|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
izbrisan boot
pozdrav napravio sam slijedeću grešku pokušao sam napraviti repair windowsa xp i tu je nešto zapelo pokrenuo sam instalaciju sa cd-a i stisnuo r za repair nakon toga sam dobio pitanje koje windowse želim popraviti comand prompt i c: windows i to sam potvrdio nakon toga nisam kužio šta se događa i od ponuđenih komandi otipkao sam exit i restartao računalo ponudio mi je koji os želim dignuti stare win xp ili win xp setup instalation izabrao sam ovo drugo i sada sam bio u nedoumici jer repair nije radio ništa a nova instalacija mi je pokazala moj disk od 152 i kusur gb bez ijedene particije iako je bio particioniran na c i d po 80 gb pa sam prekinuo setup jer MI NIJE JASNO ZAŠTO NE POKAZUJE PARTICIJE se bojim da mi ne pregazi sve a imam brdo slika u my doc koji su mi i na c i na d imali načina da ih spasim ? bi li pomogla setup disketa od w98 da dobijem comand prompt pa onda eventualno nešto dalje petljam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Pokreni opet repair Windowsa i od ponudjenih komandi upisi fixboot C:WINDOWS/FIXBOOT -->enter -->restart ne zaboravi onda u BIOS-u staviti First boot device-->Hard disc
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini si Hiren's Boot CD - na njemu imaš Volkov Commander kojime možeš prebacit šta oćeš. Radi s NTFS-om, SATA-om, RAID-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
hvala svima , nadam se da će mi ovaj hiren's boot pomoći : goood : upravo ga skidam pa se večeras bacam na spašavanje : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|