|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Win xp pro vs. win 2000
Ajde recite mi. Imam u planu jedan format i sad mene zanima dal da metnem 2000 il xp. takodjer me zanima za spe za 2000 jerbo ima i gro koje da stavim koje ne. Kakve su razlike u performansama u 3d (konkretno u igrama).... bla bla bla. U biti znate kaj me zanima. Ajde iskustva, preporuke... Il da stavim win 95 il jos bolje ME ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za 2000 je mislim SP4 najbolji (ako se dobro sjećam kaj je Domy rekao). Ali poznavajući tebe, preporuka je da ostaneš na XP-u... Malo paziš kaj skidaš i di surfaš i sve super... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Win2k sa sp4 obavezno. Ako je stariji pack kasnije imas problema sa nadogradnjama raznih programa, AV-a i slicno. Po mojim iskustvima, Win2k je mnogo stabilniji i bolji za rad u mrezi, a WinXP uzmi ako ti je bitno igranje kako kaze i Catapracht, a ove prethodno navedene stvari nebitne.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dečki su sve rekli... Win XP stavi samo za igranje i ak te zanimaju ove điđe miđe tipa teme, fast user switching, blabla... Win 2000 je kod igara malo lošije podržan - od 50 kolko sam probao, mislim da jedna-dvije igre nisu šljakale. Stabilnost i izdržljivost su apsolutno na strani 2000. Od SP-ova na XP svakako stavit SP2, na 2000 ide SP4 i imaš još neki dodatak (rollup) od nekih 20-30 MB sa preostalim zakrpama. Naravno, SP-ove integrirati u instalaciju kako bi izbjego kasnije probleme. Žalosno je to što fucking MS više ne izdaje zakrpe za 2000.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
To je jedina steta za win 2000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
win2k je ne-los OS za posao, ali xp je "izdrzljiviji" recimo kada win2k prestane reagirati, ugasis ga prislino i prilikom sljedeceg boot-a duh win2k se javlja sa oblaka... xp prezivljava vise izivljavanja u odnosu na 2k
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bit ce da izmedu fighta xp vs. win2k, XP vodi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
I ja sam imao tu dilemu, XP ili win2000. Posto su mi se XP usporili masovno, probal sam stavit 2000. Prvo kaj nisam mogao namjestit net, kasnije mi je nertko rekao za pppoe protokol il tak nekaj. A drugo, HT nije bas bajno radio na 2000. Probao sam za test Super Pi 1M, bilo je na 3-4 loop nekih 30-40sec, lol, a konfa iz siga... Kaj mi se najvise svida je izgled, jednostavno i funkcionalno, i malo zauzece resursa... ![]()
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
stavio sam ME.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ti si lud!!! i nema zelenog smaljica, ozbiljno sam mislio... od svih mogucih windowsa odabere najnestabilnije...FUUUUUUUJ...grozno...to je samo 98-ica s DODANIM bugovima...jaoooooo...zans li ti da podaci leakaju z memorije svako malo...i da je znao imat gadnih problemas nvidijama...nevalja nista...jaooooo....a od podrske sipak...driveri bi se jos nekak i mogli od 98-ice pripasat...kukuu...ajme... edit: masterX : lol2 : i dobro si rekao da xp trpi vise...al 98 najvise... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Flex se očito šalio...pa nisi to valjda ozbiljno shvatio, lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |