|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
zalman 7000 Cu-Al
kakva su vam iskustva sa ovim coolerom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jako loša što se tiče buke i hlađenja A64 - izbjegavaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
koji bi onda bilo najbolje hladjenje za socket 940? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Nije sve tako crno, evo ja ga imam oko 7-8mj , vent sa plavom ledicom i Zaista nije bučan, vent se vrti oko 1800-2000rpm i na pol metra od kućišta ja ga zaista ne čujem. Preko nekih 2200rpm se tek čuje ali ne zviždi niti romplja nego čisto se čuje strujanje zraka. Ovaj moj P4 Northwood stoji na 3,4 i temp je 28-30/48-52 preko 52 nije išao ni onih par dana kada je jače zatoplilo s time da mu nisam povećavao rpm. Skuplja dosta prašine ali i lako se čisti. Nebih rekao da se A64 nešto više grije od Northwooda pa bi ga trebao sasvim pristojno hladiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ovaj je odličan cooler ima ga frend super hladi. http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.091 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Freezer64 Pro je svakako tiši, bolje hladi, ide na sve A64 proceve, lakše se postavlja i čisti jer se samo vent skine za 5 sec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imam doma 2 Zalmana 7000 i Freezera 7 Pro i mogu reci da su tu negdje po buci (na max. rpm naravno). Mozda je Zalman za nijansu bucniji, ali u svakom slucaju Freezer ima bolje performanse, ipak su tu toplinske cijevi. Onaj tko kaze da je Zalman na max. tih, po meni i ne cuje bas najbolje, jer 2400 rpm (koliko je Zalmanu max) se itekako cuje: http://www.silentpcreview.com/files/...-12v-39dba.mp3 Evo i za Freezera Pro: http://www.silentpcreview.com/files/...-12v-37dba.mp3
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Zalman na 12 V je dosta bučniji od Freezera na 12 V zbog same konstrukcije baze koja mu daje neki turbinski zvuk. Kad se oba spoje na 5 V, opet je bučniji Zalman jer imaju neke usrane ventove kojima cvile ležajevi da boli glava dok je Freezer na 5 V nečujan, a hladi možda 2-3°C lošije neg na 12 V. Zalman je bolji jedino u završnoj obradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Ne pomaže to puno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
Gabre, zasto?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
|
ovo i mene zanima , zasto ? mozda zbog ulozeno-dobiveno . sa te strane , je u pravu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Gabre nije imao sreće sa njime. Ubila ga montaža, pa je onda skontal da su mu temperature previsoke jer mu je baza bila loša (konkavna i samo je baza coolera sjedala na rubovima, sredina, 0 bodova). Onda ga je neš opizdilo, spolirao je Sonica, pa opet bio nezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
|
A na koji proc ga je instaliravao? Na ovaj Venice? Cuo sam vec da ima nekih coolera sa cudnim bazama, ali za Sonic Tower to jos nisam cuo hm hm...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ako vec uzimas, onda samo bakar, puno bolje hladi s manjim brojem okretaja! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
at preskota na 3.75ghz unutar 50, valjda će moći venica do 40c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|