|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
FFC. klan trazi igrace
America's Army klan po poznatom imenu FFC. :clap: trazi igrace, igrace u nekoj mjeri aktivne. Bez obzira na nase "Uvjete ulazka u klan" postoje iznmke, iznimke koje uz AA vole dobru zahebnaciju te pridonose spomenuto. Neki dan je bila ekipa sa foruma na nasem serveru i stvarno nisam ni znao da igra toliko skvadre AA. Narafno ovo sve sto se vrti oko CoD2 na PcE mi dalo ideju da popricam sa klanom te da se pokusa slicno ostvarit i u AA sceni tj u nasem klanu. Na glavnoj stranici imate jos neki dodatni info o ovoj temi, koji ce vas dalje uputit na dio foruma koji je za regrutaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
*bump* malo da podignem temu vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
jel bi primili mene? http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=487504 izgubil sam username i passove s vaseg foruma i neda mi se ponovno zahebavat s time...
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Klikni na download link. I ja sam mislio da oni to ozbiljno :clap:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
jelda? samo da znate od koliko ljudi smo dobili upozorenje da to maknemo a onda kad im kazes da kliknu na link kazu da su pisali od smjeha :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
e da sorry... da odma ti odgovorim i na ovo... Zamolio bi te da se regas ponovo na forumu i da pod Regrutaciju bacis koji post, nadam se da kuzis... a jel bi te primili zavisi ne samo o statistici... morao bi imat te koristit TS i uzdrzavat neki prosjek od 1/2 sata igranja dnevno... narafno za prvi mjesec bi te klan pocastio s ne placanjem servera i ts-a a onda bi i u tome sudjelovao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
e da se malo pohvalim pred par minuta uletjela mi jos jedna petarda u index... im so happy..
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
odlicno... mislim radi formalnosti samo da se regas na forumu a dalje cemo lako... a za fax svaka cast... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Eto posto su se svi potrebni izjasnili... jednoglasno smo dosli do zakljucka da si PRIMLJEN samo bi te zamolio prije nego krenemo dalje da se javis meni na msn ili Zellenom... thnx Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|