Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.06.2006., 20:08   #1
manoval
Banned

Datum registracije: Mar 2005
Sound Forge, rad sa više kanala ???

U Sound Forge 8 tvorio sam jedan audio zapis u kojega bih, na određeno mjesto, trebao umetnuti drugi kratak audio zapis (nazovimo ga umetak).
Kad taj umetak umetnem sa paste on se smjesti na odabrano mjesto i više ga ne mogu micati ni lijevo ni desno (prema početku ili kraju pjesme) niti mu mijenjati volume.
Da li mogu taj umetak da umetnem na neki novi kanal tako da mogu istovremeno preslušavati (play) oba zapisa te ručno pomicati taj umetak lijevo desno kako bih odabrao mjesto gdje ču ga smjestiti, te da nakon toga sve to spojim kao jedan audio zapis.
manoval je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2006., 20:36   #2
bluntafari
Djembe playa

bluntafari's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ne znam za Sound Forge ali ako nabaviš Cool Edit (Audition) mogu ti reći kako da to napraviš bez ikakvog problema. Vjerovatno i u Sound Forge-u ima nekakav multitrack view s par kanala pa potraži malo.
Oglas

Oglas
Staro 01.06.2006., 20:51   #3
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor manoval
U Sound Forge 8 tvorio sam jedan audio zapis u kojega bih, na određeno mjesto, trebao umetnuti drugi kratak audio zapis (nazovimo ga umetak).
Kad taj umetak umetnem sa paste on se smjesti na odabrano mjesto i više ga ne mogu micati ni lijevo ni desno (prema početku ili kraju pjesme) niti mu mijenjati volume.
Da li mogu taj umetak da umetnem na neki novi kanal tako da mogu istovremeno preslušavati (play) oba zapisa te ručno pomicati taj umetak lijevo desno kako bih odabrao mjesto gdje ču ga smjestiti, te da nakon toga sve to spojim kao jedan audio zapis.
hehe, naravno da mozes
ili ga sejvas pa posebno otvoris tako da imas otvorena 2 ili vise fajla u isto vrijeme ili jednostavno odes na new i kopiras sta trebas u novi file
kasnije samo sve kopiras u jedan file i spojis...
Astral je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno