|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
=tako...pretpostavljam da ti je u prijatelja siva V3, i ona ne bi trebala imati video snimanje, ali crna da! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imam crnu i nema opcije za video snimanje,mogu prek kabla baciti neki video gore u .3gm formatu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Bit je u softweru Ima na netu unlockera za crnu,firmwarea... Zadnje izmijenjeno od: baterija. 06.05.2006. u 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
tuda sam negdje vidio slicnu temu, imas tu dosta stvari...eto pa se zabavljaj:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Stvar je u softwareu, imam v3 black, flashno sam ju i dobio mogućnost snimanja, bolje se čuje na zvučniku dok se priča, pretraživanje imenika je moguće sa više slova, i malo je brži :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
Motorola sekcija im je zakon. Sve ces odgovore tamo naci, samo potrazi! |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Moja V3 ima video snimanje, evo sada probao tako da znam.... Niti sam stavljao novi software, niti bilo sta drugo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Novi firmware rijesava puno problema kako je kolega vec rekao. Uglavnom meni je kroz ruke proslo do sada tri motorole i sve su imale video snimanje ... ^^
![]() |
#14 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije ti potreban novi firmvare......dovoljno je samo editirati par seemova.....i funkcija snimanja i video folder (ako nije) bice ti otkljucan. Gore je netko postao link od Mobile cafe-Motorola board.....sva objasnjenja naces tamo, kao i hrpu drugih hackova kojom ces podoljsati funkcionalnost mobitela kojeg je vrijeme vec pomalo pregazilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
moja V3 crna isto nije mogla snimati... pa sam na cafe.mobil.hr nasao vrlo detaljne upute i to sredio... BlueDevil je to izvrsno napisao tamo... samo si napravi backup svega s moba prije nego krenes prckat(i fajlove, i seemove...)
![]() |
#17 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Hvala svim na pomoći..Problem je odavno riješen... Naravno uz pomoć cafe mobile foruma.. može lock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|