|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
windows media player-u pomoć!!!!
Od jednom kad hoću pogledati film na kompu (ko što sam već 100 puta do sad gledao, iste te filmove!!!), prvo mi explorer javi: win. explorer has encountered a problem and needs to close, poslije toga mi to isto javi i win. media player!? Detaljniji opis greške je: Error signature AppName:explorer.exe AppVer:6.0.2600.0 ModName:unknow ModVer:0.0.0.0. OffSet:0000000 isto je i za win. media player:AppName:wmplayer.exe AppVer:8.0.0.4477 drugo je isto Resetirao sam ga-ništa! Filmovi su u AVI formatu ali sam ih prije gledao bez ikakvog problema. Probao sam u drugim programima gledati filmove-ne mogu ni u njima. A one male filmiće i za***************ancije što se mailom šalju, normalno gledam u win.media.playeru molim vas pomognite! tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A nisi instalirao u međuvremenu kakv codec pak? Pa nije podivljalo samo od sebe, pogotovo ako ti i ostalim playerima isto ne radi. Kojim codecima su rađeni ti filmovi? Ako ne znaš, skini G-spot program, on ti pokaže što je u igri. I nakon toga instaliraj FFDshow. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|