|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Half Life 2, Episode 1
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hmm, neka mi se javi na PM neka dobra duša koja ju ima. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Prvi trailer druge epizode na WP (50MB): http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2002 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#6 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imat ću ga za par dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja isto al čekam da valve popravi Steam jerbo nemreš niš kupit prek njega jer nemre nač sajt LOL a u protivnom idem u algoritam makar je tam skuplje ![]()
![]() |
#9 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima se ima se... Ali ima i Mar...pa mozete i njega pitati... ![]()
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Hebote, prvi mi se nije svidio baš (nakon revenholma ona srajna i to) vidim optimizirali su i unapridjedili grafiku *slin* *slin* to je expanzija ili baš nova igra? (dal se mora imat stari hl2) izgleda (SiC)!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
nice....moram skinut....half life mi je nekako ukopan u srcu i kad ga se sjetim..mmm..milina za igrat...posebni osjećaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..dobio ( hvala "mar" ) javljam dojmove,2 i pol sata WTF ????? edit: ...inace taman poceo prvi dio (jer ga nisam igra) i mogu reci da je atmosfera odlicna za igru staru preko 5 godina,najvise mi idu na ku*ac oni mali sto skacu (kao iz aliena)....sad se malo motam po onom laboratoriju i sad tek vidim kako su neprijatelji iz drugog dijela zapravo izgledali u orginalu....poceo ovu expanziju i ista baza kao i drugi dio,nastavlja se tamo di je drugi dio stao,ispod onog visokog nebodera..malo sam odigrao i zavrsio opet doli (s mackom ![]() ![]()
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 04.06.2006. u 06:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ma igra je totalna kanta. Vecinu vremena se vrzmas po nekim mracnim prostorima i gdje pokusavaju isfurat atmosferu koda igras Doom 3. AI enemy - postoji na papiru. Jedino sta znaju je zaletit se drito na igraca i onda se rokas sa njima sa 2 metra udaljenosti ili jos bolja fora, Sad su uveli talibane u igru, imas mutanta koji aktivira bombu i onda se stane pored tebe i BADABUM. I ako ne stojis pored ove zenske kad ti kaze sta moras napravit i ne cujes ju sta prica onda nemoas pojma kaj treba radit jer ti nigdje ne pise. A da bi je cuo sta ti prica moras biti 2 metra od nje. Ja si brijem da kao dobro igram FPS ali ovdje jednom mi treba jedan bullet iz shotgun-a da umlatim spodobu a drugi put 2 spremnika makar ciljam u isto mjesto. Uglavnom ako zelis skuzit sta treba radit moras stalno slusat one komentare ekipe iz Valve-a. sto je u komi jer ti ova zenska pokusava nesto reci pa ti se zvuk preklapa........... Jedino sta valja je Prica i valjda engine. Uglavnom sta se mene tice 5,5/10 bodova AKo je netko igrao *SIN Episode 1* onda moze ocekivat isto i ovdje. A o tome da se igra zavrsi za 2-3 sata a prodaje se skoro po cijeni pune igre. Hvala ne hvala. my 2 cent
![]() |
#22 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma čital sam reviewe, igra je dobila 8.7 na game spotu. Najveća zamjera ide na dužinu igranja 2-3 sata. Stvarno loše. I kojeg su vraga onda oni odgađali? Ma ako se sjetite tako je i Blue shift bio kratak. Ali sam ga ipak kupio jer je to HL. Mislim da budem ovu igru preskočil za sada, nešto se govori da namjeravaju izdati i x64 verziju živi bili pa vidjeli. edit: samo se nadam da bude sljedeća epizoda nešto duža.
![]() |
#23 |
Power Ranger
|
a čuj planiraju novu epizodu izdat svaki 5-6 mjeseci( pred kraj godine bi trebala episode 2 )... pa neznam koliko bi duža mogla biti, gledajući koliko im jetrebalo za ovo napravit... ali koliko sam imao prilike pročitati i pogledati igra u tih 2-3 sata igre daje iskustvo bolje nego u samom HL2... tj nadmašuje ga u nekoliko segmenata... Dobivam igru za par dana pa ćemo vidjeti. Svaki HL naslov do sad mi ***************io genijalan pa ne vjerujem da će Episode 1 biti iznimka...
MSI i865 NEO2 - F1SR2 Pentium 4 2,6 HT @ 3,54ghz (273 FSB) - Coolermaster JET 4 2x512mb RAM DDR 433 Kingmax 2.5-3-3-6 Gigabyte 6800NU 16/6@ 415/880 - moddan Heatpipe pasivnjak Hiper 4S525 PSU - 525W - Triple Fan -------------------------------------------------- www.hcl.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
The Geek Wants Out
|
Naravno da postoje titlovi ... s druge strane nije mi jasno zašto uopće igrati igru samo da bi je što prije završio ? Igra je jako dobro napravljena počevši od grafike do atmosfere igranja i kad se malo uživiš imaš osjećaj interaktivnog filma. Radnja je fluidna i logična, upute su nepotrebne ako samo malo uključiš mozak...a što se tiče kratkoće igranja - stavite težinu na hard i ne koristite cheatove pa će vam duže trajati...uostalom ovo i jest jedna od 'epizoda' koja se prodaje po manjoj cijeni tako da je iluzorno očekivati trajanje i kompleksnost cijele igre...
![]() |
#27 |
Suit up!
|
I kako vam ide igra? Meni varira izmedju 30-50 (1680x1050, 2xAA, 4xAF, detalji svi na max). Pretpostavljam da je to ok? Posto koristi HDR naveliko (a'la Lost Coast).
![]() |
#28 | ||
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Stavi je ne easy, nabrzinu pobij i sruši sve što se može pobit i srušit, dođi do kraja - Yeah, mE rUlez, daj sljedeću... Di je tu užitak?? Di je masa detalja koje ćeš propustiti? Di je atmosfera kada se stapaš sa radnjom i borbom dok te predobar soundtrack dovodi do samog ruba sjedala? HL je predobar da bi ga samo rushao poput tornada. Vrhunski je. Zaslužuje potporu. A tu ne govorim o 10 kn koji idu piratu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Kakvi Cheatovi, Kakav easy level?: stoopid Prosao sam igru normalno uz normalne postavke, i igra nema jedan dobar trenutak da se covjek moze nabrijat. Rade idem opet prelazit HL1 nego igrat ovu poluigru, Ovo je kanta od igre.: axeman : Mozda je vas skill tako dobar : Machineg da spominjete cheatove i easy level, Ja u zivotu nisam odigrao igru na easy, a cheatove sam koristio samo u avanturama kad bi negdje zapeo. Ova igra nema ni duse ni felinga da bi je opet isao igrat, Quake 4 je nuklearna fizika naprema ovome. AI neprijatelja ne postoji, reci mi da je normalno da se fight svodi na to da se tip zaleti na 2-3m od tebe i onda se puskarate, pa kome prvo ponestane municije. Niti se ti kao SUPER-DUPER-MEGA-EKTRA-TURBO-TERMINATOR-: Machineg specijalci pokrivaju, niti te pokrivaju vatrom, ako si igrao HL1 onda bi trebao znati koja je bila panika kad bi se specijalci poceli spustat niz uzad ili pucat iza zaklona, granate lete. A ovdje se njih 5-10 spuste niz uze, onda u kolonu po 1 koda su mali pioniri i onda junacki juris na tebe.: DualWiel Pa pogledaj samo prvi primjer kad izades iz podruma i kad ti se spuste niz zgradu i popnu se preko stepenica i onda sam ih ja jednim hitcem iz shotgun-a sve pocistio, i pokupio njihovo oruzje. Ma Stalone i Arnie su mala beba prema meni, Ja jadan mali doktor sa jednim metkom ubijem 4 opaka specijalca. :clap: . Sorry sto ti gazim djecje snove, ali zamisli se dobro i priznaj da je igra KANTA. pozdrav zmalamuth P.S. Ako i se ne svida moj pogled na igru, mozes me naci na BF2 Rulez serverima pa cemo se lako dogovorit. a moze i W:ET,
![]() |
#30 |
The Geek Wants Out
|
Svakome svoje ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |