|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
tomato - novi/stari operater?
tomato, potpuno novi prepaid brand na hrvatskom mobilnom tržištu, koji nudi samo usluge poziva te slanja i primanja SMS poruka po trenutačno najprivlačnijim cijenama predstavljen je danas novinarima. tomato je od sutra, 20. lipnja dostupan svuda u Hrvatskoj. tomato će koristiti Vip mrežu. Hrvatsko mobilno tržište već je doseglo penetraciju (broj mobilnih telefona na broj stanovnika) više od 87 posto te ulazi u fazu zasićenja. Da bi se postigao daljnji rast tržišta i potaknulo na korištenje preostale stanovnike koji još ne koriste mobilne telefone, Vip je odlučio ponuditi potpuno novi koncept mobilne usluge. http://www.tomato.com.hr/ Broj tipa 092 xxx xxx Tomato SIM kartica aktivira se prilikom prvog poziva. cijena tomato boxa iznosi 50 kn, koliki je i početni iznos na tomato računu. Tomato bonovi dolaze u iznosima od 20 kn, 50 kn i 100 kn Pozivi prema svim mrezama 0,99kn Poruka 0,29kn Tko prvi kupi start paket neka javi dojmove....
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
|
ajd barem negdje cijene idu dolje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Pff, znaci jeftinije je od svega...bolje i to kupit pa zvat na druge mreze nego zvat sa Vipa na Vip ![]()
![]() |
#7 | |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
konkurencija? Tomato je VIPova marka ( neću reć brand), koja konkurencija?? Vidli s u da je tele2 u kratko vrijeme postigao značajan rezultat pa ih je stislo
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
music freak
|
...a tako znaci...hm pa naravno,sad nek i t-com napravi brand recimo nek se zove "monopol 2" mreza..ali opet mi profitiramo stoga i nije to tako lose ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na Tomatu nema ni roaminga. Meni su dosta SMS i telefoniranje, ali roaming ponekad dobro dođe. Tele2 još uvijek ima jeftinije pozive.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Ja imam tomato a moja preporuka je TELE2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
To cu si uzet za da drugi broj. Jos neki sroteks mobitel tipa ''samo da nema 5 kila'' i deri. Jedan za mene dobit, drugi za zvat. Mrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
odgovor teleta , (s kojim bar mos placat parking) http://www.tele2.hr/prepaid/rates/national/ dakle identicne cijene kao kod tomatoa. s tim da si u startu u plusu 30 kuna , recimo to tak. (das 95 za paket na kojem dobis 145 kn na racunu i onda das 20 kn da ti aktiviraju vrućutarifu s ovim cijenama - 99 lipa svi pozivi , 29 llipa poruke) ja si razmisljam o teletu , al dost ljudi kazu da je jako los signal u Zgu/da ga nema ponekad uopce. : stoopid a uzo bi prije tele neg tomato , ak su vec iste cijene , em zbog parking opcije , em zbog tog sto tele mozda i uvede GPRS / MMS ,a tomato sigurno nece, sms i pozivi su im jedine opcije. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 29.06.2006. u 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
ako ocete povoljnost uzmite TELE2 iako ako vas netko zove jede mu 4kn to nije bitno zato vi njaga zovite.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja stvarno neznam ko je rekao da je u zagrebu los signal. Mislim cista glupost!!! Jedino mjesto gdje nisam imao signal je pothodnik na glavnom kolodvoru, al opet tamo ni na vipu nisam prije imao. Cak sam i u faking dezeli imal signala teletovog djelomicno, a djelomicno vipovog. A tele2 i dalje koriti vipovu infrastrukturu i ako nema tele2 signala prebaci vas na vip, a cijene su i dalje normalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
Kakav loš signal na TELE2? koristi vipove odašiljače i tamo gdje ima VIP mreže ima i tele2. Najbolja fora za pretplatnike sad vip po isteku ugovora omogućuje prelazak na prepaid, što sve ne radi konkurencija...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Sam da Vas upitam .Imam jednu Nokiu 3100 i ona je bila kodirana na Wip ja sam dekodirao da bih mogao strpati Simpa karticu unutra,Hoće li mi ta tomato kartica raditi unutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
|
ako je dekodirana da dela sa simpom ne vidim razlog zake nebi delela s paradajzom.
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ok fala znachi od sada sam i TOMATO ,mislim od sutra hehe... |
![]() |
![]() |
|
|