|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
AM2 procesori kod nas!
U linksu su dobili u ponudi 3 AM2 procesora, više na linku dolje: http://www.links.hr/index.php?option...orija=05060312 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Nice i cijene nisu tako lose, sad im jos samo fali PC2 6400 memorija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se tiće testova koji su zasad odrađeni AM2 ima jako jako malu ili gotovo nikakvu prednost nad s939...no kao što je rečeno morati ćemo još pričekat dok se sve to ne slegne ali meni se čini da ako će se htjet imat neke bolje reze ne gine nam kupovina skupih DDR2 modula koji su sposobni raditi na DDR600+ na nižim latencijama! Što se cjena tiče zasad nije nešto skup (s939 je bio skuplji kad je izašao) tako da je to zasad ajmo reč neki + ali prelazak sa s939 na AM2 nema nekog smisla...to je više za ekipu sa s.A ili s.754 pa nek oni biraju što će... IMHO da sutra idem kupit AMD konfu (pod pretpostavkom da Links ima dobavljive proceve) išao bih radije na provjereni s939
![]() |
#9 |
Moderator
|
Atha iskreno mislim da ova tvoja konfa pojede tog semprona ![]() P.S. da zaboravio sam napomenuti kako mi je glupo što su se opet vratili na 512kB cache-a....konkurencija ima već puuuno više a i SD također....no priča se kako planiraju ubacit L3 cache kako bi povećalil performanse...ali...
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 31.05.2006. u 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, barem je 3200+ jeftiniji nego prethodnik... Kaj se tiče ostalog-najbolje se strpiti do jeseni, dječje bolesti će biti riješene a do onda će već biti i CL3 meme (kad se sve to malo uhoda) Po meni je trenutno bolja investicija grafa-nju ćeš barem moći premjestiti na AM2 platformu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@Wovl Da, vjerujem ako racunamo OC. ![]() A kakva je situacija na defaultu, oba proca? Pogledati cu malo reviewe kada stignem. Meni je samo bitna stabilnost i sto niza temperatura HW-a.
![]() |
#12 |
Moderator
|
i to ATI ![]() ali da kao što sam i rekao pozitivna stvar je kaj je jeftiniji od 3200+ Winchestera ili Venica kad su se bili pojavili! @atha ako ti je bitna stabilnost onda radije izbjegavaj AM2 još par mjeseci...iako ne znam kaj fali tvojoj konfi! P.S. kaj sad sam ja na redu ko i Daddy365
![]() |
#13 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
znam da je...pogotovo ako uzmeš X1900GT koja je za te pare čist pristojna investicija (naravno za one koji su u stanju dat 2+k kn za grafulju)
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ma dok oni ne srede taj AM2 da bude puuuno brži od s939 ne isplati se uzimati AM2. Sad će lijepo padati cijene s939 procesora, ploča, a možda i memorija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni se nekako cini da bi sad najbolje bilo uzeti s.939 makinu u slucaju da se uzima novi komp, a ne cekati do jeseni ili zime pa uzeti AM2. s.939 nije nista slabiji od AM2, a kada se gleda ukupna cijena kopnfiguracije izadje i jeftiniji jer za AM2 se mora uzeti i DDR2 mema i 'iljadu qraca.
![]() |
#19 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Sempron 2800+ radi na SAMO 1600MHz te ima SAMO 128kb L2 (ovo samo je usporedno sa tvojim)... Kad tome dodas nove ploce "s djecjim bolestima" te visoke latencije DDR2 samo bis izgubio i to imho dosta. Druga je stvar da kupujes komp od nule. Makar ako pogledas da Sempron AM2 3400+ radi na 1800MHz te ima 256kb L2 a kosta koliko i AMD 3000+ sck939 onda je jedina prednost Semprona sto ces ga u buducnosti moci zamijeniti sa drugim AM2 procesorom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A to sve skupa kosta isto ko intelov dvojezgreni D805! Citiraj:
__________________ |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jel taj Semp0rn 64 bitan ili 32...idem opalit malo googlanja, možda ima kakvih OC rezultata.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
živio socket A...ja cu cekati 4x4 konfu...od amda..postao sam u topicu AMD tu temu...mislim da ce to biti jako dobra konfa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|