|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ajmo ET-u dat podrsku(konkurenciju)
daklem ja sam drugom modu smjestio moderatorstvo...pa cemo jos par daklem ovo bi bio moj prijedlog: Wovl-svi ga znaju, covijek si daje truda, fakat puno truda, dosta pozna komponente, dosta je uhodan u sve to...itd da ne duljim...svi ga znamos vi ga volimo(zalijat fotic sokom: lol2 : ) mcg- isto kao i wolv(kak ja gleadm na to) svakako zasluzuje moderatorstvo... i na kraju za sve ak neko misli da se razumije u ovaj segmet IT-a neka slobodnoposta u ovu temu...naravno isto ovisi o tome dal ET uopce oce nekakvu pomoc ![]() (@et hehe nisam se vartio al cem uvest oept malo reda):P u krajnjem slucaju ak bude tak gadnih zahtjeva za sve to cu se i ja ubacit na rad(ne na moderatorstvo jer za to nisam) |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Kahm. Smatram da ne treba drugi moderator na ovome podforumu, na kojem dnevno ima prosjecno po 5-10 postova. Ponekad se dogodi i vise, ali to je rijetko. E.T. jako dobro obavlja svoj posao, a drugi moderator uz njega odnosno an ovome podforumu, sluzio bi samo kao jos jedno dopisano ime uz podforum konfiguracije. Naravno, svatko moze doprinijeti ovome podforumu, kao sto i gore spomenuti rade. Takodjer, Fish, lijepo da si se vratio i umjesto da baljezgas, prestani se druziti sa rendulom i pocni pisati konfiguracije. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
kao 2. reko sam ak oce ![]() btw kad sam reko da sam se vratio...sam sam dosao vidjet dal se sve rasapada bez mene:P (sala) |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@riba ajd ak mi već pišeš skračenicu napiši je normalno a ne Wovl ![]() Citiraj:
inače mislim da ET to dobro dela i da mu kao što je i Atha reko ne treba pomoć jer ipak tu nije toliko velika posjećenost...ali ako treba help tu sam!
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Wovl? - To mora da je neki novu user ![]() btw, što?! Napuštaš svog CoDeGena?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
kad te peraja ![]() ma nisam ni reko da et radi los posao...bas suprotno al ono ajde i covijek ima zivot(ok bolje da ne ulazimo u to ehehehe) pa nije 24/7 on...stoga cist reda radi da su 2 aktivnih ak slucajno vanzemaljca nema |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
S obzirom da na konfiguracijama bas i nema nekakvih aktivnosti (ne znam dal sam vise od 10 tema zakljucao) nevidim potrebu da jos jedan covjek 2 put dnevno pregledava sve postove... Uostalom Jelc i Tor ionako nis nerade ![]() ![]() Dakle, nevidim smisao ove teme pa zato lock... (Hm, zanimljivo da najvise posla imam kad fish odluci "nevratiti se" na forum ![]() P.S. Inace tako se to neradi. Tko ima zelju da bude moderator obicno se javi administratoru pa ako on smatra da negdje treba dodatni moderator on ga postavi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|