|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() HEEEELLLPPPPP! ![]() Barem jedno 20 puta sam naisao na neki dobar link na netu i uvijek me je odveo na megaupload.com gdje je prikazan file da postoji ali ne vidim link za dwnld da me ubijes: DualWiel . Kako da zapocnem download? Daj neka netko pomogne jadnom audiofilu da rijesi problem!!!!!!!!!! Evo primjer linka:http://www.megaupload.com/?d=S4ZO7MAN Vjecno zahvalan Sonic303!: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj preko rapidshera tamo je jednostavnije al u pravilu je moraš pričekat određen broj sekundi pa se pojavi ili prozor za skidanje ili se treba makut reklama ispod koje je gumb za download.
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 25.04.2006. u 13:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Tenks legendo. Sad mi je bas friend rasvijetlio stvar. U biti treba kliknuti na X (close) na reklami ali sam mislio da je to varka udavskih reklama. Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
lol kod svih download stranica treas pricekati odredjeni broj sekundi i onda ovisno o stranici trebas napisati ili brojeve neke ili ubiti reklamu
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel neko probo skidat sa operom sa megauploada? Meni se pokrene player dok sa firefoxom skida normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima jedan zgodan programčić koji se zove RapGet u kojeg možeš kopirati linkove sa megauploada ili nekog drugog (koji je podržan) pa će ti on automatski skidati file bez dosadnih banera i pristupanja stranicama, te može sa nekih servera simultano downloadat više fajlova od jednom, a i na nekima ne moraš ćekati da ti jedan završi da bi ti rekao da trebaš čekati 2 sata da bi mogao drugi stavit skidat, drugi nego ih sve odjednom staviš i kada bude gotovo samo raspakiraš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Za dl sa RS postoji RapidGet, ali on radi samo ako si Premium User. A da bi to postao, moraš platiti. Tarife imaš na RS stranici.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
za megaupload imate fleshget program, simultano mozes puno skidat i podeblja brzinu dosta. osim toga je vrlo interesantno jer podrzava i opciju kompletnog izlistavanja http ili ftp direktorija pa skines kaj hoces ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
pričekaj 35 sekundi..... otvori ti se prozorčić megaupload links, koji zgasiš na X stisni "click here to download" sejvaš dalje po kompu di hoćeš ![]() za skidanje sa RS ako hoćeš odmah nakon prvog downloada, a ne želiš čekati 2 sata, samo obrišeš cookiese iz browsera, ili se diskonektaš pa spojiš opet na net. ima tu puno finesa. al kaj će mi ubrzanje skidanja kad mi promet isto teče ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Možeš i sa MU skidati dl managerom, ali samo file po file, a nikako više odjednom. Probao sam i sa Flashgetom i sa GetRightom.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
onda je za rapidshare fleshget nemoras nis placat, samo c/p linka u fleshget i skidas. i podeblja brzinu malo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|