|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
AGP i dalje zivi
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: McG. 20.04.2006. u 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
7600GT i 7900GT za AGP! To te ja pitam! : cheers2
![]() |
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() taman skupio pare i vise je nema ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ja sam pisao na prijasnjim postovima o agp card i na kraju cu spiskat lovu na druge stvari ali cinjenica je opet u teoriji zavjere.Kod nas nema agp kartica novije generacije zato jer se prodavaci nisu rijesili starih kartica što agp što pcie kartica .Pazite firma kao hgspot i neke druge nemaju,pa svima bi dao otkaz ko je zaduzen u nabavi i menagmentu. Msan kao ima distribuciju POW 7800 gs kartica ima on moj ..... ili su pak nesposobni svi kod nas za nabaviti kartice.Primjer : zovem jednu firmu -imate li kartu -nema ali u srijedu je tu a kod vas u cetvrtak. -Jel to sigurno ,- milion posto ! - ma bolje mi reci kako stize sljedeci tjedan pa sam na miru-nema frke stize kod vas u cetvrtak. i naravno dosao cetvrtak nema karte , pa znate bice sljedeci tjedan sta da vam kazem. Ovakav odgovor sam dobio u vise firmi A meni naravno pun klinac takvih odgovora jer samo takve i mozes dobiti kod nas i zelim cuti samo jednom jedini put: OPROSTITE MI SMO GLUPI I NEZNAMO NI CEMU TO SLUZI A KAMO LI MOZEMO ZNATI KAD DOLAZI KARTICA I KO CE JE NABAVITI. uglavnom slazu te dok trepnes ako se neko uvrijedio i neka se je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako nema u Hrvatskoj onda ima Vani
Evo jedna web adresa sa dobrim izborom hardwera u Njemačkoj, inače jedan od rijetkih on-line shopa koji šalje robu u Hrvatsku. (Hrvatska se nalazi na popisu država koje su Van Europske Unije). Kako sam več rekao izbor je dobar, ima dobrih grafulja, a i cijene su ok. Društvo, uživajte, istražujte cjenike i kupujte ako možete !!! http://www.computeruniverse.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
http://www.tomshardware.com/2006/05/...t3/page46.html S obzirom na to kako se 7800GS AGP pozicionirala na ovom testu,nisam baš siguran da će 7600GT/7900 AGP moći konkurirati PCIE varijantama...Mislim...preočito je da SVI u industriji primoravaju ljude da kupuju nove stvari. ![]() ![]()
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro / FreeBSD 14.3 Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 16.05.2006. u 13:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|