|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Ovo bi se moglo nadovezat na "Mladež i droge" topic... Uglavnom ukljucio sam se u raspravu tu... http://forum.pcekspert.com/showthrea...126#post425126 pogledajte moj post, uglavnom ovo za _Opertona_... I zujim po forumu kad ono PM... http://img220.imageshack.us/img220/549/zaathu6eb.jpg Mislim ono... Nisi mogao ljepo doc, napisat da fakat imas te grafe i sve OK? Fucka se meni kolko ti para imas i na kaj ih trosis... ![]() P.S. Sad sam vidio da je Fleks napravio replay na topic, Fleks - vjerovatno ces i ti dobit slican PM...:clap: EDIT: ImageShack nekaj zeza pa sam stavio direct link...
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma nek salje. Pun mi ih je vise. Ak admin nekej ne poduzme imat cemo ovdje jos jedan forum.links.hr . |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Operton...od kuda tebi samo ideja da nekom ides tek tako hebat majku...pa coce jel ti shvacas da netko mozda i primjerice nema majku...da ti sada panzer doleti do doma i stga ti glavu ispao bi divljak a ti mala mamina maza..pa daj se malo uozbilji i prestani s tim vrijedanjima..stvano nije ni korektno ni prostojno...meni jos nitko nije nista rekao na ovom forumu (niti na jednom drugom). Sve u svemo nepristojno i vrlo bahato od tebe...u ostalom spominjes nekakve kutije s police..imam pitanje! koga birga? kupuj sta god oces..nikom nije stalo..cool ako imas..ako ne..hebi ga..imat ces...da se mene pita dobio bi ban...i to odmah..ovako se ne prica s clanovima foruma...krajnje banat nastup! |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Nije vrijedno živaca, pogotovo ne u ovakvom stanju u petak navečer, kad su mi ambicije sa negativnim predznakom. : cheers2 |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Momci cemu se sekirat? Zasto? Radi koga? Ako covjeka veseli sta ima veci k.... onda ga pusti nek se veseli! A jel tako! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() (p.s. dodji malo na server, ne budi pica ![]()
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ako imaš problema sa nekom članom-pingaj moderatora ili admina. Isto tako ni PM-ovi se ne postaju na forum. Bez obzira kaj ti netko napiše, mejlaj moderatora ili admina-ono će srediti takve stvari. To vrijedi za SVE. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|