|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
2pac ziv?
Evo,zajebo nas sve,ziv i zdrav,malo smrsavio ali jos duva na veliko i vjerojatno pise nove pjesme jer nikad kraja njegovim pjesmama u zadnje vrijeme. ![]() http://www.tupacfans.com/alive_video.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
MA radi samo je tezak za ucitavat cak meni na DSL-u jedva guca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
vjerovatno kad to govoris ![]() BTW 512/128 sa start paketom koji izgori odma! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: cvita. 11.05.2006. u 03:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Koga briga? |
![]() |
![]() |
#10 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ma znao sam..... jos kad je 2003 izasao poster na kojem je imao nike-ice koje su izasle iste godine!!!!! a kolko je covjek napiso pjesama u zivotu i da su ih tek nedavno otkrili..... svaka cast ko ga je snimio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma LOL eve ga sjedi na Brijunima i igra strip poker s Elvisom
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nekak mi presporo ide. Bum si ja to skinul prek Flašgeta da vidim kaj ima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Nazalost 2Pac je mrtav, to je stara snimka kad je bio ziv ili su nasli dvojnika pa to nljepo sve namjestili, i ja bi volio da je ziv, jos je uvijek legenda i ostat ce. R.I.P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
davno se sa tim pomirio , iako na polici stoje svi njegovo albumi do Better dayz - dalje mi dojadilo nabavljati te obrade , 6 albuma za zivota ( zapravo 5 i Thug Life vol.1 ) , a poslije jos 66 . nepotrebno , jer ionako ove sve su neke digitalne obrade i gomila pjesama su nekakavi cutovi sa ubacenim starim rimam. inace , neki dana sam vidio u Merkatoru Tomislava Ivcica pa tako .... Pac i Biggie su pali kao zrtve svojih money hungry producenata i suradnika , iskreno obojica su bili veliki umjetnici i na mojim playlistama uvijek imaju vremena . a sa druge strane dobru da su tako skonacli , da nisu ne bi nikad otkrio Gangstarr , Mos Defa , Taliba , Onyxe , Ditc , Loxe , Epmd , Afu-ru i dr . svako zlo za neko dobro . ne znam ak se sjecate jedne fore iz Fresh princea - autor je onaj komicar Darren Hugley , uglavnom neki stand-up i kaze kako jeste li vidjeli kako crnac kad umre umre ? kao primjer je Elvis koji je bio bijelac ali ga stalno vide iako je mrtav , a crnac kad umre umre - jeste li culi da netko kaze da je vidio Marvina Gaya ? e fora mu vise ne drzi , kad Paca vide . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.jtf.org/america/ddd.black...gas.morgue.jpg ostavite čovjeka u grobu damnit. zašto su svi zaluđeni tim tupacom? ima toliko kvalitetnijih rapera, samo gledajte malo dalje od mtv-ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nije uredu vrijedjati covjeka koji je imao vise talenta nego cijela glazbena industrija danas (ZAJEDNO!) koji je pisao knjige, bio odlican glumac i napravio par dobrih filmova... I heard rumor I died, mudered in cold blood dramatized. Pictures of me in my final stages, you know mam cried, but that was fiction, some coward got the story twisted, Like I no longer existed, mysteriously missing, But I'm worldwide baby, I ain't hard 2 find...
![]() |
#19 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Hejter
|
Dobri primjeri . Guru i Primo su najjaci IKAD . ko sto i sami kazu Full clipu , i jos ono kaj je najbolje na pocetku kazu Big L Rest in peace . |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Rep je krepo sa pojavom pizdee didija i gay zeja. Kraj priče.
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
50cent? Toliko bi i dao za njegov koncert ,i to samo da imam ulaznicu za uspomenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni je muka od svih danasnjih. 2pac-a nisam slusao, pa nisam mjerodavan da govorim. A nije da me niti interesira kako to sve zvuci. Znam samo onih par stvari sto su bile poznatije, ok - ali nista posebno. Ovi umjetni gayevi poput diddy, nelly, jay-z, 50cent, snoop dogg su mi previse i previse izlizani da bih mogao reci koju pozivitnu rijec. Jedino sto ponekad mogu poslisusati su Luniz, Nas i slicno...
![]() |
#25 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja još od osnovne govorim bolje krepati nego repati. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
50 cent rima: Yea yea,... It's Fifty... I'm rich.... U R my bitch... yea yea.... My mybach & Phantom... yea.... I got magic stick yea.... ________________________________________________________________ Da nije bilo Eminema/Dr. Dre-a 50 bi jos dobivao metke u bulju i bio sitna riba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Hejter
|
jooj , pa Luniz - Got 5 on it , e to je legendarno . zna netko Skee - Lo : I wish ![]() Snoop je nekad - prije 11 godina imao muziku , sve dok nije presao na No limit i album Da game is to be sold not to be told , od toga je sve lose . jako lose . sad vrtim album od Drea - 2001 - jedini album da je svaka pjesma mrak . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Zato ja slušam rock, a ovi koji samo nekaj nabajavlejo nek si popevlejo. Nije mi rap baš nešt. Nađu se dobre pjesme, ali globalno mi se baš ne sviđa. A ovoga dvapaca nisam slušao tak da neznak kaj je on imao za reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
Snoop je imao par dobrih stvari i sa No Limita, recimo, Buck`em, to mi je jebena stvar. U glavnom sad rokam po hardcore/gangsta rapu, ima opakih stvari, npr. Big Pun feat. Fat Joe - Twinz, King Tee - Speak On It, Tim Dog - Hardcore rap, Lil Eazy - Gangsta Shit, Ice Cube feat. Dr.Dre - Natural Born Killers (killas)....itd. Sto se tice 2Paca, to je najvaznija rap ikona u povijesti hip-hopa uopce, dosta ovih fake "repera" uzimaju njegove stvari i kradu rijeci, u dosta rap stvari zna biti rijec "Thug" koju je upravo 2pac izmislio isti i Thug Life, onda se i vecina njih fura na njega i pokusavaju biti kao on sto je stvarno jadno. Odma iza njega je legenda Big-L koji je isto mrtav, imao je full respect u L.A-u i bio je jedan (tada) od najpopularnijih izvodaca, a bio je uspjesnij nego danas P.Diddy i ostala elita |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|