Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.06.2003., 16:25   #1
Mlaen
Registered User

Mlaen's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Vcore

Imam problem. Naime, Motherboard monitor i Gigabyte Easy Tune (imam Gigabyte 7VAX ploču) mi javljaju napon procesora između 1.82V i 1.85V. Koliko znam, normalni napon za AMD XP je 1.75V. Napon nikako ne mogu smanjiti (u BIOSU se može samo povećati!), a htio bih ga smanjiti na normalnu vrijednost zbog smanjenja temperature i zdravlja procesora. Imate li kakav prijedlog, postoji li kakav program, u čemu je u biti problem (napajanje, ploča...???)?
Mlaen je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2003., 16:55   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Vcore

ma ploca ti laze kao i sve druge..oprema koja sluzi tom mjerenju i nije bas neka...tak da se ne moras previse uzbudjivati oko toga...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 27.06.2003., 16:58   #3
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: Vcore

Citiraj:
Originally posted by Mlaen
Imam problem. Naime, Motherboard monitor i Gigabyte Easy Tune (imam Gigabyte 7VAX ploču) mi javljaju napon procesora između 1.82V i 1.85V. Koliko znam, normalni napon za AMD XP je 1.75V. Napon nikako ne mogu smanjiti (u BIOSU se može samo povećati!), a htio bih ga smanjiti na normalnu vrijednost zbog smanjenja temperature i zdravlja procesora. Imate li kakav prijedlog, postoji li kakav program, u čemu je u biti problem (napajanje, ploča...???)?
Jesi stavio najnoviji BIOS...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno