|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
fortron 650w
ljudi imam priliku nabaviti ovo napajanje dosta povoljno: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...00314710061012 pa me zanima da li se isplati prodati svoj enermax : http://www.enermax.com/english/produ...y1.asp?PrID=18 i nadoplatiti sitno za fortron??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
650W@80mm vent... imam dojam da je dosta bucno. Mozda se varam, ali svakako si provjeri to prije ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nije bučan provjerio sam, al čuje se kao da malo cvrći, no ima još garanciju pola godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Kako si to provjerio? U Idle-u ili pod opterecenjem?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nisam stigao pod opterećenjem, morati ću. Nije da mi je toliko potrebno jer enermax odrađuje odličan posao na mojoj konfi al jače napajanje uz sitnu nadoplatu je dobra prilika,ne? a i ko zna kasnije šta ću uzeti od grafe pa će joj trebati soka...:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Da imaš dva naklokana procesora, 4x7950, 4 harda, 56 ventova onda bi ti možda bilo knap ovo 650W napajanje. Inače, : nuts : je to uzimati. Ja bih ga uzeo pa ga prodo, ako ga već možeš za jeftine pare nabavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Neznam kaj će ti tak jako napajanje (za kakvi server možda?), ali preskupo je (i vrlo dobro) i mislim da će ti najviše biti iskorišteno kojih 50-tak %. E da da li je novo napajanje ili rabljeno? Enermarka nećeš prodati za neku lovu tak da pitanje je koliko sitno bi ti nadoplatio. Ako kupuješ novo onda ćeš dosta morati dati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
eto onda jel hoće kupiti tko onda taj forton s 12mj garancije za 570kn??? |
![]() |
![]() |
|
|