|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Oblivion Patchez(Started as HDR&FSAA patch)
Dakle instalirao sam patch iz download sekcije sitea, ali HDR i FSAA i dalje mi ne rade skupa : nono : Ima netko ideju?? Ili je ova mogućnost rezervirana isključivo za vlasnike Crossfire kartica BTW: bilo bi dobro da se ovdje stavljaju postovi za poštelavanje Obliviona, razni patchevi i ine gluposti. Čito sam dosta po netu da se da štelat i ovdje na siteu(ne sjećam se više gdje jer je Oblivion topic već zatrpan) pa ako bi bio netko voljan ovdje podjelit informacije. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Head Of The Radio
|
Zna netko: wtf : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
|
Isključio, ali i dalje isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
FSAA uključi u driverima, u igri samo HDR.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovak kako je Domy rekao. Ako ne radi, napravi isto kaj i drugi. "I really don´t know what was the problem, but after reformating and reinstalling everything, hdr+aa is working perfectly !!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Head Of The Radio
|
Thnx dečki evo fino mi radi na 4x+HDR ma milina (1280x720), ostatak na Ultra High iako zna onak blago usporit pri više protivnika, no jel imaju još kakvi patchevi za texture i sl. pa za poštelavanje rama i dr. Znam da sam nezasitan al eto igra mi je prefantastična pa želim do maksimale u njoj uživat ![]() Eh da self shadows mi baca "zebraste" sjene, to samo kod mene nekaj ne štima ili...? Zadnje izmijenjeno od: Stipe. 30.04.2006. u 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Head Of The Radio
|
Evo nakon instaliranja svih patcheva + najnovije verzije 1.1(nema više zebrastih sjena) sve radi perfekt i izgleda perfekt, malo sam se bacio na http://www.tweakguides.com/Oblivion_4.html te optimizirao igru za svoj sistem do kraja, sada sve radi u konstantnih 30-40 FPS-a i izgleda predobro, naravno Gameplay je ostao na istoj razini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja nemogu instalirat patch :confused: ![]() evo slikica sta mi prijavi : [img=http://img506.imageshack.us/img506/8339/oblivion1hl.th.jpg] Please help : sweating : hitthewa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Mrcina
Datum registracije: May 2006
|