Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.05.2006., 19:18   #1
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Talking Dobio krivicnu prijavu

Za omalovazavanje sluzbenih osoba,gospona policajca i to 2

Inace,radilo se o mom srednjem prstu,uperenom prema dvojici policajaca

Vozio sam i prestizao kamion,koji btw nije imao nikakvu ceradu a pun krupnog tereta,nedaj boze da mi nesto sleti na haubu,iz suprotnog smjera naletili policajci,blendaju i trube...reagirao sam kao uvijek,samo sam zaboravio da nisam na motoru Reakcija je bila afektna,odmah srednji prst i to onako,debelo i fino uocljivo : finger :

Okrenuli se i u potjeru zamnom,kasnije me pitao "sta vam je znacio onaj srednji prst?" Ja rekao neznam o cemu pricas,on meni "ja vama nisam TI nego VI",ja rekao dobro,i dalje neznam o cemu pricas,i tu je razgovor zavrsio recenicom "zavrsio sam s vama razgovor,vrlo ste drski i nekulturni,dobit cete krivicnu prijavu za omalovazavanje" : boxers :

Bas me zanima kako ce dokazati na sudu : Machineg

Inace,kolika je to kazna?Naravno da ne placam,ali me cisto zanima...jos nisam prijavljen za to nedjelo
Staro 15.05.2006., 19:22   #2
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
hahahhahahah swaka ti dala tako treba sa tim chlilchima....
TomG je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2006., 19:22   #3
pava
Premium

pava's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ako su dvojica, lako, a i prije ce vjerovati drotu nego tebi, al mozda se izvuces, kao krivo je vidio, nebi ja to nikad....
pava je offline  
Staro 15.05.2006., 19:24   #4
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
..za takve stvari ti je bolji gta ,a cujes oni mogu sta oce bio ti kriv ili ne,on ima svjedoka (drugog policajca) ako ga je opce bilo u blizini tako da...uostalom javi nam
Staro 15.05.2006., 19:26   #5
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Inace,kolika je to kazna?Naravno da ne placam,ali me cisto zanima...jos nisam prijavljen za to nedjelo
Nahebao si ko žuti. Mogao si rađe prodavat kilo heroina pred njima. Par hiljadarki najmanje i to ako se zavučeš sucu u sfinkter.
A platit ćeš samo tako, bez brige ti budi. Bezobrazluk prema pandurima se grdo plaća.
BTW ako budeš forsirao dokazivanje cijele stvari na sudu čeka te, u slučaju da izgubiš spor, sudski troškovi+plačanje dnevnica pandurima ako ih se bude pozivalo kao svjedoke.
I stvar ide ovako: dobit ćeš rješenje i odrezanu kaznu bez poziva na sud, potom se žališ, pa te ipak pozovu na sud. E tu te pitaju želiš li se upustiti u postupak dokazivanja svoje nevinosti (povlači za sobom gore navedene troškove) ili se samo žališ na visinu kazne. Ako si pametan odabrat ćeš opciju b, i platiti nekih 50% prvotne kazne.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline  
Staro 15.05.2006., 19:32   #6
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Pomo
Nahebao si ko žuti. Mogao si rađe prodavat kilo heroina pred njima. Par hiljadarki najmanje i to ako se zavučeš sucu u sfinkter.
A platit ćeš samo tako, bez brige ti budi. Bezobrazluk prema pandurima se grdo plaća.
Nista od toga. Za omalovazavanje sluzbene osobe bili su te duzni PRIVESTI u stanicu. Kako to nisu napravili, eventualno mozes neku prijavicu za prometni prekrsaj dobit. IMO kada su vidli da "neznash o cemu je rijec" ne vjerujem da ce bit posljedica.

BTW, to nisu stvari za krivichnu vec za prekrshajnu prijavu: hello2 :

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 15.05.2006., 19:38   #7
BmwMPower
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Gdje je pištolj kad ti treba?
BmwMPower je offline  
Staro 15.05.2006., 19:41   #8
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor nino5
BTW, to nisu stvari za krivichnu vec za prekrshajnu prijavu: hello2 :
LOL, vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštene osobe povlači KAZNENU prijavu sinko. Probaj pa vidi.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline  
Staro 15.05.2006., 19:42   #9
DJ Distinctive
Feelin Distinctive Shit

DJ Distinctive's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Sva čast, tako i treba...
Staro 15.05.2006., 19:57   #10
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
e hebi ga care...ako si isao kriticno preticati imaju ti pravo blinkati i trubiti a ti tada nemas pravo dignuti srednjaka

ako ne..onda svaka cast...gle dobit ces neku sitnu kaznu...sve u svemu nemas dokaza da ti to nisi napravio..njih su bila dvojica...tak da se nemres izvuci
Hamm je online  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2006., 19:59   #11
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dobro si i prošao...
Vuco je offline  
Staro 15.05.2006., 20:05   #12
Defcon.OS
Contra bonos mores

Defcon.OS's Avatar

Datum registracije: May 2006
Daj vidi tocno sto su ti rekli ili napisali za tu krivicnu prijavu pa pogledamo
kazneni zakon.

Ovako na prvi pogled ne izgleda dobro ni malo.

edit:
Vidjeh da je netko gore spomenuo privođenje, baš sam se to i ja pitao, što je sa krim. obradom?
Defcon.OS je offline  
Staro 15.05.2006., 20:08   #13
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja bi ti odsjeko taj prst
Fleks je offline  
Staro 15.05.2006., 20:12   #14
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nema tu suda,dobiješ od suda samo kaznu od par soma kuna
Možeš se žaliti i žaliti i na kraju platiti ili prijaviš se za dobrotvorni rad i to se zagubi od milion papira po sudu ako imaš "sreće" i zastari
teofil je offline  
Staro 15.05.2006., 20:12   #15
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

jel zna netko kolka je kazna kad te sretnu bez osobne i dobiješ prijavu?

AMD Ryzen 7700X + Noctua NH-D15
Asus X670 Prime
2x8GB Kingston Fury Beast 6000MHz CL40
XFX RX6800 16GB Qick 319
Kingston NV2 250GB + Crucial P5+ 1TB + Seagate 2TB HDD
EVGA 650W SuperNOVA GQ, 80+ Gold
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline  
Staro 15.05.2006., 20:14   #16
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
100 kn. Al ima neka fora da ako ne platiš odma, da se to može višestruko povećat. Al to samo mislim...

Možda ti prijava neće niti doći, meni 2 puta nije...

www.mup.hr

Članak 26.
Novčanom kaznom od 100,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba koja uz sebe nema osobnu iskaznicu (članak 15. stavak 1.)."

Članak 25.
Novčanom kaznom od 1.500,00 do 2.500,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba:
1. koja je starija od 16 godina i nema osobnu iskaznicu (članak 3. stavak 1.)
Vuco je offline  
Staro 15.05.2006., 20:15   #17
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

je došla je, danas

Asus X670 Prime
XFX RX6800 16GB Qick 319
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline  
Staro 15.05.2006., 20:16   #18
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
I ti se ideš s ovim hvaliti?:confused:
Stvarno je svijet otišao u tri p.m.
Staro 15.05.2006., 20:23   #19
pava
Premium

pava's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor OveRkiLL
I ti bez osobne? mozda se mozes izvuc sa ukorom ako je prvi put, inace se placa od 100-150 ovisi jesi zaposlen i dal je sudac nadrkan. Mislim da sam do sada nadao preko soma kuna zbog osobne, al jos se nisam opametio neda mi je se vadit, ljen sam. Nemam ni osobnu ni domovnicu vec 4-5 mjeseci.
pava je offline  
Staro 15.05.2006., 20:26   #20
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

ovo za osobnu je glupost ja bi mu ***************ao mater i izvrijedao ga..jednom me tako zaustavio u nedjelju ujutro dok sam isao po kruh u pekarnu 3min od mene..i objasnjavao mi kako bi morao imati iskaznicu jer sam ne znam 500m od kuce..reko..a vi bi trebali imati razumjevanja i shvacanja da me boli nesto u nedjelju ujutro..nejdem ubiti nekog idem po faking kruh..i da nisam nista dobio...i da sam dobio nebi im platio..
Hamm je online  
Staro 15.05.2006., 20:27   #21
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

ajme kako sam se izvuko:
Članak 26. mjenja se i glasi:
»Novčanom kaznom od 100,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba koja uz sebe nema osobnu iskaznicu (članak 15. stavak 1.) te osoba starija od 16 a mlađa od 18 godina koja nema osobnu iskaznicu (članak 3. stavak 1.).«

ma ne da mi se ić vadit to sranje, zaustavili su me već 50 puta i ništa, i onda sam naletio na jednog pametnog u dubravi.

Asus X670 Prime
XFX RX6800 16GB Qick 319
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline  
Staro 15.05.2006., 21:22   #22
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Za omalovazavanje sluzbenih osoba,gospona policajca i to 2

Inace,radilo se o mom srednjem prstu,uperenom prema dvojici policajaca

Vozio sam i prestizao kamion,koji btw nije imao nikakvu ceradu a pun krupnog tereta,nedaj boze da mi nesto sleti na haubu,iz suprotnog smjera naletili policajci,blendaju i trube...reagirao sam kao uvijek,samo sam zaboravio da nisam na motoru Reakcija je bila afektna,odmah srednji prst i to onako,debelo i fino uocljivo : finger :

Okrenuli se i u potjeru zamnom,kasnije me pitao "sta vam je znacio onaj srednji prst?" Ja rekao neznam o cemu pricas,on meni "ja vama nisam TI nego VI",ja rekao dobro,i dalje neznam o cemu pricas,i tu je razgovor zavrsio recenicom "zavrsio sam s vama razgovor,vrlo ste drski i nekulturni,dobit cete krivicnu prijavu za omalovazavanje" : boxers :

Nisi dobio krivičnu je rtakva prijava NE postoji, dobio si kaznenu prijavu. ww.nn.hr i potraži kazneni zakon.

Neposjedovanej osobne je prekršaj i slijedi prekršajna prijava, te kao takva ne predstavlja povredu kaznenog zakona, ako mene pamčenje od učenja KP-a dobro služi ovo kaj si ti napravio je također prekršajna prijava, a da inače ja se s takvim ponašenjem uopće ne bi hvalio jer samo pokazuje tvoj kućni neodgoj. Dobio si defakto kaj si i zaslužio, inače na sudu je tvoja izjava protiv njegove, uz to on ima svjedoka, kojeg ti nemaš, polazi se i od pretpostavke da ti ne bi pisao prijavu ako nisi tak nekaj učinio, te riječ službene osobe tu ima veću težinu. Da si bio malo ljubazniji i nekaj prosrao a ne se bahatio ne bi to tak završilo. Njih je dvoje ti si sam, pay up pal.

riječ je pravnika.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline  
Staro 15.05.2006., 21:39   #23
technix
Registered User

technix's Avatar

Citiraj:
Autor Pomo
LOL, vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštene osobe povlači KAZNENU prijavu sinko. Probaj pa vidi.
jok. radi se o prekršajnoj prijavi zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. U slučaju kad bi te policajci privatno tužili onda bi se radilo o kaznenom djelu uvrede (kd protiv časti i ugleda), ali to naravno neće napraviti jer se pokretanje parnice plaća. Doći će ti prekršajni nalog na koji možeš uložiti prigovor (ali ne bih ti to preporučio jer sudovi imaju praksu da vjeruju iskazima policajaca). Najpametnije ti je platit kaznu i to je to..

: bonker :
technix je offline  
Staro 15.05.2006., 21:41   #24
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ma ja ne kuzim ljude koji vrijedaju murjaka. Ajde da vrijedas tam neko piskaralo u poreznoj jer ti je uzeo 5% previse... Al murjaka ?!?! Pa ak nekog postovat, onda treba njih. Svi su oni nama smetala dok vozimo, jer nam nedaju picit 100kph po bologni, a cesta ravna, al aj zamisli da svi voze 100. Nebi bilo 3 mrtva na dan nego 30, a da ne pricamo po otvorenoj cesti. Decki rade krvav posao za malu placu, a ak ti ne opale tu kaznu jer si ti neznam tko, onda odi u austriju i pokazi mu srednjaka. Nalupat ce te, uzet lovu, skinut sat sa ruke jer nemas dost love, stisnut zabranu ulaza u drzavu, poslat doma racun, tuzit tvoje unuke jer im se tak sviđa i hebat ti mater kad udjemo u EU. Tak bi trebalo i kod nas.
Fleks je offline  
Staro 15.05.2006., 21:41   #25
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
gle technix drot ima svjedoka. Kako god bilo da bilo ako Tbred nema svjedoka da on to niej napravio je na***************ao.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline  
Staro 15.05.2006., 21:44   #26
MetallicA
Premium
Moj komp

MetallicA's Avatar

ovo je ***************ena pricha tak treba svi bi te trebali podupirati:
Staro 15.05.2006., 21:48   #27
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Nisu mi dali nikakav papir ni nikakvo rijesenje,nista nisam ni potpisivao...Samo su me zapisali,ne sjecam se sta je rekao kaznena prijava ili prekrsajna...

Dobrotvoran rad? U firmi sam 24h dnevno,kud jos i to

Ako dodje sta na adresu dat cu odvjetniku,ispraksirao sam te zastare

Inace,komotno mogu rec da sam pokazao to vozilu ispred njih,prijatelju...i uzet ga s sobom na sud E sad,nije lako njima a ni meni nista ovdje dokazat,mozda samo smanjim kaznu ako se na taj nacin opravdam..."ostala ruka u zraku"

Svako ima svojih 5 minuta,ovo su bili mojih 5

EDIT: Mjesto na kojem sam pretjecao je dozvoljeno pretjecanje i nisam bas prekoracio dozvoljenu brzinu kretanja,tako da mi po tom pitanju ne mogu nista...uostalom,zbog toga sam im i pokazao svoje emocije
Staro 15.05.2006., 22:48   #28
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

mislim da isto tako postoji zakon da ne smijes drugim vozacima davati znakove za vrijeme voznje..tipa ti skreni ovdije a ja ovdije pa ti malo zakoci da ja prodem..svejedno ces nahebati
Hamm je online  
Staro 15.05.2006., 23:07   #29
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
lolcina
da te moj bratic zaustavio odlezao bi noc u postaji pa bi vidio sljedeci put inace mogao si srati da nisi njima pokazivao itd... i da kako to da nisi zbrisao sa autom sta nemas saaba? oni su se okrenuli i stigli te ***************ote ja bi bio u austriji dok bi se oni okretali

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 15.05.2006., 23:16   #30
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Jednom sam to i ja učinio, doduše ne štrumfovima, nego nekom tipu u škodilaku octaviji. Stojim na semaforu i lik mi počne blicati jer nisam krenuo odmah prvu sekundu zelenog nego drugu : bonker2 Ja se okrenuo i prstić mu pokazao. Poslije sam se osjećao glupo. Mislim si: "Jadan čovjek, ko da mu nije dovoljna kazna što vozi škodu..."

U svakom slučaju, postupio sam kretenski. Nisam imao opravdanja za to bez obzira koliko živčan bio.

A naš torek to ide radit drotovima Želim ti kaznu od nekoliko tisuća kuna

Ali vjerojatno niš od toga. Imam susjeda koji je skrivio 4 ili 5 saobraćajki pod utjecajem alkohola. Napravio štete na autima u vrijednosti stotinjak tisuća kuna...vozačke nema od prvog udesa...i nitko mu ništa ne može. Pišu mu kazne koje on ne plaća. U zatvoru nema mjesta...i tako... Pravna država na djelu : suicide

@ toro...daj reci...je l to izgledalo ovako : finger : ?

P. S. probaj to napraviti u Švicarskoj pa mi javi kako ti je bilo
Delta S4 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno