|
![]() |
#1 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Mozilla Firefox- sinhronizacija bookmarksa
zanima me da li postoji nacin da se napravi sinhronizacija bookmarksa u Firefoxu osim rucnog prebacivanja. Idem na net na 3 kompa na 3 razlicita mjesta pa mi se cesto dogodi da mi je stranica koju trebam u bookmarksima na drugom kompu
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako nisu umrezeni nemozes raditi Import-Export bookmarksa. Lipo ti njih kopiraj na memory stick i otvaraj gdje zelis ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
mreza nije problem, Import-Export mi ne pase jer su mi bookmarksi organizirani po folderima i isti su folderi u svim bookmarksima na sva 3 kompa. Kad radim Import-Export prebaci mi sve foldere tak da je sve duplirano a mene zanima da li moze napraviti sinhronizaciju izmedju foldera, tako da prebaci samo linkove kojih nema a ne cijeli folder. Nesto kao Nokia pc suite za mobitele, kad radi sinhronizaciju sa bekapom na kompu dodaje u bekap samo nove podatke a stare ne dira ![]()
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
mogu li ja malo uskočit pa pitati kako da u firefox postavim bookmarks da se pokazuju u vuše stupaca a ne samo u jednom, jer moram skrolat po par sekundi da najzadnje... ima neki plugin ili tako nešto? da kad kliknem bookmarks da mi se pokažu ko recimo START/Programs... u više stupaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
@widowmaker Ovaj extension mi se cini kao rijesenje tvog problema ali nisam ga isprobao jer nemam potrebe tako da ti o funkcionalnosti ne mogu nista napisati,isprobaj pa javi. LINK @Gabre Ne teba ti nista dodatno, posloži si bookmarke po folderima ( new folder opcija ), i otvarati ce se bas po tom principu.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
@onaj drugi sa problemom: postoji i ekstenzija za otvaranje bookmarksa u stupcima, al nemam ju niti ne znam kako se zove, niti ništa.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Koristim Foxmarks Bookmark Synchronizer, jednostavan je i radi savršeno.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MozBackup - kopira sve bookmarke i postavke onako kako trenutno izgledaju tj. sa svim folderima. Može se koristiti i za Thunderbird gdje kopira adresar, organizaciju foldera i sve poruke po folderima. Program je freeware. http://mozbackup.jasnapaka.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|