|
![]() |
#1 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Koji stick uzet: klasicni 512 ili 'Finger' 256 ?
Nigdje drugdje nisam vidio da se spominje USB stick, nego u ovome podforumu(osim još u oglasima P/K) pa zato tu stavljam upit... nadam se da ce se naci netko tko zna odgovor ![]() dakle, dilema, dva sticka, ista cijena.... cca 170kn ![]() OPCIJA 1 brzi, duplo veceg kapaciteta(512 vs 256 MB), 3 puta tanji (3 vs 10mm) i kraci (4 vs 6cm) ![]() OPCIJA 2 model je primamljiviji posto ima opciju 'Fingerprint readera' pa tako omogucuje zastitu podataka, koja moze vrlo dobro doci... (zauzvrat je duplo manjega kapaciteta, i 3x deblji...) ![]() PITANJE: je li tko od vas imao iskustva s tim citanjem otiska i funkcionira li to, da ne bi bilo samo provizorno to stavljeno, zastita 0 bodova pa onda svatko moze iz par pokusaja povlacenja prsta probit tu zastitu i otvorit fajlove... jer ako je tako, bolje cu uzet onaj pod opcijom br1. Hvala. : cheers2
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I obični stick možeš zaključati šifrom. Program za to ćeš dobiti na cd-u s driverima. Sumnjam da si neki tajni agent da bi ti fingerprint bio jako bitan jer na sticku nosiš razne državne tajne i 'Eyes only' dokumente. Moj glas za prvoga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja isto mislim da ti ne treba finger print, a i kako mi se cini (ako sam dobro cuo), ako si zastitio stick fingerprintom, trebas nosit i instalirat software na svaki komp, na kojemu mislis citat/pisat po sticku....radje ti uzmi 1. i miran si.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
1. ali pazi da ga ne izgubiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
prvi ima ikonu kao klasicni CD, a drugi klasicnu ikonu od nekog hdda. pa kada ga spojis, odmah se pokrece autorun sa tog 'virtualnog CD-a' i pokrece program za otisak...(bez neke instalacije) i dok ne dobije sto zeli, ne vidis drugi disk uopce, onaj na kojem su podaci.... kupio ga dakle... ![]() ![]() a zasto? jer dolazi u kucistu, i moze ga se objesiti za nesto (kao sto i jesam) onaj br.1 je tanak kao kartica iz dig. fotica pa bih zaista morao paziti da ne pukne dok ga nosim, a nema ni mogucnost da ga zakacim na nesto... ovaj je ipak robusniji ![]() u sebi ima i mail client pa mogu citat postu s bilo kojeg kompa bez da unosim sve one podatke, samo stisnem send/receive u toj aplikaciji. Automatski popunjava sve user/pass polja dok surfam po netu pa na tudjem kompu ne moram upisivat ako idem na forume... isto tako se mogu zakljucat fileovi na bilo kojem kompu i ne moze ih nitko otvorit/brisat dok se ne spoji stick i provuce prst ![]() da, tko provali zastitu, dobije 40kn, pa navalite ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40865 .
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 09.06.2006. u 08:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo mog načina probijanja zaštite:uzet gajbu pive i opit te ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
hehe, vidim da ti je to već u navici, možda profesionalna deformacija... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ko u Splinter Cellu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas