|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
AMD 4X4
Nego u kratko:_ Amd je predstavio pilu koja ce izaci pocetkom 2007.g uglavnom unutar kompa se nalaze dva AMD Athlon 64 FX Dual Core procesora. Sto ce reci ZVIJER. evo i nesto stino s njihove stranice: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,...109409,00.html evo i sto je T-NAZI \o napisao 4x4 računalo za ozbiljne igrače AMD je predstavio računalnu konfiguraciju posebno prilagođenu igračima. Formula je jednostavna - puno snage u jednom stroju AMD-ovi procesori su među igračima više cijenjeni nego Intelovi zbog ponešto boljih rezultata koje pokazuju u igrama. Iako proizvođači računala prodaju relativno malo supersnažnih računala za igranje, stvar je prestiža imati komponente upravo u tim konfiguracijama. AMD-ov standard za igrače predviđa matičnu ploču s dva AMD Athlon 64 FX Dual Core procesora, što znači da računalo ima četiri procesorske jedinice. Platforma također predviđa ugradnju dvije GPU jedinice. Postojat će mogućnost ugradnje i ATI Crossfire kartica i Nvidia SLI grafičkih kartica. AMD je toj konfiguraciji nadjenuo ime 4x4 i usporedio je s istoimenim brutalno snažnim automobilima koji mogu savladati bilo kakav teren. Isto vrijedi i za ovo računalo, neće postojati igra s čijim izvođenjem će 4x4 imati problema. Točni podaci o cijeni nisu objavljeni, ali je unaprijed najavljena podrška za procesore s četiri jezgre kada se pojave početkom 2007. godine. _________________________________________________________________ Iskreno mislim da ce ovo biti takva zvijer da ce biti strašno...jedva cekam..tj.idem poceti štediti pare...o da idem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
U igrama procesor nije najvazniji, a pogotovo ima malo igara koje podrzavaju SMP. U buducnosti ce ih vjerojatno biti vise ali 2007. tesko.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
|
Zalosno ni ja ![]() "4x4 računalo za ozbiljne igrače AMD je predstavio računalnu konfiguraciju posebno prilagođenu igračima. Formula je jednostavna - puno snage u jednom stroju" Pa sam zato komentirao.
![]() |
#7 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
nepotrebno za normalnu upotrebu... ali ako netko ima para viška nek izvoli... siguran sam da će se nać takvih...
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
|
ja radim...nisam tatin sin...sve sto imam sam kupio svojim novecem..ili novcem od staraca koji sam stedio..stedio na svemu i svacemu..tak da... 99% ljudi na ovom forumu ima prenabrijane konfe tak da...ovo nije nikaj cudno |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja bi to klokao ![]()
![]() |
#15 |
Pink Floyd fan
|
I sto bi onda igrao? Zalosno, ali ja vec danima nisam nista zaigrao ![]()
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
i ja sam u istim dvojbama, grafa mi je slaba a još neiskorištena. nema baš ništ jako zanimljivo. zadnje sam ozbiljnio igrao far cry i prošo. ove novije sam probao ali me ništa ne privlači.... dajte neki dobar FPS...
![]() |
![]() |
#18 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kad upališ tu mrcinu, na sekundu-dvije zatreperi ulična rasvjeta, a susjedu se komp resetira(nema UPS) ![]() Zamislite samo što će takve i/ili slične zvjeri ganjati jednoga dana! Naravno, za sada još nema potrebe za time, ali jednoga dana...za godinu, dvije...pet... Očekuje nas uzbudljiva budućnost. Jedva čekam GTA 9 sa hiperrealističnim svijetom podzemlja i u detalje razrađenim modelom nakaženja leševa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
....fear zalutao,e jesi LOL za to se trebas potruditi... ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Pod naletima kopita zla
|
ako ne mozes naci prolaz pucaj naokolo..ali ok...OT je ovo sve..tak da... uglavnom..imam kasicu i vec sam u dva dana negjde cca 40kn siće spremio unutra ![]() do kraja godine imam za konfu 4x4 ![]() nadam se da cu imati... racunam da ce doci cca 10k kn...tj.malo vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
ma i to se otvara softwareom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|