|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
watch this
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dosta mi je mrtvaca za danas, već sam jednog videl uživo na Trešnjevačkom... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo bi trebalo i one sve sudare prikazivat u auto školama, da se svima život zgadi i da nikome ne padne napamet vozit brzo i agresivno. : sniper : Vidio sam veće neke od ovih, al' stvarno je gadno. I oni mi na rallyima nisu jasni, pa jesu oni normalni????? Stoje pola metra od ceste, alo, di je mozak!!?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
Ja sam doživio i preživio na svu sreću...pokupio me deda s 82 godine s jedno 60 km/h, al sva sreca nis gadnog. Ti na rally-u ni meni nisu jasni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
yhhyhyhy ma nije smiješno,ali nemogu wjerowati..ljudi negdje lete kao lutkice...ja sam proshhle godine sa bicom u kombi hyhyh...sasro se žiw... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ides! koji masakr, omg strasno.....a ovi na rallyu ocito misle da se to bas njima ne bi moglo dogoditi da ih pokupi auto.....varaju se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() A taman su još i školska djeca prolazila, al njega nitko ne miče...peh ![]() EDIT: Nije ga auto pukao ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 11.05.2006. u 19:16. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
clip je BRUTALAN... Jezivo... : axeman : : giljotin |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ovo je brutala!
![]() |
#14 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
She`s back...
|
Meni nije jasno kako ljudi sami sebe uvjere da imaju prednost prolaska pred 1,5 tona čelika koje se kreće brzinom od 60 km/h...pa makar i nasred pješačkog i na zelenom za pješake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Nobody is safe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nadam se da ti je sad poslje ovog filmica doslo iz dupeta u glavu da ne jurcas vise s onom Astrom... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Jezivo,ljudi se odbijaju kao lutke od vozila. Najače je ono s formulom-Liku je skinulo hlače: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
[QUOTE=Vucko]Frajera puko valjda auto ili nekaj (ice_fisherman jer govoril da će danas dojti u ZG ![]() ![]() A taman su još i školska djeca prolazila, al njega nitko ne miče...peh ![]() EDIT: Nije ga auto pukao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Treba kaj skurit??
|
Slažem se Bran. Imao sam skoro jedna bliski susret s autom u zagrebu na kruznoj utrci. Stajao sam na livadi pored staze i sva sreca da me stari pozvao jer je 2 minute nakon sto sam se maknuo auto na tom mjestu izletio i prosao bas di sam ja stajao. Al me zato deda na krizanju savske i vukovarske pokupio. Letio sam ko pticica...fly baby fly |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
mene najvise jebu full mali klinci s biciklom u uskim ulicicama. nece stat da mozes proc, nema se kam maknut a nije sposoban vozit ravno. pa si ti misli jel bu ti opal pod kotace kad prolazis pored njega. s druge strane osjetio sam par puta potrebu da pogazim nekog na skuteru..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Da, stvarno klinci sa biciklima, uzas, kod nas u Petrinji kilnci uzrasta 6-15 god stalno na bicilkima voze ko sa povezima preko ociju (obavezno krivom stranom ceste), a da ne govorim po noci niti jednog nisam vidio da je nekak osvjetljen cak su i "macije oci" rijetkost. Neki dan gledam briznu majku na prkiralistu u centru grada, zena stoji i salje klinca (oko 8-10 god) u pekaru na biciklu, mali se zaleti ravno prek najprometnije ceste u gradu, fiiijuuu, prevezo se prek ceste dovoljno brzo da ga nitko nije zakacio, a mama bleji za njim tupo-glupim pogledom. Doslo mi je da je tamo zasamaram na sred ceste, a klica spasim takvih roditelja smjestajuci ga u dom za nezbrinutu djecu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Inače neke od ovih stvari sam vidio i nije mi ni danas svejedno sjetit se.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
OMG.. damn |
![]() |
![]() |
|