|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako izvadit pjesme iz igre???
Zanima me kako bih mogao izvadit neke pjesme iz igre(Most Wanted,San Andreas....) i onda ih preslušavat u winampu ili win media playeru. Ako netko to zna,molio bih ga da mi pomogne. Unaprijed hvala!
#2 | |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
uzmesh Cool Edit i postavish u pozadini da snima, s tim da ti mora biti chekiran "Stereo Mix" u Recording Control-u: roller :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Samo jedna napomena.... Prijašnji Cool Edit se sada zove "Adobe Audition"! Slažem se s "Tenk-om", Cool Edit ili ti Audition je ponajbolji alat za edit glazbe i općenito rad sa glazbenim datotekama! Za vrlo malo vremena možete naučiti osnove u obradi audia...... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
imas na nfsunlimited.net za sve nfs naslove, za koje je moguce, music extractor. mali programcic koji razbija enkripciju i extracta waw datoteke, ja sam tako radio za neke NFS-e. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čitam i ne vjerujem što čovjeku preporučate...Cool Edit za ekstrakciju pjesama!? Pa da čeka jedno tri dana dok se sve izvrti? Da ne govorimo o pozadinskim zvukovima. Onako, nemam riječi, ovakvu glupost odavno nisam vidio... Za MW : http://www.tweakguides.com/NFSMW_8.html Za SA : http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=11227 |
![]() |
![]() |
#7 | |
FREEK
|
Citiraj:
zakaj bi bilo loshe malo nauchit o editirannju zvuka, bar Cool Edit nije tezhak. po meni je editiranje puno zdravije i zanimljivije nego ti linkovi ![]()
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dakle, ja sam n00b jer sam čovjeku ponudio vrlo jednostavno i elegantno rješenje, dok si ti ekspert koji je čovjeku ponudio rješenje koje će mu oduzeti vremena u idealnom slučaju onoliko koliko traju pjesme plus vrijeme editiranja plus čekanje u SA da na stanice dođu pjesme koje ga zanimaju, gdje će dobiti lošiju kvalitetu zvuka, gdje je vjerojatnost pozadinskih zvukova velika i gdje će morati sam tražiti imena pjesama? A da ne spominjem trzanja zvuka u nekim situacijama prilkom izvođenja igre? Umjesto da se pokriješ ušima i šutiš, ti i dalje pričaš gluposti. Ako hoće editirati, CE uvijek može upotri***************iti. Ali on hoće IZVADITI iz igri i preslušavati na Winampu/Media Playeru. Sad, da za to treba (u)poznavanje CE i gubljenje vremena, baš i ne. Da li to razumiješ? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Dečko hoće samo iz igre izvući mjuzu i slušati na nekom playeru.
![]() |
#10 |
FREEK
|
a bash ste navalili: bonker :
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |