|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Nudi se posao (stalni)
Ljudi imam malih problema s nalaženjem novog grafičara i zamjene za svoj posao. Ako netko želi, sve piše u oglasu. http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...e10ff1803e316a http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...29b805ed60fd1f
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
khm..kenda..da par puta sam se cuo preko telefona s gospođom Kendom...kako to da ne mozete naci ljude koji bi radili..barem je to lako danas ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
znas sta mene zanima, svi traze godinu dvije iskustva, kak da ih ja skupim kad niko nece zaposlit "bez iskustva" !??!?! inace imam sss, odlicno znanje engleskog, odlicno znanje racunala, pogotovo sam s grafikom na "ti" ...
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako si sa grafikom na ti, onda ces bez problema smanjiti sig na ispod 40kb po pravilima. ![]() Druga stvar. Vece firme naravno traze iskustvo, dosta manjih firmi, ali opet zavisno o sefovima, u razgovoru sa potencijalnim zaposlenikom odluci jeli znanje kandidata dovoljno da zadovolji potrebe radnoga mjesta. Rijetkost, ali ima. Naravno, to su manje i nepoznatije firme, ali znas sto kazu, svaki pocetak je tezak. ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je zanimljiviji prvi link. Kaj to oni traže-one-man-band??? "Opis posla: - briga o cjelokupnom informatičkom praćenju društva - briga o cjelokupnom software-u, mrežnim sustavima i komunikacijama - briga o informacijskom servisu unutar i izvan društva - briga o arhivi, opremi i potrošnom materijalu za IT - briga o edukaciji i IT podršci zaposlenicima - kontakt s vanjskim suradnicima iz područja IT-a - razvoj programa i tehnika za informatičko praćenje poslovanja." Eh, to se zove kresanje troškova...baš me zanima kako to oni misle da im to jedan čovjek sve radi u nekakvom normalnom radnom vremenu.... Čudim se da nisu u opisu posla naveli i "poželjno se naguziti kad se nekom zaposleniku p*****e: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Eh Jeltz, tako je i kod mene. Sam sebe jos zovem i Katica. A duznosti su slicne gore navedenima. Bas bih ti terbao pokazati da se stresesh. ![]() Treba zaposlenika iskoristiti maximalno, jel...ne moze da krepava na stolici ili pak da ne obavlja ama_bas_sve.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() btw, posao je savršen, nema ljepseg neceg sto bih volio raditi. hocu reci - raditi isto i puno vise, ozbiljnije i kvalitetnije sto radim i inace, samo za to primati novac.... horva, imas pm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
80286
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Nije tocno... 16.86 KB ![]()
![]() |
#12 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja trazim posao...dajte meni nadjite nesto ![]()
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
www.moj-posao.net evo pc ekspertovci...programeri itd...evo vam posla http://www.moj-posao.net/jseeker_ad_...f0b5759093a031 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
80286
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|