|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Savjet za konfiguraciju?
Ovako,imam 3pitanja. Prvo: uzeo sam dual channel memoriju od 1 gb,sadrži 2x512mb stikove ali nije spojena u dual channel.Ubiosima piše single channel a i vidim da su ugurani u utore različite boje (jedan od razloga zašto sam uzeo prozirno kućište).Da li mi se isplati otvarati ga i promijeniti raspored,koliki je dobitak na performansama te da li pritom moram nešto u biosu mijenjati? Drugo: imam procesor athlon 3200+ box i u biosima mi piše da stalno radi na 100%,temperatura proc je maximalno 23 stupnja.Da li je poželjno mijenjati intezitet rada na recimo 85% zbog vece dugotrajnosti i hoće li to nauditi procu? Treće: procesor od grafičke mi radi na negdje 48 stupnjeva,nije li to malo previše? Grafulja je POV 7600GS Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
drugo: intenzitet rada cega? ventilatora ili? ako je ventilator u pitanju, onda nece smetati procu, jer je ionako niska temp... trece: mislim da to nisu velike temp za graficku, a ako imas dobro provjetreno kuciste, netrebas se brinuti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Da,mislio sam na 85% stavit cooler. Ploča je DFI nf4 infinity ultra. Napravit ću premještanje jer mi je to baš trn u oku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|