|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
nema mic playbacka
Ovak, imam Compaq 615 laptop, XP sp3, te integriranu zvucnu karticu (IDT audio).. Problem je taj, ne postoji mic playback u sound opcijama.. jednostavno ga nema, niti za dodati niti za odabrati. Takodjer imam i integrirani mikrofon na lapu, te mislim da je mic playback disejblan da nebi doslo do kakve mikrofonije zbog blizine mic - zvučnik. Jeli itko ima slicnih problema? Kako ste ih rijesili? Playback mi je potreban za sviranje bass gitare, kada nemam pojacalo uz sebe. Po netu sam tražio.. neki ljudi su prčkali po regkeyu, i uspijeli to složiti.. dok ja taj odredjeni string nemogu pronaci.. Evo i screenshot: ![]() Kao što vidite.. mic playback opcija ne postoji.. HELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel imaš u onom padajućem izborniku neku IDT input opciju ili slično? Mic bi trebao biti pod Recording opcijama, bar je kod mene tako, a i nekako je logično.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nemam, samo imam tu opciju.. ![]() Da, imam u recordingu opcije za izabrati playback, tj. snimanje playbacka. Ali meni nije važno samo snimanje koliko je važno da ja taj mikrofon čujem kroz svoje zvučnike.. znači, nikakav zvuk ne izlazi iz zuvčnika.. a kada se snimim i to pustim, sve se čuje. U tome je problem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Itko drugi :/? Očajan sam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja sam na Win7 i mikrofon koji sam na PC ustekao morao u nekim propertiesima rucno enableat. Sad tocno ne znam ni ja vise gdje, a koliko me pamcenje sluzi, nalazilo se u nekom od option-a kada stisnes desnim klikom na ikonicu zvuka. Mozda je stvar i kod tebe takva na XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako misliš čuti na zvučnik šta govoriš na mikrofon? Nema šanse za tim jer bi ti dolazilo do mikrofonije.
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Problem rijesen pomocu kolega sa glazbenog foruma, hvala i vama ![]() rijeseno je pomocu Adobe Auditiona, i opcije zvane.. zamislite, live monitoring.. te instaliranjem asio4all drivera da se latencija smanji na minimum minimuma.. sada sve radi k'o po loju ![]() Rock on! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|