|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() pala mi je na pamet jedna ideja, pa bi ju se mozda moglo realizirati od sada na dalje kroz ovaj thread u biti vrlo jednostavno, ja recimo imam 80 giga hard do vrha pun sa svojim kucnim video uradcima, home made softwareom i osobnim karaoke pjesmama ( ![]() i naravno da niti bih dao, niti imam, niti zelim nikakve ilegalne kopije glazbe ili filma!!! : lol2 : (ideja mi je pala na pamet nakon sto sam jucer kupio disk i dao mi ga je do vrha pun sa svojim kucnim uradcima) ![]() edit: na ovaj nacin bi svi puno brze naucili plesne korake od citanja i skidanja oooogromnih pdf tutoriala sa neta ![]() Zadnje izmijenjeno od: mat. 26.05.2006. u 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mat od kud si tj kojeg djela zga ? ![]() mozda imam bas sto trazis ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imash kaj od novijih Molivudskih novijih filmskih uradaka? tipa Hing Hong, Mislija moguča 13... Nikako da ih pogledam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ja sam s cvjetnog naselja jel imat vi ljudi dc++? ak nemate, instalirajte si ga, stavite u share sve kaj imate i on vam napravi listu. najbrzi i najbolji nacin za izradu popisa fleks, codiac, aj posaljite na mail popis, vracam u istoj mjeri (btw share mi je 170 giga na dc-u ![]() edit: matijarma@yahoo.com Zadnje izmijenjeno od: mat. 28.05.2006. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
he he,mat ova ti je dobra sa dc-om, jel znaš koliko ti treba da napraviš popis tog tipa sa dc-om, npr kad imaš hard od npr 200 giga.... a imaš toliko odličnih programa za napraviti katalog ili "sliku" harda..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
http://img530.imageshack.us/img530/6741/untitled6ki.jpg i ovo je malo programa koliko ih inace imam. ovo su friski vindouzi (2 mj.) tak da ni nemam jos SVE instalirano sto mi treba. (npr. autocad jos nisam lupio jer ga imam na lapu al morat cu). tak da mi dodatni progiji za takve gluposti stvarno dizu tlak, sto god se moze s manje programa, to bolje. da radim listu samo mp3 i avi recimo, radim ju u winampu (generate html playlist) i sl. nema potrebe za gubljenjem medu jos vecom masom od mase programa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jeste li ikad čuli za WhereIsIt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, stavi si Whereisit, puno bolje od DC-a, + ne hasha ti dva dana 170gb share. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
kao sto rekoh, nepotreban program a to sto dc-u treba duze da napravi xml, pa sto? pustim ga da hasha i radim nekaj drugo, tih 10 minuta sve u svemu codiac i fleks, ocekujem vas mail nitko drugi nije zainteresiran? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Potpisujem za Whereisit, puno prakticniji od ovog sa DC-om... dobro dodje ako hoces nekome obiljezit sto hoces, a sto ne - jednostavno pobrises iz liste ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam zainteresiran imat cu sad jedan 200 GB prazan napunim ti ga svacime inace javis mi se na icq za detalje
![]() |
#14 |
Premium
|
aj me nadi na icq na faksu sam pa imam samo icq2go a steka, nemrem pronac usera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|