|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
tv2000xp ex + maticna problem
kupio karticu winfast tv2000xp expert na preporuku u bug-u. stavio ju u komp, naso kanale ali nema zvuka. skuzio da nisam ukopcao aux(ili kako vec kabel), onaj koji se prije isporucivao sa cd-romovima i tu je nastao problem--- maticna nema toga prikljucka uopce, neka nova intelova. jel se može kaj uciniti, a da ne kupujem zvucnu sam zbog tog prikljucka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Upotri***************i malo mašte ako si dobar s lemilicom. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Imas na maticnoj mjesto predvidjeno za AUX I CD IN, tam zalemi muške štekre AUX iz chipoteke, ili direkt kabel! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma nisam mislio na lemljenje po matičnoj nego da umjesto ovog internog konektora stavi 3.5 mm jack... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja mislim da on misli ne na utor vanjski , nego an unuarnji djeco draga naime , Leadtek-ice vole kad im se zvuk prikapča interno , na samu karticu. new one - jesi APSOLUTNO siguran da nigdje nema tog malog pipca na maticnoj? meni je taj pipac negdje kod drugog PCI slota. skroz nebi covjek reko. btw imam skoro ap istu karticu pa slobodno pitaj jos nekaj ak ti nije jasno.. vjerovatno ces morat u postavka zvuka u Winfast PVR-u namjestit audio-out line i audio recording line na CD PLAYER ili AUX jedno od tog dvoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
točno, ukopčaš u cd-in i prži ako to nema onda pošalji intel negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nema toga, i poslal sam intel negde vec nekoliko puta. inace kartica je kupljena u nitel.hr i pogledao sam na njihovoj stranici na netu gdje piče da s karticom u paketu dolazi stereo audio kabel za audio-out, a ja sam dobio verziju sa aux kabelom. jels e mogu zbog toga žaliti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|