni glasan) jer svi ventovi su spušteni na 7, a neki i na 5v pozdrav, CRaSH009 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Sve to super 5, al daj mi objasni zasto ti 3*92mm venta hlade barricu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
to i mene zanima inače...sve super svaka čast |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Jako uredno, svaka čast: goood : E da, kak si zadovoljan AC ventovima? Jesu bučni na 12V? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
AC ventovi su odlični, na 12v se čuje protok zraka ali nisu bučni, na 7v su stvarno nečujni za tu lovu nema boljih, možda jedino oni glacialtech al cisto sumnjam @Matth€w možda ima puno ventova, ali komp je dosta tih, jer su svi ventovi kvalitetni i na malo rpm. najglasniji mi je vent na grafi, no ima i tome lijeka, sutra ide zalman gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
NHF ali meni je ova tvoja konfa totalno bezveze, nekako neskladno mi to sve skupa djeluje. Kao prvo sto ce ti uopce toliko kuciste za tako malo komponenata? Drugo - crveno i plavo osvjetljenje u istom kucistu? Sta ce ti toliko ventova (pogotovo onaj 120mm iznad napajanja)? To sto imas unutra bi mogao hladiti sa 1/3 svih ventilatora. Kablovi su ti uredni, tu ide pohvala, ali uz tako malo komponenata nije tesko slozit kablove ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
gle... to nije sve sta je unutra... unutra ide još 1xSegate Barracuda, dvd rom, tv kartica... začudio bi se koliko tu ima kablova... pogotovo od ventova ovo sa osvjetljenjem sam tako napravio jer mi se svđa, svatko ima svoj ukus 12cm vent iznad napajanja vuče zrak van, kao i onaj ispod njega, dok ostali upuhuju |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
kupio sam big tower zato sto ga ne mislim mjenjat narednih par godina, a hocu da imam prostora za sadašnje, a i buduće komponente unutra a što se tiče ventova, to je moj izbor, da hocu probusio bi na caseu rupe za jos 2x120, volim da su mi komponente dobro ohlađene, barem nemam problema sa temp. kad overclockam |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Ajde,ajde mozes ti te kabloce jos vise uredit ![]() Ahh. zao mi je kaj nemam slika kad sam radio ko sys admin u firmi pa slagao rackove di je trebalo milijon kablova doves u red ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
Nema boljeg rješenja od provlačenja kablova ispod ploče...inače ja uskoro dobivam novo kućište i napajanje pa ćete vidjeti kako sam ja to napravio...inače @crash009 - lijepo si uredio to kućište...malo je veće od prosjeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.
|
Može, može... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.
|
Ja sam imao njemački 28.6...i puko na prvom roku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prečupavi mod
|
Ah decovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() malo smo zaspamali, al jbga odoh ja učit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|