|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako se dobro sjećam, to je jedan od najboljih 80GB modela WD-a. Taj sa JB na kraju... Mislim (nemoj me držat za rijeć) da je tih i da se ne grije previše... Možda sam u krivu : stoopid ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam ga imao (sad mi je u sestrinom kompu). Odlican disk, hladan (u zatvorenom kucistu bez ikakvog ventilatora i protoka zraka ne prelazi 40st), dosta tih...preporuke..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pitam zato sto imam opciju dat svog Maxtora a u zamjenu dobit tog WD+220kn doplate. Should I go for it? Maxtorom ionako nisam zadovoljan i sumnjam da mi radi probleme. Poslije ionako kupim kakav Hitachi od 250GB ili mozda isti ovaj Wd pa ih spojim u Raid 0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ma uzmi tog wd-a, vjeruj mi neces pozalit....kasnije ako si rekao kupis neki veci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam imao jednog takvog i imao je uzasno bucne lezajeve (zujanje). No bio je star godinu-dvije. Svakako ga provjeri prije zamjene, jer su mene ti lezajevi izludjivali pa sam ga ubrzo nakon toga utopio.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo ubacio ga, nije glasan(ali nije ni bogzna tih), imao je jedan bad sector kojeg sam vrlo lako oporavio pomocu HDD Regeneratora...jos sam fino pitao tipa ima li disk bad sectora, on ce "ma jok". Ne grije se puno, ali mi senzor prijavljuje blesave temp, recimo znalo je bit 50C a disk 'ladan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|