|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
WinFast DTV software mi se ruši!
Kupio sam nedavno Leadtek DTV2000 H i zadovoljan sam s karticom, ali ubrzo sam shvatio sam imam problema sa softwareom. Kad god u 'Schedule' upisem neke postavke, programiram da se nesto snimi, kliknem 'ok' i cijeli program mi se rusi. Ne dogadja se to uvijek, ali zato me i muci, jer ne znam u cemu je stvar. Izbacuje poruku da nesto nije u redu sa DVD.TAP. Pogotovo mi se to dogadja kada odabirem 'silent recording' opciju. Ne mora nista znaciti... Ne znam. Zapravo je moje pitanje: koji softver za snimanje preporucujete kao dobru zamjenu za defaultni Leadtekov, za tu karticu? Zadnje izmijenjeno od: Luka001. 15.06.2006. u 06:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Hej Luka ![]() ne znam kaj tebe tocno muci no prvo probaj reinstalirat cijelu aplikaciju...i potrazi nove drivere na netu ako su izasli. Reinstlacijom ne gubis nista puno..nema se tu kaj previse konfogurirat..a i frequency scan je brz na DVBu ![]() Sto se zamjenskog softwarea tice, meni su mnogi preporucili 2 programa: ProgDVB i MyTheatre. Isprobao sam oba i zakljucio da mi je Leadtekov software bolji..jer ako nis drugo izgubit ces cijeli Schedule..(barem ga ja nisam tamo nigdje nasao).. I meni se rusi cijela TV aplikacija ali samo u nekim uvjetima koje jos nisam uspio definirati..cini mi se dok je TV u pozadini a ja nes radim na kompu sto mi pozdere previse procesora i jednostavno se ovo srusi..uz neki error..i onda moram resetirat komp jer kod ponovnog startanja javi da aplikacija nije bila pravilno zatvorena. Prilicno iritantno. No kolko vidim ti imas druge probleme..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pozdrav, Denzil. ![]() Tokom nekoliko dana isprobavanja Leadtekov software mi se prestao rusiti tako da sam odustao od toga da trazim neki drugi, pogotovo ako ti drugi cak i nemaju funkcije kao schedule snimanje. Ipak, hvala na savjetima. Iz puno razloga baziranih na iskustvu sa vom karticom mislim da je Leadtek jako losa firma pogotovo u podrucju supporta i odnosu prema korisniku. Hvala jos jednom. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Hmm.... nisam se nikad trudio kontaktirati overseas firme za support za neki komad hardwarea..jer nekak sudim prema nama balkancima - reci ce samo "hebe mi se".. no cini se da postoje neke iznimke u toj teoriji..a isto tako se cini onda da Leadtek nije jedna od njih ![]() ![]() no ajde..ako radi onda je problem rijesen i svi sretni ![]() E da, ima jos jedna aplikacija "DScaler".. ako ces imat losu sliki prek analognog tunera obavezno skini ovo. no upozoravam te potrosit ces vremena dok cijelu aplikaciju ne savladas ![]() pozdrav
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma stvar je u tome da su uputstva koja sam dobio s karticom strasno losa i neprecizna. Skuzio sam da dobar dio funkcija koje moja kartica ima (a mozda druge iz iste serije kartica nemaju) ova uputstva upce ne pokrivaju. Konkretno: htio bi procitati dio koji se bavi s-video i cvbs modovima, tj. kako se tocno spaja i konfigurira sve potrebno. Trebalo bi biti jednostavno i ja sam spojio video preko cinch>s-video kabela/konvertera u karticu, ali slike nema. I dalje ne znam sto pokusati. A u uputstvima uopce nema spomena pojmova 's-video' ili 'cvbs'. F1 help je podjednako los. Opisuje samo funkcije pojedinih opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nazalost nista takvo ne postoji u njegovom prozoru za konfiguraciju. Ima "Video Standard" i tu sam isprobao svaki koji postoji, ali nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ako pogledas iz kartice imas slijedece ulaze: FM RF in connector TV RF in connector for Antenna (analog or digital TV signal) TV RF in connector for Cable (analog TV signal) 1 phone jack for remote sensor 1 phone jack for audio input 1 6-pin MiniDin for CVBS and S-Video input 1 4-pin audio output connector Koji video ulaz ce kartica citati to mijenjas na samom panelu od programa.... na botun koji se nalazi kako da ti opisem ....dole lijevo pored prozora gdje pise broja kanala kojeg trenutno gledas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Samo da javim da sam uspio sve srediti. Cini se da sam neodgovarajuci konverter koristio na ulazu u tv karticu. Cudno, jer normalno je ulazio, ali valjda pinovi nisu bili bas odgovarajuci. Jedino mi je cudno sto mi taj signal hvata preko CVBS moda, a ne preko S-video moda sto sam ocekivao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|