|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Tražim posao :D
Evo pošto je završila škola i trebaju mi neke pare,m jel neko možda radi u nekoj firmi koja zapošljava školarce? Možda Hgspot ili tak nekaj... Pošten sam radnik , većinom ne kradem : D ..Marljiv sam...: boxers : Al nebi sad radio za neku socijalu , da se razumije : cheers2 Mogu pomoći u sastavljanu konfi ... Ma posao i netreba imati veze s tehnologijom , može i neghdje na traci.. Samo da su pare :... A i da nije pre fizički posao .... : suicide Tipa građevina.... Nemojte me samo poslati u Đački dom da tražžim , jel je sve ili zauzeto ili jadno.... Plz .. možda ima neka dobra duša... Područje Zagreb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ako si maturirao, mislim da možeš podići iskaznicu student servisa pa možeš potražit posao. Znam da je tako bilo prije - ja sam ljeto nakon mature radio u nekoj punionici sokova : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Doktor znanosti!
|
Završio sam drugi razred... Moram se učlaniti još u onaj Đači servis.. Išao sam danas , ali bilop je negdje 30ljudi.... nije mi se dalo čekati.... Nego frend mi kaže da ide sada u HGspot na praksu , i kaže da su mu rekli da će poslje toga moči prek ljeta raditi za njih..Veli 4 500 kn mjesečno...Sere..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
benzinska mozda.. tak su moji svi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT e csx imash kakav link za ovu sliku u avatu
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovako lijen,tu na forumu trazis nesto => konkretno ?! Da se uhvatis oglasnika?Ili jednostavno,da se uhvatis na bausteli posla?Zarada odlicna.Ako ti ni to ne odgovara,ostani u fotelji. S 2 razreda srednje skole imas prestroge kriterije : nuts : Stari moj,ja s 15-16 nisam birao,radio u skladistu fizicki posao,sto mi nije problem jer sam zamjenio teretanu poslom i to dobro placenim. Imas puno gradjevinskih firmi,puno skladista gdje su velike sanse da dobijes posao. Sto se place tice,ljudi zavrse fakultet pa rade za 4500kn,tako da se zadovoljis s onim sto dobijes...Osobno,skolarcu vise od 2500kn nebi nikad dao... Sretno ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
Ne seri ka tbred, decko pita za savjet di raditi, a da se ne mora ubiti od posla za neku postenu cijenu. I kaj ako je zavrsio 2. razred. Meni se otvorili mjesto za 6.5 soma kuna kad sam zavrsio 3., ali nisam prihvatio jer ne mislim raditi bez barem cisco CCNA i 3 godine faxa! |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Sunce drago,citas li ti idiotarije koje autor pise? Decko trazi savjet,ok,dobio ih je par,zar nije ?! I evo sta odgovara = > " Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... " Mislim ono ?! Otvorili su ti mjesto za 6.5 soma kuna,iako si,kako bi se bez srednje skole reklo,nepismen? Ti si neki wunderkid? Sin tajkuna? Otkrij se,sigurno pricas 7 jezika,IQ 180? Pohvali nam se... Sta si sutio do sada,kada decko na koljenima moli za savjet?Daj mu reci,tko ti je nudio posao i gdje za 6.5 soma kuna...Ma i ja dajem otkaz,istog trenutka,s zavrsenom srednjom,prekvalifikacijom komercijaliste,prakticki 2 srednje,student HT faksa...sigurno bi imao oko 16 soma : suicide Ljudi u konzumu,billi,plodinama itd rade za 2400kn s 20 godina radnog staza,zavrsenim skolama i fakultetima,bili oni trgovci,vozaci ili nesto trece... Sve firme s kojima suradjujemo u Hrvatskoj,primarno gradjevinske,rijetko tko ima placu vecu od 3000kn,a svi znamo koja se lova u gradjevini vrti.Pritom mislim na radnike u skladistima,vozace,trgovce... I stvarno,rijetko koga znam da ima placu vecu od 4000kn,2 prijatelja imaju 3900,trgovacki putnici,u odijelu i kravati svakodnevno,zavrsene skole,diplome,1 ima i kcer,decki 27 godina s radnim stazom od 19-te godine. Osobno,nije tajna,radim za 3700 neto + 100 eura po sluzbenom putu u Italiju,cca 1 tjedno putujem - Trst,Udine,Padova...u ogromnu grupaciju lanaca trgovina Bardelli,jednom od najvecih u Italiji.To ispada oko 350-400 eura mjesecno,ali na jedno putovanje izgubim cijeli dan,carine,spedicije...obicno kada dodjem u RI,drugi dan u 8 ujutro vec moram bit kod naseg speditera.U Italiju krecem u 7 ujutro,natrag sam oko 17h,umoran ko pas. I da,radio sam u skladistu prakticki do jucer,za 2600kn.Nisam tezio vecoj placi,radio sam i sutio.Poznavanje jezika i opca sposobnost dali su mi priliku radit vrlo odgovoran posao u ozbiljnoj firmi! Nisam jedini,ali nisam nista manje vrijedniji... EDIT: Ok,mi ovdje pricamo o sezonskom poslu,koji je cesto bolje placen od stalnog radnog odnosa,naravno vezanog ugovorom.Tu sam ga malo onda bzvz nadrobio,ponajprije mislim na billu itd...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.06.2006. u 19:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Doktor znanosti!
|
Ovako Thoroughbred B. prvo oladi.. Druga .. Kada sam rekao " Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... " to sam i mislio!! Kaj mi znači ako kažeš oni na baustelu radit, odi na benzinsku.. Nego sam mislio ak radite negdje gdje primate srednjoškolce ili tak nešt!! A kao drugo evo našao sam si posao za 15kn na sat znači 3000kn na mijesec... A posao mi je da na proizvode ljepim one naljepnice akcija, bonus... itd..z Radno vrijeme je od 7 do 15h .. tako da super... Na posao nemoram doći svaki dan ( ubiti moram , ali ako neću npr. sutra doć samo kažem šefu i to je to) radno dani su od pon do petka , a mogu ak hoču i vikendom raditi... I šta se ti odmah vrijeđa ??!!!!! A svoje komplekse iskaljavaj negdje drugdje... Može LOCK |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ako se ne varam ti radis kod svojih? mislim da imas neku keramiku ili nesto takvo? ja sam prošlo ljeto radio montaze klima uredaja i antenskih sistema.... 2 glave po danu,radno vrijeme od 9 do 17,18H kako kada.i da ne zaboravim da je ekipa s kojom sam radio bila zakon....sav trosak mi je bio da si svaki dan kupim cigarete jer je sef placo glablec,cugu i kerefeke.... tak da nemaju svi srece kao ja ali potrazi nesto takvo zanimljivo je.... a i kao sto su neki napisali imas besplatnu teretanu jer vecina klima tezi preko 20 kg na vise ovisi o snazi i sistemu....
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kad vidim o kakvim novcima vi ovdje razgovarate i satnici praktički bez završenog školovanja dođe mi da dam otkaz. A Blozeru se očito posrećilo. Čestitam |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja radim za 17 kn po satu, radim u betonskoj galanteriji (radim kamine, fontane, betonske figure, pautljke i takve stvari) Posao je istina, malo tezi, kad sam pocinjao prije mjesec dana, jedva sam radio, tj. poslje posla sam bio strgan da se nisam mogao pomaknut... Danas mi je vec u navici dizat se ujutro i normalno sljakat, bez da poslje nemogu stajat na nogama... Inace, taj posao je slican bausteli... Ja sam zadovoljan, takoder mogu radit kak hocu, imam dosta slobode i tak, a kaj je najvaznije udaljeno mi je od kuce nekih 1km, znaci nikakvi troskovi na prijevoz, gablec i tak, jerbo gablat odem doma... ![]() Inace, uvjek se nade neki posao, ako se hoce radit, ak je covijek izbirljiv, ljen i htio bi da nis ne radi a da dobiva pare, vjerovatno nebu nikad nasao posao... ![]()
![]() |
#26 | |
Guest
|
@tbred nisam wunderkid i ne mislim pricati o firmi i raditi bilokakvu promociju. BTW. frend dela preko student servisa (ali ono, 5 dana u tjednu, od***************ao zasad fax) za satnicu od 21 kunu u pagu! Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Za iste pare,kod istog poslodavca i za isti posao,bio bis skoro pa dupli trosak za poslodavca,lakse je dat placu na ruke,puno... Hvala bogu,firma je sada nasa,otkupili smo je,ali kada sam pocivao radit bila je od gore navedene grupacije bardelli,objekat je bio nas i teren,unajmljen od gore navedene firme,sada je sve nase,i firma,ali radimo u konzorciju s grupacijom bardelli...tako da ne odlucujemo sve mi kako zelimo... Sada je lako,ali prije se trebalo dokazat,pozicija u kojoj djelujem sklona je mnogim pogreskama,ne samo s moje strane nego i s one druge strane granice,tako da automatski moram ispravljat nerijetke greske jer njih nije briga za nase klijente i kupce,salju krivo,premalo,razbijeno,roba je rijetko kad spremna za utovar na vrijeme,katastrofa...40 tvornica je u pitanju,mjesecno punimo 3 slepera u italiji za hrvatsku,puno papirologije,pa tako i banalnih gresaka jer su talijani takvi kakvi jesu
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 23.06.2006. u 17:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
Kompleksi? : bonker : Zivio.
![]() |