|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Moje isprike
Ovako: Name jucer sam bio u mocvari te sam u pogu potrgao ligamente na desnom stopalu. Evo imam buhtlu na nozi. Stoga, sve sto sam dogovorio..kupnje/prodaje malo otpadaju jer...ja ne mogu hodati..sada idem na hitnu po langetu/gups i nema me vani dva tjedna..eto tak da znas @Voodoo3 2000- aukcija i dalje traje do utorka. Kartica ide ponudacu koji da najvise novaca. Isporuka je kad prohodam cca tjedan dana @Crash- blue led vent 120mm. Ja to i dalje kupujem. Samo ako cu ti slati rame to ces pricekati. Novac ti mogu uplatiti na racun. eto tako da nejdem ni na zderonje....molim vas za razumjevanje..znaci sve sto sam dogovorio odgadam za cca 2tj. eto.... pcekspert racun je i dalje pod nadzorom od doma..tak da..eto...slobodno uplacujte... Hvala na razumjavanju...odo ja na hitnu..pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo ovo je izvrstan primjer zašto treba igrati COD 2 a ne juriti okolo: lol2 : Ozbiljno - želim ti brz oporavak ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hehe, a staces. Ja se uglavnom izvucem s masnicama, ovakvih ozljeda jos nisam imao. ![]() Brz oporavak. Oi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Brz oporavak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
nema predaje ![]()
![]() |
#9 |
Pod naletima kopita zla
|
evo i mene s hitne...nista..uganuce gležnja..nategnuce ligamenata=dva tjedna bolivanja tjedan dana longeta (langeta) te jedan tjedan mirovanja dok se ne oporavim.. hvala na dobrim željama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
kakva močvara, kakav slipknot? Pa oni ne touraju više (barem jos god dana)! ajd hamm drš' se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ok ja sam ti vent poslao, a ti meni pošalji rame kada budeš mogao... ajd brzo se oporavi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Slušaona. Meni su slušaone bezveze, ali Deftonesi će doć u Zg. Jooj, jedva čekam : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
|
da bila je slušaona i nekaj sitno ljudi..dan je bio odlicno poceo..nakon toga prema mocvari...uletavaju neka dva lika i pocnu srati frendu i on ih od***************e i ode (picka) te nakon toga pocnu srati meni i ja se suprotstavljam...link se dize..ja skidam debelu majcu te ga pozivam prema sebi..lik odustaje..pocne nes dobacivati (nekaj za pusacka usta) zderem se "na koga si to mislio mater ti mrtvu je***, bila je moja draga s nama)...kaze na frenda...lik isto suti ko zaliven...izlazimo iz busa...likovi da ce za nama..stanem ispred busa i milo ih pogledam (odustaju) ispred mocvare jos nekaj pijemo dolazim unutra...ok fino..cool...malo pog zagrijavanje...malo ljudi..onda se skupilo ekipe...pog pog pog...i odjednom osijetim ***************eni pritisak u nozi te pada (nikad jos nisam pao u pogu)..te osijecam kvrc...nakon toga odmah idem doma..krvnicki boli..jedva hodam...za 1,5h dolazim doma...skidam marte i zalim sto nisam zabio ona dva lika..nogu pod hladnu vodu..popijem vode...i pojedem nekaj pizze kaj je bilo ostalo od rucka..cura i ja idemo spavati..budim se i eto "buhtle" na gležnju...cujem staru i neku njezinu glupavu frendicu "da da stavi mu crvenog luka na oteklinu pomoci ce" pocnem se derati iz sobe da nek ni ne pomislja i nek mi da leda..ok...stavljaju mi crveni luk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
|
pa vjerojatno neka mrcina kao ja 100kg+...tak da...ma evo vise me skoro i ne boli ali je i dalje naoteceno.....tj.malo je naoteceno...vjerujem da sam to morao danas srediti s kremama tipa "polar ice" i ledom..mislim da bi mi to proslo...samo da se oteklina makne od navecer i onda prek noci nek se to vrati na mjesto i peri ![]() ali ok..ovak cu barem prijeci oblivion ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Si čuo za usluge pošte : od vrata do vrata? ima city express hp express overseas... mozda i ostali... u biti , besplatna usluga, nazoves telefon, kazes , dodjite po paket koji moram poslati tamo i tamo, izvazes ga kod kuce, do 5 kg, do 10 kg itd, stavis u neku kutiju i kazes, neka mi dodje u toliko sati i toliko min po njega... hehe, ja sam sve, ali apsolutno sve poslove tako napravio, jer nisam lud da idem na drugi kraj grada tegliti neku opremu i slati... ovak oni dodju po to i sve lijepo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
You'll Never Walk Alone
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Solidno (citaj brzo) se ti oporavi Hamm! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
You'll Never Walk Alone
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
a zato si ti hamm nestao. ali nisi jedini, mene noga ubija, ja sam otisao poslije do frenda i u pol 6 na savskom mostu ja izlazim iz pekare i furam frendu vodu za curu, te idem prek ceste, spotaknem se na neki blok (mogli bi i staviti opet asfalt pih), spotaknem se i padnem. cijela stanica se smije, ja psujem onak lezim na podu na trbuhu, lijeva ruka ispruzen ravno te fala bogu zadnjim parama kupljen burek je na sigurnom, a voda se otkotrljala di druge strane. Neki boys mi digne vodu i ono, dodjem doma, spavam, probudim se i boli kad lezis, kad stojis, kad hodas. ma boli ![]() I imam neku kvrgu na glavi, a otkud, stvarno neznam! ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
You'll Never Walk Alone
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Pod naletima kopita zla
|
a zato si ti reko da ne skacem po tebi na ribnjaku ![]() ![]() ![]() sorry bio sam pijan ![]() malo mi je jos maglovita mocvara i ona "sora" nekaj..nemam pojma.. @jutros sam zvao šefa na posao..e šefe ja necu doci ja sam si... cujes s druge strane..hihihihi da da gurao si tamo di nisi smio i smije mi se ![]() a eto ostavio sam kolegama dovršenje VB@Volksbank aplikacije ...tj.njeno tesitranje i par uputa za koristenje za dovrsiti..mora da me vole ![]() evo samo mogu reci da me nova vise ne boli..tj.boli kad posteno zagazim..ali sve u svemu je odlicno ![]() ![]() @gorki- links ce malo pricekati ![]() ti se javi na pm kada odlucis sto bi htio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pod naletima kopita zla
|
evo sutra ujutro idem na kontrolu. postoje dvije vijesti kao sto je i inace..i ovaj put je jedna dobra a jedna losa...tj.dvije lose..tj.vise losih... Dobra: vise me ne boli ni ujutro ni navecer. mogu hodati normalno..sve je za 5... Losa vijest: pregledom noge (opipom) sam skuzio da je i dalje lagano naoteknuto u prijedjelu zgloba. Tako da postoji velika mogucnost da i dalje ostanem s langetom sto ce reci. 1. Undo nikaj od ove subode..no voodoo for you ![]() 2. Crash..nikaj od rama jos 3. Hamm nista od cigareta (nisam zapalio od nedjelje)..cak i nije tako kriza..kako lose lazem 4. Nemrem na posao 5. Nemam vise ADLS prometa imam jos 70mb ubio sam ovih dana 1,5gb Ok to bi bilo to...eto javim se sutra jos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Normalno da ti je nateceno i biti ce ti nateceno svejedno. Nema ti to veze s longetom! |
![]() |
![]() |
#29 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
a kazu da su na cajkama ljudi agresivniji ![]() radije cu ic svaki vikend na cajke nek primirisat na takvo mjesto di se iz gusta tuku po nogama primitivizmaaaa... nhf , zelim brz oporavak autoru , al u neku ruku , pa sam si je kriv!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pod naletima kopita zla
|
hrvoje...necemo o tome..ali ti samo mogu reci da jos nije na nigog PUCANO u mocvar tako da...hvala uglavnom eto skinuli mi longetu..sve lijepo i krasno..malo boli..jos shepam..i shepat cu jos dalje ![]() sve u svemu..weee happy..happyyyyyyy ![]() edit: hrvoje...u ostalom ne podnosim cajke ![]() edit2: hvala na lijepim zeljama hrvoje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|