Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.06.2006., 16:18   #1
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Tražim posao :D

Evo pošto je završila škola i trebaju mi neke pare,m jel neko možda radi u nekoj firmi koja zapošljava školarce? Možda Hgspot ili tak nekaj... Pošten sam radnik , većinom ne kradem : D ..Marljiv sam...: boxers :
Al nebi sad radio za neku socijalu , da se razumije : cheers2
Mogu pomoći u sastavljanu konfi ... Ma posao i netreba imati veze s tehnologijom , može i neghdje na traci.. Samo da su pare :... A i da nije pre fizički posao .... : suicide Tipa građevina....
Nemojte me samo poslati u Đački dom da tražžim , jel je sve ili zauzeto ili jadno.... Plz .. možda ima neka dobra duša... Područje Zagreb...
blozer je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 16:21   #2
flajpan
.....
Moj komp

flajpan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor blozer
Evo pošto je završila škola i trebaju mi neke pare,m jel neko možda radi u nekoj firmi koja zapošljava školarce? Možda Hgspot ili tak nekaj... Pošten sam radnik , većinom ne kradem : D ..Marljiv sam...: boxers :
Al nebi sad radio za neku socijalu , da se razumije : cheers2
Mogu pomoći u sastavljanu konfi ... Ma posao i netreba imati veze s tehnologijom , može i neghdje na traci.. Samo da su pare :... A i da nije pre fizički posao .... : suicide Tipa građevina....
Nemojte me samo poslati u Đački dom da tražžim , jel je sve ili zauzeto ili jadno.... Plz .. možda ima neka dobra duša... Područje Zagreb...

Ako si maturirao, mislim da možeš podići iskaznicu student servisa pa možeš potražit posao. Znam da je tako bilo prije - ja sam ljeto nakon mature radio u nekoj punionici sokova : cheers2
flajpan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.06.2006., 16:27   #3
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Završio sam drugi razred... Moram se učlaniti još u onaj Đači servis.. Išao sam danas , ali bilop je negdje 30ljudi.... nije mi se dalo čekati.... Nego frend mi kaže da ide sada u HGspot na praksu , i kaže da su mu rekli da će poslje toga moči prek ljeta raditi za njih..Veli 4 500 kn mjesečno...Sere..?
Staro 19.06.2006., 16:28   #4
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor blozer
Završio sam drugi razred
HGspot
4 500 kn mjesečno
cisto sumnjam
mat je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 16:34   #5
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor blozer
Završio sam drugi razred... Moram se učlaniti još u onaj Đači servis.. Išao sam danas , ali bilop je negdje 30ljudi.... nije mi se dalo čekati.... Nego frend mi kaže da ide sada u HGspot na praksu , i kaže da su mu rekli da će poslje toga moči prek ljeta raditi za njih..Veli 4 500 kn mjesečno...Sere..?
Kakva je kvaliteta servisa u hg-šrotu, čisto moguće da dečko iz 2 srednje radi kao šef servisa, ali u visinu plaće nekako sumnjam : roller :
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 16:41   #6
csx
Premium
Moj komp

csx's Avatar

Datum registracije: May 2005
odi brati metlice
csx je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 17:24   #7
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
benzinska mozda..
tak su moji svi.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 17:25   #8
MetallicA
Premium
Moj komp

MetallicA's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
OT e csx imash kakav link za ovu sliku u avatu
Staro 19.06.2006., 17:30   #9
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
odi na bauštelu..tesko da ce te primiti u servis
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 18:37   #10
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor mat
cisto sumnjam
Frend mi radi u pagu pred student servisa, mislim... on si je nasao posao, a mora preko SS-a da bude legalno gamad jedna kojoj dajes pare jer su ti "oni kao nasli" posao. Inace 21 kuna po satu, a tu i tam koji frizider nosi s ekipom i bancija je dobra veli.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.06.2006., 19:36   #11
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor MetallicA
OT e csx imash kakav link za ovu sliku u avatu
Nema slika...nema linkova
McG je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 20:52   #12
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
ja sam isto zavrsil 2. razred i izvadil sam si radnu knjižicu pa poslje prakse idem radit na more

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2006., 22:33   #13
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Molim vas bez spama.. Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... Plzz.važno mi je... @metalica & Mcg možete prek PM chatat.....
Staro 20.06.2006., 00:18   #14
Panzer
Premium
Moj komp

Panzer's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Hamm
odi na bauštelu..tesko da ce te primiti u servis
Evo, to ti i ja preporucam.
Ok je placeno, radis ko konj, i imas besplatnu teretanu...

UPGRADED...
MBO: Gigabyte M59SLI-S4 cooled by HR-05 SLI & Zalman ZM-NBF47
CPU: AMD Athlon64 X2 3600+ cooled by Scythe Infinity @ 2.7GHz / 1.25V
RAM:2x 1GB Kingmax DDR2 800
VGA: Sapphire HD3850, 256MB Accelero S1 & 120mm AC @750/1900MHz
HDD:Western Digital 160GB (S-ATA, 8MB)
HDD 2: Western Digital 640GB AAKS
CD/DVD : DVD RW Pioneer DVR-112D Silver (Color match with case)
Powered by OCZ GameXtream 600W
Everything in Chieftec LCX-04SL-SL-A (HDD cooling – 3x92mm Sharkoon, ispuh 1x120mm CoolerMaster)
Coolers controled by Zalman ZM-MFC1
Visual expirience by Samsung 940BW

Notebook: Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 (12", CoreDuo 1.6, 1536MB RAM, 80GB) & Ubuntu 8.04

Audio sistem: Monitor Audio Silver RS1, Monitor Audio PureFlow Speaker Cable, Marantz PM310 pojacalo, Pioneer PD-S501 player, van den Hul M.C. THE BAY C5 Hybrid interkonekt.

Panzer je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2006., 15:38   #15
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Panzer
Evo, to ti i ja preporucam.
Ok je placeno, radis ko konj, i imas besplatnu teretanu...
i tirolsku i pivo za gablec
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2006., 03:00   #16
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor flajpan
Ako si maturirao, mislim da možeš podići iskaznicu student servisa pa možeš potražit posao. Znam da je tako bilo prije - ja sam ljeto nakon mature radio u nekoj punionici sokova : cheers2
Je, ali moraš bit redovni student...
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 18:24   #17
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ovako lijen,tu na forumu trazis nesto => konkretno ?!

Da se uhvatis oglasnika?Ili jednostavno,da se uhvatis na bausteli posla?Zarada odlicna.Ako ti ni to ne odgovara,ostani u fotelji.

S 2 razreda srednje skole imas prestroge kriterije : nuts :

Stari moj,ja s 15-16 nisam birao,radio u skladistu fizicki posao,sto mi nije problem jer sam zamjenio teretanu poslom i to dobro placenim.

Imas puno gradjevinskih firmi,puno skladista gdje su velike sanse da dobijes posao.

Sto se place tice,ljudi zavrse fakultet pa rade za 4500kn,tako da se zadovoljis s onim sto dobijes...Osobno,skolarcu vise od 2500kn nebi nikad dao...

Sretno
Staro 22.06.2006., 18:28   #18
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor blozer
Molim vas bez spama.. Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... Plzz.važno mi je... @metalica & Mcg možete prek PM chatat.....
Srry sto ispadam neugodan i sto kritiziram ali ti nisi normalan : lol2 :
Staro 22.06.2006., 18:35   #19
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ovako lijen,tu na forumu trazis nesto => konkretno ?!

Da se uhvatis oglasnika?Ili jednostavno,da se uhvatis na bausteli posla?Zarada odlicna.Ako ti ni to ne odgovara,ostani u fotelji.

S 2 razreda srednje skole imas prestroge kriterije : nuts :

Stari moj,ja s 15-16 nisam birao,radio u skladistu fizicki posao,sto mi nije problem jer sam zamjenio teretanu poslom i to dobro placenim.

Imas puno gradjevinskih firmi,puno skladista gdje su velike sanse da dobijes posao.

Sto se place tice,ljudi zavrse fakultet pa rade za 4500kn,tako da se zadovoljis s onim sto dobijes...Osobno,skolarcu vise od 2500kn nebi nikad dao...

Sretno

Ne seri ka tbred, decko pita za savjet di raditi, a da se ne mora ubiti od posla za neku postenu cijenu. I kaj ako je zavrsio 2. razred. Meni se otvorili mjesto za 6.5 soma kuna kad sam zavrsio 3., ali nisam prihvatio jer ne mislim raditi bez barem cisco CCNA i 3 godine faxa!
  Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 18:51   #20
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ne seri ka tbred, decko pita za savjet di raditi, a da se ne mora ubiti od posla za neku postenu cijenu. I kaj ako je zavrsio 2. razred. Meni se otvorili mjesto za 6.5 soma kuna kad sam zavrsio 3., ali nisam prihvatio jer ne mislim raditi bez barem cisco CCNA i 3 godine faxa!
Ne serem,malo prije sam to obavio : hello2 :

Sunce drago,citas li ti idiotarije koje autor pise?

Decko trazi savjet,ok,dobio ih je par,zar nije ?!

I evo sta odgovara = > " Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... "

Mislim ono ?!

Otvorili su ti mjesto za 6.5 soma kuna,iako si,kako bi se bez srednje skole reklo,nepismen? Ti si neki wunderkid? Sin tajkuna? Otkrij se,sigurno pricas 7 jezika,IQ 180? Pohvali nam se...

Sta si sutio do sada,kada decko na koljenima moli za savjet?Daj mu reci,tko ti je nudio posao i gdje za 6.5 soma kuna...Ma i ja dajem otkaz,istog trenutka,s zavrsenom srednjom,prekvalifikacijom komercijaliste,prakticki 2 srednje,student HT faksa...sigurno bi imao oko 16 soma : suicide

Ljudi u konzumu,billi,plodinama itd rade za 2400kn s 20 godina radnog staza,zavrsenim skolama i fakultetima,bili oni trgovci,vozaci ili nesto trece...

Sve firme s kojima suradjujemo u Hrvatskoj,primarno gradjevinske,rijetko tko ima placu vecu od 3000kn,a svi znamo koja se lova u gradjevini vrti.Pritom mislim na radnike u skladistima,vozace,trgovce...

I stvarno,rijetko koga znam da ima placu vecu od 4000kn,2 prijatelja imaju 3900,trgovacki putnici,u odijelu i kravati svakodnevno,zavrsene skole,diplome,1 ima i kcer,decki 27 godina s radnim stazom od 19-te godine.

Osobno,nije tajna,radim za 3700 neto + 100 eura po sluzbenom putu u Italiju,cca 1 tjedno putujem - Trst,Udine,Padova...u ogromnu grupaciju lanaca trgovina Bardelli,jednom od najvecih u Italiji.To ispada oko 350-400 eura mjesecno,ali na jedno putovanje izgubim cijeli dan,carine,spedicije...obicno kada dodjem u RI,drugi dan u 8 ujutro vec moram bit kod naseg speditera.U Italiju krecem u 7 ujutro,natrag sam oko 17h,umoran ko pas.

I da,radio sam u skladistu prakticki do jucer,za 2600kn.Nisam tezio vecoj placi,radio sam i sutio.Poznavanje jezika i opca sposobnost dali su mi priliku radit vrlo odgovoran posao u ozbiljnoj firmi! Nisam jedini,ali nisam nista manje vrijedniji...

EDIT: Ok,mi ovdje pricamo o sezonskom poslu,koji je cesto bolje placen od stalnog radnog odnosa,naravno vezanog ugovorom.Tu sam ga malo onda bzvz nadrobio,ponajprije mislim na billu itd...

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.06.2006. u 19:19.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:06   #21
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Ovako Thoroughbred B. prvo oladi..
Druga .. Kada sam rekao " Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... " to sam i mislio!! Kaj mi znači ako kažeš oni na baustelu radit, odi na benzinsku.. Nego sam mislio ak radite negdje gdje primate srednjoškolce ili tak nešt!! A kao drugo evo našao sam si posao za 15kn na sat znači 3000kn na mijesec... A posao mi je da na proizvode ljepim one naljepnice akcija, bonus... itd..z Radno vrijeme je od 7 do 15h .. tako da super... Na posao nemoram doći svaki dan ( ubiti moram , ali ako neću npr. sutra doć samo kažem šefu i to je to) radno dani su od pon do petka , a mogu ak hoču i vikendom raditi...
I šta se ti odmah vrijeđa ??!!!!!
A svoje komplekse iskaljavaj negdje drugdje...
Može LOCK
Staro 23.06.2006., 10:29   #22
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ne serem,malo prije sam to obavio : hello2 :

Sunce drago,citas li ti idiotarije koje autor pise?

Decko trazi savjet,ok,dobio ih je par,zar nije ?!

I evo sta odgovara = > " Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... "

Mislim ono ?!

Otvorili su ti mjesto za 6.5 soma kuna,iako si,kako bi se bez srednje skole reklo,nepismen? Ti si neki wunderkid? Sin tajkuna? Otkrij se,sigurno pricas 7 jezika,IQ 180? Pohvali nam se...

Sta si sutio do sada,kada decko na koljenima moli za savjet?Daj mu reci,tko ti je nudio posao i gdje za 6.5 soma kuna...Ma i ja dajem otkaz,istog trenutka,s zavrsenom srednjom,prekvalifikacijom komercijaliste,prakticki 2 srednje,student HT faksa...sigurno bi imao oko 16 soma : suicide

Ljudi u konzumu,billi,plodinama itd rade za 2400kn s 20 godina radnog staza,zavrsenim skolama i fakultetima,bili oni trgovci,vozaci ili nesto trece...

Sve firme s kojima suradjujemo u Hrvatskoj,primarno gradjevinske,rijetko tko ima placu vecu od 3000kn,a svi znamo koja se lova u gradjevini vrti.Pritom mislim na radnike u skladistima,vozace,trgovce...

I stvarno,rijetko koga znam da ima placu vecu od 4000kn,2 prijatelja imaju 3900,trgovacki putnici,u odijelu i kravati svakodnevno,zavrsene skole,diplome,1 ima i kcer,decki 27 godina s radnim stazom od 19-te godine.

Osobno,nije tajna,radim za 3700 neto + 100 eura po sluzbenom putu u Italiju,cca 1 tjedno putujem - Trst,Udine,Padova...u ogromnu grupaciju lanaca trgovina Bardelli,jednom od najvecih u Italiji.To ispada oko 350-400 eura mjesecno,ali na jedno putovanje izgubim cijeli dan,carine,spedicije...obicno kada dodjem u RI,drugi dan u 8 ujutro vec moram bit kod naseg speditera.U Italiju krecem u 7 ujutro,natrag sam oko 17h,umoran ko pas.

I da,radio sam u skladistu prakticki do jucer,za 2600kn.Nisam tezio vecoj placi,radio sam i sutio.Poznavanje jezika i opca sposobnost dali su mi priliku radit vrlo odgovoran posao u ozbiljnoj firmi! Nisam jedini,ali nisam nista manje vrijedniji...

EDIT: Ok,mi ovdje pricamo o sezonskom poslu,koji je cesto bolje placen od stalnog radnog odnosa,naravno vezanog ugovorom.Tu sam ga malo onda bzvz nadrobio,ponajprije mislim na billu itd...

ako se ne varam ti radis kod svojih?
mislim da imas neku keramiku ili nesto takvo?

ja sam prošlo ljeto radio montaze klima uredaja i antenskih sistema....
2 glave po danu,radno vrijeme od 9 do 17,18H kako kada.i da ne zaboravim da je ekipa s kojom sam radio bila zakon....sav trosak mi je bio da si svaki dan kupim cigarete jer je sef placo glablec,cugu i kerefeke....
tak da nemaju svi srece kao ja ali potrazi nesto takvo zanimljivo je....
a i kao sto su neki napisali imas besplatnu teretanu jer vecina klima tezi preko
20 kg na vise ovisi o snazi i sistemu....
Staro 23.06.2006., 14:10   #23
csx
Premium
Moj komp

csx's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor blozer
Ovako Thoroughbred B. prvo oladi..
Druga .. Kada sam rekao " Nemojte mi govoriti odi tam radit, odi tam,... Nego nekaj konkretno... " to sam i mislio!! Kaj mi znači ako kažeš oni na baustelu radit, odi na benzinsku.. Nego sam mislio ak radite negdje gdje primate srednjoškolce ili tak nešt!! A kao drugo evo našao sam si posao za 15kn na sat znači 3000kn na mijesec... A posao mi je da na proizvode ljepim one naljepnice akcija, bonus... itd..z Radno vrijeme je od 7 do 15h .. tako da super... Na posao nemoram doći svaki dan ( ubiti moram , ali ako neću npr. sutra doć samo kažem šefu i to je to) radno dani su od pon do petka , a mogu ak hoču i vikendom raditi...
I šta se ti odmah vrijeđa ??!!!!!
A svoje komplekse iskaljavaj negdje drugdje...
Može LOCK
a to si ti našao posao preko veze ili..?
csx je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 14:28   #24
BmwMPower
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Kad vidim o kakvim novcima vi ovdje razgovarate i satnici praktički bez završenog školovanja dođe mi da dam otkaz. A Blozeru se očito posrećilo. Čestitam
BmwMPower je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 15:15   #25
Panzer
Premium
Moj komp

Panzer's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ja radim za 17 kn po satu, radim u betonskoj galanteriji (radim kamine, fontane, betonske figure, pautljke i takve stvari)
Posao je istina, malo tezi, kad sam pocinjao prije mjesec dana, jedva sam radio, tj. poslje posla sam bio strgan da se nisam mogao pomaknut... Danas mi je vec u navici dizat se ujutro i normalno sljakat, bez da poslje nemogu stajat na nogama... Inace, taj posao je slican bausteli...
Ja sam zadovoljan, takoder mogu radit kak hocu, imam dosta slobode i tak, a kaj je najvaznije udaljeno mi je od kuce nekih 1km, znaci nikakvi troskovi na prijevoz, gablec i tak, jerbo gablat odem doma...
Inace, uvjek se nade neki posao, ako se hoce radit, ak je covijek izbirljiv, ljen i htio bi da nis ne radi a da dobiva pare, vjerovatno nebu nikad nasao posao...

UPGRADED...
MBO: Gigabyte M59SLI-S4 cooled by HR-05 SLI & Zalman ZM-NBF47
CPU: AMD Athlon64 X2 3600+ cooled by Scythe Infinity @ 2.7GHz / 1.25V
RAM:2x 1GB Kingmax DDR2 800
VGA: Sapphire HD3850, 256MB Accelero S1 & 120mm AC @750/1900MHz
HDD:Western Digital 160GB (S-ATA, 8MB)
HDD 2: Western Digital 640GB AAKS
CD/DVD : DVD RW Pioneer DVR-112D Silver (Color match with case)